Франция е къща от страхотни туристически атракции. От романтичния Париж до слънчевите лъчи на юг и невероятния Дордонь, Франция е една от най -добрите дестинации за почивка, които можете да изберете. И има много дейности, в които можете да участвате, когато дойдете на забележителностите. Туристите могат да видят наследството и културата на мястото и са посрещнати с най -добрата топлина.

15 атракции Франция Туристически места за посещение:

Нека да разгледаме кои са най -добрите места за посещение във Франция, които наистина са полезни при посещението ви.

1. Айфеловата кула:

туристически места във Франция

Айфеловата кула е символична икона на Париж и е най -важната сред туристическите дестинации във Франция. Кулата е построена от Гюстав Айфел като отворен обект на Международното изложение в Париж от 1889 г. Откакто е построена, над 200 000 000 души са записани да посетят кулата. Този факт го прави най -добрата туристическа атракция в света.

2. Дворец Версай:

дворец-на-Версай_франция-туристически места

Дворецът Версай е една от важните туристически дестинации на Франция. Те даряват на туристите луксозното величие на френската монархия. Тук можете да видите много неща, от невероятна архитектура до резбовани мебели, изкуство и антики и разбира се красивите градини.

3. Цветен пазар Cours Saleya:

cours-saleya-flower-market_france-tourist-places

Цветният пазар Cours Saleya е едно от най -колоритните места в целия град. Ръбовете са наредени с магазини и кафенета и са пълни с цветни цветя, съхранявани за продажба. Това е не само място за покупка, но и действа като туристическа дестинация.

4. Музей Лувър:

musee-du-louvre_france-tourist-places

Musee du Louvre се състои от световноизвестни изкуства, скулптури и артефакти, които са разкопани за около 2000 години от миналото. Построяването на сградата е било направено през 12 век, който е бил крепост и след това е бил използван като средновековен дворец. Планирайте частите, които искате да разгледате като цял ден дори биха се провалили, за да се напълни мястото.

5. Сен Тропе:

st-tropez_france-tourist-places

Сен Тропе е плаж край френската река, който се посещава от богати хора, особено през лятото. Той се подиграва и се нарича детска площадка на джета, модни модели и милионери. Освен лятото има по -малко знаменитости, които бихте видели тук. Но ще бъдете много смазани, ако попаднете на известни места, които хората ценят и се наслаждават на живописния район.

6. Nimes Arena:

nimes-arena_france-tourist-places

Nimes Arena съхранява римски амфитеатър, който е добре известен по целия свят като най -доброто сред историческите места във Франция. Той показва славата на римляните и предоставя на посетителите интерактивен аудиогид и някои изложби, които отразяват начина на живот на римляните по онова време. Nimes Arena наистина ви дава представа какво би било за римските зрители.

7. Рона Алпи:

rhone-alps_france-tourist-places

Алпите на Рона са кръстени на красиви места във Франция след реката Рона. Той предоставя невероятна живопис на околните пейзажи на планинската верига. Това привлича всички любители на природата и природозащитници. Хората, които търсят тишина и мир, идват тук, за да подмладят умовете си. Походи, речен рафтинг, скокове с бънджи, рафтинг на бяла вода, ски, конна езда са някои популярни приключенски спортове.

8. Шато дьо Шамбор:

chateau-de-chambord_france-tourist-places

Шато дьо Шамбор във Франция е вторият най -посещаван дворец след Версай. Това е страхотна архитектура от френския Ренесанс. Дворецът е започнал да се строи през 1519 г. от крал Франсоа I и той го е накарал да отиде за редовните си ловни обиколки. Има огромни стаи с над 440 на брой.

9. Дюна на Пила:

dune-of-pyla_france-tourist-places

Дюната на Пила е най -високата пясъчна дюна в Европа, разположена в района на залива Аркашон. Атлантическото крайбрежие и входа на залива дават невероятна гледка към дюната от върха. От другата страна има големи борови гори.

10. Катедралата Нотр Дам:

notre-dame-cat Cathedral_france-tourist-places

Катедралата Нотр Дам е най -посещаваната катедрала, тъй като е известна като най -добрата от всички присъстващи тук. Отне около век, за да завърши тази сграда. Състои се от красиви кули, витражи и др. Историята на тази катедрала се върти около научаването как да ценим и обичаме. Цялата сграда от пясъчник съдържа реликви от християнски истории, които я правят най -запомнящата се за пътуващите.

11. Шамони:

chamonix_france-tourist-places

Шамони е популярна туристическа дестинация за ски по френските Алпи. Това се прави от курорта, който се намира в подножието на Монблан. Тук се провеждат първите зимни олимпийски игри през 1924 г. През зимата скиорите и бордерите от световна класа стигат до крайности в Европа и се захващат с най-предизвикателните алпинизми в тази област. Той е известен и с планинско колоездене.

12. Триумфалната арка:

arc-de-triomphe_france-tourist-places

Триумфалната арка е висока 164 и е построена от Наполеон I. Архитектурата вдига глава и напомня на посетителите за славната история на армиите и това е направено като знак за победа.

13. Френска Ривиера:

french-riviera_france-tourist-places

Известно е, че Франция има разширен морски бряг, което я прави идеална за много плажове. Можете да опитате много видове водни спортове в тези райони. Къщата на Френската Ривиера е известна като най -добрият от плажовете в цяла Франция. Това дава на туристите романтичен интервал между популярните туристически дестинации. Кан и Сен Лопес са най -популярните плажове и осигуряват красив нощен живот, на който да се насладите с приятели и семейство.

14. Palais des Papes:

palais-des-papes_france-tourist-places

Във Франция забележителности Palais de Papes е една от най -старите и една от най -важните готически сгради на Франция. Това е Дворецът на папите, построен от папа Климент V, който изоставя Рим и отива и се установява в Авиньон, през 1309 г. Стените са дебели 10 фута с портколи и наблюдателни кули, за да изглежда като замък.

15. Grotte de Font de Gaume:

grotte-de-font-de-gaume_france-tourist-places

Франция има някои от най -очарователните праисторически места в света и най -посещаваните сред тях са Grotte de Font de Gaume. Това е праисторическа пещера в Les Eyzies. Grotte de Font de Gaume включва линия от очарователни стенописи от този период и е част от световното наследство на ЮНЕСКО в долината Везере.

Това обобщава 15 -те големи туристически места, които не трябва да пропускате по време на пътуването си до Франция.