геометрични фигури в интериорен дизайн спално бельо спални растения

Геометрични фигури в интериорния дизайн – в светлината на фаровете

През последните няколко дни изглежда, че погледът ни винаги е поразен от нещо геометрично, където и да го обърнем. Всички тези ъглови находки – от гео -саксии и терариуми до фасетирани вази – носят „перфектната доза интрига“ на вашата маса, на стените или в леглото ви..

Това, което започна като индийска занаятчийска тенденция, сега си проправи път към по -големи търговци на дребно като West Elm и CB2. Днес искаме да разгледаме как геометричните форми могат да подобрят и обогатят вашия интериор.

Интересно е да се отбележи как геометричните фигури могат успешно да се съчетаят със значително разнообразие от стилове – било то тези от средата на века, минималистични и органични линии. Говорейки за органични течения – за да направят наистина уникално представяне на природата и геометрията, фасетираните форми доста често се комбинират с растения. Гео-тенденцията със сигурност не е нова, но ние просто искахме да се насладим на нейната стилна математическа виртуозност, докато все още е в изобилие в търговията на дребно. Надяваме се да ви хареса да разглеждате нашите предложения днес, моля, проверете връзките за информация за покупките ви …

Геометрично спално бельо

Започваме със спалното бельо, защото то има силата да изкъпе стаята в геометричен стил. Линията на леглото b r z от производителя CB2 е вдъхновена от йероглифични символи. Проектирани от A / R-Studio, тези модели се отличават с бяла линейна геометрична графика върху сива 200-слойна памучна материя. Резултатът: елегантен, модерен блясък …

Елегантно модерно спално бельо, декорирано с геометрични фигури

геометрични фигури в тенденциите за спално бельо в интериорния дизайн

И тук идва ексклузивно име – Триъгълна верижка завивка за магическо мислене, проектирана от Urban Outfitters. Но не сте особено голям фен на синия цвят? Не се безпокой! Това спално бельо се предлага и в сиво и оранжево. Обърнете внимание, че завивката е изработена в два различни размера – Twin / XL и Full / Queen.

Тюркоазени фигури на чист бял фон

геометрични фигури в интериорния дизайн спално бельо спалня бяло синьо

Вдъхновение за геометричен декор

Това време на годината е пълно с геометрични находки и всяка допълнителна изглежда по -интересна, по -привлекателна от предишната. Напълно сме луди по тези фасетирани стенни часовници от Etsy shop Raw Dezign Studio. Всеки от тях е излят от естествена бяла дървесна смола и оформен в свободно извита форма. Да не говорим, че формите са издълбани на ръка, така че няма два еднакви часовника …

Фасетни стенни часовници от Etsy shop Raw Dezign Studio

геометрични фигури в интериорния дизайн спално бельо стенен часовник

Този свеж, геометрично вдъхновен стенен печат, наречен Пробуждане на пролетта и наличен в магазина на Etsy First Love от OUNI, ни привлича със странно поразителна комбинация от части от прасковен, жълт и лилав цвят. В центъра на цялостната композиция е фасетирана ваза. Така че не би било чиста магия на дизайна, ако това произведение на изкуството намери своето място на централно място във вашия дом?

Не забравяйте силата на стенното изкуство!

геометрични фигури в интериорен дизайн живопис стена картина

Etsy shop snug.studio зарадва любителите на игрите с възможността да създадат свое собствено геометрично изкуство с помощта на набор от 12 плътни магнита. Можете да поставите тази забавна игра на вратата на хладилника си и да я използвате, за да създавате нов модел всеки ден. С цветове като сиво, розово и светло синьо, вашите творения гарантирано ще бъдат цветни!

Комплект от 12 плътни магнита

геометрични фигури в интериорния дизайн на стени

 Това е моделът на скулптурата Connect 8, представен от CB2. Тази композиция е комбинация от осем железни правоъгълника, които се припокриват и създават оптични илюзии. Ефектът от античен месинг помага декорацията да изглежда фина и шик. И във всяка стая, която краси, несъмнено ще играе водеща роля… Малка странична забележка: поръчаните продукти са произведени в Индия.

