След страхотната ваканция се връщаме на работа! Сега трябва да помислите отново как най -добре да вършите ежедневните си задачи. Много от нас работят от вкъщи и прекарват часове в седнало положение пред компютър. Или може би имате специално хоби, което ви свързва с бюрото ви. Ако сърфирате в интернет от време на време, имате нужда от хубаво място, където да поставите лаптопа си, нали? За да не се чувствате почти „задушени“ във всички тези случаи и всички неща на бюрото да ви депресират, решихме днес да разгледаме отблизо бюрото. Както знаете, работната атмосфера на бюрото ви трябва да стимулира вашето творчество. Така че сега е време да подредим бюрото и чак тогава да се захващаме за работа! В тази статия искаме да ви дадем практически съвети как професионалистите да изчистят бюрото. Със сигурност всеки може да научи нещо от него.

Психолозите твърдят, че разхвърляното бюро е знак за творческо и иновативно мислене

готина идея за офис бюро

  • Какво разкрива бюрото за вас лично?

Подредено или мръсно? В офиса или у дома, работното място говори много за характера на хората, които работят там. На някои бюра се трупат файлове, има празни чаши за кафе и чай, химикалки са навсякъде. При другите всичко е добре организирано, нищо излишно не се вижда.

Да, хората са толкова различни и вашите работни места изглеждат също толкова различни. Някои хора трупат всичко необходимо на бюрата си, което искат да имат пред себе си през цялото време. Един минималист винаги поддържа бюрото си подредено и подредено. Някои момчета предпочитат да се разпръснат в офиса, защото масата не им е достатъчна. Отворените и креативни хора носят малки лични детайли на бюрото си, за да се чувстват комфортно и вдъхновени. И към коя група принадлежиш? Признахте ли се лично като определен тип??

„По -малкото е повече“, казват минималистите

Изградете бюрото си сами

„Правилото на Айзенхауер“ ви помага много да изчистите бюрото си

страхотна идея за поставяне на малко бюро

  • Подреждане на бюрото – бързо създаване на ред на работното място

 

Изпитаният метод, известен още като “правилото на Айзенхауер”, е да разделите бюрото или пода на 4 полета и да ги почистите по часовниковата стрелка. Със сигурност ще намерите много на масата, което трябва да бъде изхвърлено на 100%. Следователно това принадлежи към поле 1. Във второто поле се подреждат документи, които трябва да бъдат препратени на други колеги. В поле 3 трябва да организирате задачите си и свързаните с тях документи за следващите няколко дни или седмици. Поле 4 включва всичко, което можете или трябва да направите днес.

Съвет на експерт: Не създавайте други полета и по -скоро се ограничете до четирите най -необходими. Това ще ви позволи да подредите бюрото си бързо и ефективно.

Работата продължава по желание на чисто бюро

офис идеи

 

  • Психологически аспекти на почистването на бюрото

Изчистването на бюрото има много положителни страни. Изведнъж ще се изненадате колко свободно място имате. Бюрото ви е подредено и всичко, от което се нуждаете в момента, е лесно да се намери или е точно пред очите ви. Всичко това ви дава повече самочувствие и стимулира творчеството ви. Освен това се освобождавате от всичко, което ви натоварва! Ще се отървете от истинската бъркотия и ще можете да пренаредите мислите и идеите си. Това оставя много свобода за вашата изобретателност и вдъхновява вашето иновативно мислене! Сега можете да видите, че работата на чисто бюро е удоволствие! И може да се направи с малки стъпки, нали?

Всеки иска да работи на бюро, организирано по този начин, нали??

идеи за бюро

Малките детайли създават творческата атмосфера на бюрото

Подредете бюрото малки детайли

Вашето бюро говори много за вашата личност

изградете свое собствено бюро

Изградете свои собствени идеи и примери за бюро

Можете също така да работите творчески в просто обзаведен домашен офис

Почистете бюрото си, работете творчески

 идеи работна маса