Дубай е не само рай за купувачи или място за богати, известен, но е и много космополитен град, със собствена жизненост и възхищение, на които да се отдадете. Градът има по нещо за всеки, от деца до възрастни хора и никой бих се разочаровал, ако посетя тук.

За деца и семейства трябва да посетите водния парк Wild Wadi, с много разходки, които подтикват адреналина и поддържат съзнанието омагьосано. Семейства, големи и малки, биха харесали изобилието от възможности за екскурзии, точно от пясъчните пустини до пясъчните плажове, парка Al Mamzar или дори известния плаж и парк Jumeira, както казахме, има по нещо за всеки да се наслади и да получи забавлява се също.

Заведете малките си в известната KidZania, където децата могат да играят любимите си герои или да станат такива, каквито искат, полицаи или пожарникари. Това е интерактивен град, който е построен, като запазва вниманието и мисленето на младите. Страничният парк Creek е известен с любителите на животни и ако обичате косматите ангели, трябва да сте тук, за да ги видите в родните им местообитания. Можете също така да отидете и да посетите известния резерват за пустиня в Дубай и да наблюдавате как майката природа се грижи за своите младежи там, доста образователна и забавна в същото време, нали?

dubai-tourist-places_dubai-tourist-places

Възрастните и възрастните хора също имат какво да се насладят в Дубай, като например обиколките из града и пустините, джамията Jumerirah, опознаването на културата и традициите и т.н. Отидете на пистата, която ще ви отведе до музея в Дубай и научете повече за историята на града, или посетете Bur Dubai Abra Dock за воднистите забавни моменти с любимите си хора. Тук можете да се насладите на разходки с лодка, а известните Дубайски фонтани ще ви държат хипнотизирани, докато слънцето залязва и късно през нощта.

Трябва да сте тук, за да преживеете всичко и затова сме измислили най -добрите места за проверка. Следователно, моля, прочетете и бъдете добре информирани за същото. Ето някои от най -добрите места за посещение в Дубай.

Невероятни туристически места в Дубай, които да посетите:

В Дубай има толкова много природни туристически дестинации с красиви места и атракции. Тук ние съдържаме 15 най -добри и прекрасни туристически места за посещение в Дубай, заедно с невероятни забележителности.

1. Фонтаните в Дубай:

dubai-fountains_dubai-туристически места

Насладете се на музикалното забавление на танцуващите фонтани, светлинното шоу и водни игри ще ви държат закачени, докато соленият бриз на вечерта ви вълнува. Танцуващите фонтани имат много признания за името си и вашите вечери биха били вълшебни. Водите на фонтана се издигат на височина 500 фута и съответстват на сцената с мизансценя по същите линии като това, което бихте намерили при фонтаните на Беладжио в LAS VEGAS. Елате на езерото Бурдж Халифа и бъдете част от светлината, музиката и танцуващите води следващия път.

2. Делфински залив:

Dolphin-Bay_dubai-туристически места

Обичаме делфините и ние също, затова бихме искали да посетите Dolphin Bay в Дубай. Това е най -голямото или трябва да кажем най -голямото и много сложно местообитание за делфини в целия свят. Посетителите могат да видят как живеят делфините и взаимодействат помежду си, а вие също. Мястото е подходящо за всички възрастови групи и ако знаете как да плувате, делфините искат вас като свой гост, мокри и игриви с тях в плитките води. Тук също можете да се гмуркате и да се забавлявате с малките бозайници, всички нежни и мили.

3. Център за културно разбиране на SMCCU Шейх Мохамед:

smccu-шейх-мохамед-център-за-културно-разбиране_дубай-туристически места

За пореден път децата и младите тийнейджъри биха искали да се забавляват, ако им се даде шанс, но забавлението тук също би било образователно. Добре дошли в известния Център за културно разбирателство на шейх Мохамед (SMCCU), място, където младите хора биха научили много за Дубай, от религиозна и културна гледна точка, и за обичаите и традициите. Това е място, където интерактивните сесии и програми са норма, с храна в къщата, обиколки на джамията и образователни програми, които включват и забавление и учене.

4. Дубай: Бурдж Халифа:

dubai-burj-khalifa_dubai-tourist-places

Величествен и чудо на съвременната архитектура, Burj Khalifa е зона, която има много търговски центрове, хотели и развлечения, които се случват денонощно. Бурдж Халифа е най -високият архитектурен паметник в целия свят и разполага със собствена открита наблюдателна площадка, На върха, която лежи на 124 -ия етаж на сградата. На палубата за наблюдение човек щеше да бъде до известния телескоп Behold, където в реално време можете да видите как изглежда околността, както биха изглеждали орлите. Тук ще почувствате разликата във времето, промените в пейзажа и др.

5. Яхтен клуб Дубай Марина:

dubai-marina-yacht-club_dubai-tourist-places

Милата на Дубай или новия Дубай, DMYC или Dubai Marina Yacht Club е известен и известен. Тук тези, които имат частни яхти, получават членство, но това не бива да ви спира да отидете там и да посетите. Туристите се събират на това място, за да се насладят на дългите разходки по канала, цели 3,5 км и да изберат яхта от над петстотин от тях. Това място е едно от най -известните и прекрасни туристически места за посещение в Дубай.