Нека сега се срещнем с 3D произведение на изкуството …

геометрични фигури в декорацията на структурата на интериорния дизайн

Идва ред на Etsy shop snug.studio, този път с оригиналната си snug.vase, което е така, защото може лесно да се отвори, за да възстанови формата си като покритие от чаша с вода. Добавете свежа зелена зеленина и произведението на изкуството е завършено!

В действителност тази картонена ваза е далеч по -невероятна, отколкото на снимката

геометрични фигури в саксия растения интериорен дизайн

За да получите общ преглед на различните опции, разгледайте дизайна на Dwellstudio – фасетирана ваза в черно. Има редица причини да обичате тези декоративни парчета – започвайки с чистия ъглов вид, продължавайки с популярния дизайн от средата на века, който стимулира изпълнението им, и накрая подчертавайки тяхната наличност във всичките три размера, от които можете да избирате перфектният избор по-лесен. Или, ако предпочитате, купете и трите, за да увеличите геометричния ефект!

 Фасетирани вази в черно

геометрични фигури в интериорен дизайн вази черен мат

Свещниците на следващата снимка нямат еквивалент във всичко, което може би са виждали досега … Това се дължи на факта, че дизайнът им слива геометрични форми, което завършва с създаването на прекрасни, леко неправилни на вид комбинации. Ефектът е просто ненадминат! Converge Votive, елегантна идея на Dwellstudio, е метален скъпоценен камък, изработен от месинг, който празнува блясъка на геометричната форма. Защо не вземете два от тях безплатно? В крайна сметка числата имат магическа сила …

Converge votive е метален скъпоценен камък, изработен от месинг

геометрични фигури в интериорен дизайн свещник

Има нещо неустоимо в комбинацията от геометрия и стъкло, не мислите ли ?! Този оранжерийен терариум, предлаган от West Elm, има врата на панти и стъклен под, който показва неговата годност за излагане на колекции. Плюс това, ако заключите растенията си вътре, се създава влажен микроклимат, което води до значително намаляване на количеството вода, което обикновено би трябвало да напоявате избраните от вас растения!

Този оранжерийен терариум, предлаган от West Elm, има врата на панти и стъклено дъно

геометрични фигури в интериорния дизайн стъклен терариум

Геометрични сеялки

Сега почти стигнахме до края, но в крайна сметка идва най -доброто – сеялката за метални вази с петоъгълник, друг дизайн на CB2, е декоративно парче, изработено от желязо и снабдено с теракотен лак. Дванадесет фасетирани петоъгълни фигури са слети заедно, за да създадат тази великолепна форма. Благодарение на здрава рамка, която се откроява със стил, дори най -високите растения могат да бъдат здраво закрепени в нея.

Два геометрични кеша, които, изложени отвън или отвътре, веднага биха предоставили тема за много разговори

геометрични фигури в саксия за цветя

Диамантите ще бъдат модерни завинаги, така че защо да не окачите един на стената си? Тази висяща сеялка във формата на диамант, лансирана от Etsy shop Raw Dezign Studio, е ръчно отлита от естествена смола от бяло дърво. Оборудван с кожена каишка, той може да виси на стена или от кука на тавана. Простият дизайн на декоративното парче би контрастирал в най -добрите термини с всяко широколистно вълнообразно растение, което залепите в него.

Тази сеялка във формата на диамант да затвори

геометрични фигури в интериорен дизайн диамантена висяща саксия за цветя

Имате ли фаворит сред геометричните декоративни парчета? Кое е? Достатъчно смели ли сте да изпробвате спалното бельо с геометрични шарки? Или може би страстта ви към растенията вече ви е довела до геоплантатор! Кажете ни вашите мисли, като оставите коментар по -долу …