Що се отнася до тапети с цветя, вие сте изправени пред богато разнообразие от стилове. Защото не всички цветни тапети са еднакви. А светът на тапети с цветя е също толкова разнообразен и многостранен, колкото и светът на цветята и растенията. Независимо дали харесвате флорални тапети в романтичен селски стил, с модерни шарки или по -скоро с носталгичен винтидж вид, те винаги осигуряват хармонична атмосфера и свежа, оживена атмосфера. Едно Цветни тапети Но не трябва само да е игриво през пролетта или цветно през лятото. Много производители интерпретират своите висококачествени цветни тапети в голямо разнообразие от стилове на живот – ясни и минималистични, поп култура и необичайни или просто абстрактни и интуитивни.

класически цветни тапети

Тапет 32800-1 A.S. Création Градски цветя

Цветни & крехко: цветни тапети в романтичен селски стил

Тапетът с цветя в романтичен селски стил е особено важен. Тук флоралните декори впечатляват със своите много деликатни и крехки дизайни в лека и сдържана цветова палитра. В стила на селската къща има преди всичко място за детайлни и фини цветни тапети, които често подсилват светлото и спокойно впечатление с акварелна оптика или текстилни структури. Игриво Тапет в деликатно розе, нежно синьо, крем или кайсия създават перфектния фон за цветя от всякакъв вид и могат идеално да се комбинират с естествени материали и светли мебели.

флорални тапети романтичен селски стил

Тапет 358731 Livingwalls Djooz 2

Съвременната цветна поляна: модерни цветни тапети

Настоящите житейски тенденции ви предлагат много възможности да проектирате тапета си с цветя по по -модерен и съвременен начин. Чувствените тапети в стил Арт Деко в екстравагантна цветова палитра или поразителни флорални тапети в ретро вида на 60 -те и 70 -те години например се оказват много модерни и много стилни. Но сдържаните скандинавски тапети и екзотични стенни покрития са подходящи и като модерни тапети за смислен дизайн на стени.

Съвременната интерпретация на флоралните тапети често е убедителна поради контраста между естествеността и крехкостта на цветята и поразителния и ясен дизайн в силни цветове и сбити контури. Това създава симбиоза от естествена елегантност и артистична екстравагантност. Често графичните и геометричните елементи поставят контрапункт на флоралния и динамичен дизайн и по този начин създават необичайни контрасти.

флорални тапети малки флорални шарки

Тапет 363171 A.S. Création Palila

Скандинавски флорални тапети в тиха естетика

Скандинавският стил на обзавеждане се характеризира със скандинавска яснота, линейни контури и органични форми, както и с невъзбудена и сдържана цветова палитра. Скандинавски тапет с цветя е убедителен поради своята фина и тиха естетика, която е незабележима и все пак толкова стимулираща. Можете да се насладите на хармоничната комбинация от монохром, семпла елегантност, фини и фини дизайни и известен баланс. Свежа младост и градски чар също са изразени в скандинавския стил, особено чрез графични декори.

скандинавски цветни тапети

Фототапет роза 1 DD110741 Livingwalls Стени от Patel

Отидете на световно турне с флорални тапети!

Тапет с цветя не винаги трябва да бъде местните цветя. Многобройни влияния от различни култури и държави също играят подчертана роля. Например, благодарение на тапет с цветя, можете да предприемете мисловно околосветско пътешествие от комфорта на вашия диван и да изследвате най-екзотичните растения на земята. С флорални мотиви от джунглата, пълна с пъстри птици, животни и пеперуди, в четирите ви стени се създава буйна атмосфера, която излъчва чиста радост.

нов щанд с цветни тапети

Тапет 362021 A.S. Création Neue Bude 2.0

Азиатски цветни тапети за изискан интериор

Флоралните структури също са взети в азиатски стил и са интерпретирани малко по -абстрактно, но доста гениално. Например, флорален тапет в далечноизточен стил се характеризира със сдържани и естествени цветове като черно, сиво, кремаво, горчично жълто и червено. Органичният дизайн създава вълшебен усет. Финият естествен и хартиен вид, размазани ефекти и много детайлни модели също обогатяват благородния чар на флоралните тапети.

Живи стени флорални тапети сив

Тапет 359543 Livingwalls

Цветна сила: Преживейте миналото с цветни тапети!

С флорален тапет можете не само да създадете оживен интериор, но и да отидете на малко пътешествие във времето. Пътувайте до 18 -ти век или дори по -рано и превърнете стаите си в замък с елегантни барокови тапети на цветя. Носталгичният винтидж тапет с цветя осигурява безпогрешни акценти чрез филигранни или мащабни шарки, както и изразителни контрасти, докато по-фините, игриви декори обещават повече свобода и креативност.

ретро цветен тапет

Тапет 362921 Livingwalls Cozz

Градината на замъка във вашите четири стени: флорални тапети в исторически стил

С великолепен бароков тапет с флорални шарки можете да живеете по величествен начин и да превърнете дома си в благороден замък. С великолепни флорални шарки, буйни букети и игриви цветни нишки, декоративните тапети вдъхновяват дори най -претенциозния зрител. Цветните тапети в исторически стил често са много елегантни и елегантни в изразителни цветове като страстно червено, величествено синьо, екстравагантно черно, сиво или невинно бяло. Много често благородни метални акценти придават завършек и превръщат тапетите в истински произведения на изкуството.

златни акценти флорални тапети

Тапет 306576 Architects Paper Metallic Silk

Цветни тапети в стил Арт Деко: флорални шарки & чувствена елегантност

Стилът Art Deco означава страст, екстравагантност и изобилие. Винаги изглежда много изискано и елегантно едновременно. Тапетите в този стил често играят с контраста между флорални структури и футуристични шарки. Цветовата палитра винаги е много изразителна и безпогрешна. Флорален тапет в бензин, черен и златен, мъхестозелен, горчично жълт или наситено синьо създава изискан и откровен интелектуален усет, за да се чувствате добре. Тапет в стил Арт Деко с цветя може идеално да се комбинира със златни аксесоари за дома и висококачествени винтидж мебели от тъмно дърво.

органичен модел флорален тапет

Тапет 363106 A.S. Création Palila

Фототапет с цветя за автентичен цветен дизайн на стени

В допълнение към многобройните флорални тапети с цветя, фототапетите с реалистични цветове също очароват. С фототапет с цветя можете да внесете лятна, пъстра цветна поляна в дома си през цялата година или да преживеете отново великолепието на буйния букет цветя. Реалистичен флорален тапет създава почти триизмерно впечатление, така че цветята да изглеждат достатъчно близо, за да се докоснат и да имате усещането да се насладите на деликатния аромат на рози, лалета и лавандула.

букет цветен тапет

Фототапет букет ноар 1 DD110631 Livingwalls Стени от Patel