6. Резерват за пустиня в Дубай:

Дубай-пустиня-опазване-резерват_дубай-туристически места

Копнеж за спокойно пустинно сафари, диви животни, обиколка на национален парк в Дубай, резерватът за опазване на пустинята в Дубай ще ви даде това и много повече. Това е защитена зона, предназначена за опазване и има естествена вътрешна екосистема по линията на пустиня. Районът е с добра репутация и е член на Международния съюз за опазване на природата и също е признат от Програмата на ООН за околната среда. Посетителите ще намерят различни растителни видове, животни и птици, влечуги и да, известния арабски орикс.

7. Конна база Al Sahra:

ал-сахра-конен център-дубай-туристически места

Точно в средата на оазис, Конният център Al Sahra предоставя пълни услуги на тези, които обичат да карат. Големи групи туристи се събират в района за много нужди от езда, а центърът също е ориентиран към клиентите и приятелски настроен. Представете си, че сте сред най -добрите коне и се учите от експерти как да се грижите за юздите, докато почивате в Дубай? Вълнуващо и уникално, нали? Има сесии както за опитни, така и за начинаещи ездачи, с много ливреи и инструктори наоколо. Трябва също да се включите в програмата Camel Encounter, която е хит сред местните и чуждестранните туристи. Накратко, Конният център Al Sahra е мястото, където научавате една от традициите на Дубай, Конна езда!!

8. Музей в Дубай:

Дубай-музей_дубай-туристически места

Разположени във крепостта Ал-Фахиди, стените са изградени с традиционни коралови блокове и се държат заедно с вар. „Handels“ поддържат горните дървени стълбове. Таванът е изграден от палмови фронтове, кал и гипс. Това е жизненоважният музей за града. Очарователни стари карти на емирствата и Дубай са ярко декорирани на входа. В двора са разположени няколко традиционни лодки и къща от палмови листа с вятърна кула. В великолепния музей има различни оръжия, музикални инструменти и експонати, изобразяващи начина на живот на Емирати.

9. Къща на шейх Саид Ал-Мактум:

шейх-саид-ал-мактум-къща_дубай-туристически места

Резиденцията на шейх Саид Ал Мактум е преустроена като музей, който изящно изяснява арабската архитектура. Експонатите на Дубайския музей на историческите фотографии и документи присъстват вътре. Снимки на риболов, перли и строителство на лодки представляват морското крило на музея. Букви, карти и монети на развиващите се емирства са поставени в цялата сграда.

10. Джамия Джумейра:

jumeirah-джамия_дубай-туристически места

Това е една от най -красивите джамии в Дубай. Хубав пример за ислямска архитектура Джамията Джумейра е едно от най -красивите места, с красиви, но фини детайли в каменната зидария. Красотата на джамията оживява по време на прожекторите вечер. Туристическото посещение на това място е направено по начин, който осигурява по -добро разбиране на мюсюлманската вяра. Това нещо за красота е определено място за разглеждане в Дубай.

11. Deira Souks:

deira-souks_dubai-tourist-places

Дейра е едно от най -добрите и чудесни туристически места в Дубай, които да посетите. Известна с традиционните си пазари, Дейра е пълна с тълпа през цялото време. Тук се предлагат всички видове подправки с огромни торби от тамян, кимион, червен пипер, шафран, смрадлика и мащерка. Пазарът на злато тук е най -известният пазар на злато в света. Това огромно пространство от местни базари е определено място за посещение в Дубай.

12. Джамия Бастакия:

bastakiya-джамия_дубай-туристически места

Джамията Бастакия е една от най-красивите и приятелски настроени към снимките джамии в Дубай. Изящната решетъчна работа, детайлизираща бялата фасада, я прави още по-красива. Можете също така да видите останки от градските стени на Дубай, построени в средата на 19 век от гипс и корали.

13. Наследство и водолазно село:

наследство-и-гмуркане-село_дубай-туристически места

Архитектурното, културното и морското наследство е показано в селището Heritage and Divingf Village, с перлени гмуркания и изложби на доу. Развлеченията на традиционния бедуински и крайбрежен селски живот, заедно с персийски домове, кафене, а също и малък пазар, където грънчари и тъкачи практикуват работата си и поставят сергиите. Правят се и местни музикални и танцови изпълнения.

14. Дубайски аквариум:

Дубай-аквариум_дубай-туристически места

Това е едно от най -добрите места за посещение в Дубай. Той е дом на 140 вида морски видове, разпространени на приземния етаж на търговския център Dubai Mall. Освен изглед към мола, можете да се разходите и през аквариумните тунели, като влезете в подводния зоопарк. Обиколките със стъклена основа с лодка също са много популярни сред туристите. Можете също така да направите гмуркане с шнорхел в клетки и гмуркане с акули. Той е дом на 140 вида морски видове, разпространени на приземния етаж на Dubai Mall.

15. Плаж Джумейра:

Jumeirah-Beach_dubai-туристически места

Jumeirah е едно от най -отличните туристически места за посещение в Дубай. Jumeirah Beach е красив плаж, покрит с бял пясък. Това е сред най -популярните места за посещение в Дубай. Плажът предлага освежителни напитки като шезлонги, ресторанти и водни спортове. Можете да отидете на ски с джет там.

Дубай също има някои невероятни дестинации за пазаруване. Мястото е модерен архитектурен феномен. Любителите на пътуванията могат да се възхитят от страхотните забележителности на Дубай. Стигането до Дубай не трябва да бъде скъпо или досадно. Проверете при вашия туристически агент за евтини оферти и висококачествено удовлетворение днес.