Така успява перфектната декорация за градина на Хелоуин

Организирането на домашно и градинско парти за Хелоуин е голямо забавление. Защото Хелоуин е мечта за всеки, който обича сложни декорации и костюми. Кога друго имате причина да предоставите всичко от градината до хола и масата за хранене до собственото си облекло с доста страховити детайли? Ето защо не можете да започнете планирането и изпълнението достатъчно рано. Даваме ви няколко съвета за това как декорацията работи перфектно и как приятна тръпка преминава по гръбнака на всички гости.

Градинска декорация за Хелоуин 1

Вълшебно настроение: вещици и магьосници

Известно е, че вещиците използват своите сили не само за добро. Идеална тема за страховити тръпки е декорацията с аксесоари за вещици като паяжини и пластмасови или хартиени паяци, казан, в който къкри отровна магическа отвара и кристална топка, която предсказва катастрофално бъдеще.

За да направите картината перфектна, можете да провеждате сесии с магическа топка или карти таро, където най -смелите могат да се изправят пред съдбата си. При правилното използване и избора на дясното тесте карти представя страницата „Viversum“. Облечена като магьосник или гадател с дълги вериги, обеци и халати, привличането е пълно. За атмосферен дизайн на градината, закачете цветни приказни светлини и разпределете стъклени топки, ясно видими в градината или на балкона.

Градина за Хелоуин 2

Ето как се прави: Вълшебен казан

С малко късмет можете да намерите употребяван меден чайник, в който можете да сервирате пунш или супа поставете сух лед за специален ефект – това създава мистериозна мъгла. Но бъдете внимателни: сухият лед има температура -79 градуса по Целзий и никога не трябва да влиза в контакт с кожата, тъй като това причинява тежки студени изгаряния. Съответно, той не трябва да попада в храна или напитки. Освен това, той никога не трябва да се използва в затворени помещения или без присъствието на втори човек, тъй като надигащата се мъгла се задушава. Използвайте сух лед само с абсолютна предпазливост и опит.

Градинска декорация за Хелоуин 3

Декорация на ужасите: ужаси и призраци

Истинското парти за Хелоуин включва и призраци и скелети, които можете да поръчате или да получите в магазините за декорация. Отчасти дори сенчести! За да направите това, те първо трябва да бъдат осветени, за да развият правилния ефект на тъмно. В зависимост от това дали предпочитате шокови ефекти или по-романтичен уют за вашето парти, създайте допълнителни декорации, със сладък гирлянд на Джак Скелингтън или домашни надгробни паметници. Можете да превърнете куклите в „гирлянд психопат“ по особено странен начин. Разбира се, издълбаните тикви с издълбани страховити гримаси не бива да липсват на нито едно парти за Хелоуин. Резбата на тикви също е забавна заедно, например с деца или приятели.

Права на изображения:

Изображение 1: Flickr Декорации за Хелоуин Дженифър С.. CC BY 2.0 Някои права са запазени

Изображение 2: Flickr Стъклени топки Леонора (Ели) Енкинг CC BY-SA 2.0 Някои права са запазени

Изображение 3: Flickr сухият лед е забавен Дейв Херхолц CC BY-SA 2.0 Някои права са запазени