Добър ден на всички! Добре дошли на нашия уебсайт, където всеки ден можете да намерите интересни идеи и практически съвети за уютен дом и красива градина. Днес искаме да се обърнем отново към интериорния дизайн и да ви покажем красиви, дори мечтани дневни. Независимо дали имате традиционен, селски или модерен хол, можете да го направите още по -уютен със земни нюанси. Всекидневните в земни цветове придават топло, естествено и много привлекателно усещане. Можете да добавите земни тонове към дизайна на всекидневната си по много различни начини… вашата подова настилка (дърво, плочки или килим), цвят на стените, мебели и тъкани, вашата камина (дърво или камък) и някои акценти правят стаята да изглежда естествена . Ако се стремите към естествена и напълно земна концепция за стая, значи сте попаднали на правилното място. Представяме ви отлични фотопримери за дневни в зелени цветове, където атмосферата не само се чувства красива, но и изглежда точно така.

 Дали мечтаната ви всекидневна изглежда точно така?

Мечта за хол от дърво

С всички земни нюанси в интериора няма как да сбъркате, защото те са вдъхновени от майката природа. С това можете да внесете само естествен усет в четирите си стени. Кафявото е цветът на плодородната почва, откъдето идва храната ни. Приглушеното зелено ни напомня за красотата на флората, например за вечните маслинови дървета на брега на Средиземно море.

Охра жълто носи топлината на романтичните залези вътре, докато кремавите или бежовите тонове съчетават всичко. Хубав начин да подчертаете палитрата от земни цветове във вашата всекидневна е да поканите самата природа в пространството. Например е кошница с истински дърва за огрев чудесно допълнение към живите пространства в земни тонове. Можете също така да поставите джудже лимоново дърво в хола и да се насладите на прекрасния му аромат ден и нощ. Това живо парче с акцент със своите кафяви, зелени и жълти нюанси внася повече свежест в интериора!

 Опитайте се да въведете природата в хола със земни цветове

Всекидневна интересни декоративни възглавници

– Комфорт в земни цветове в модерната всекидневна

Много читатели смятат, че земните нюанси са предопределени за класическия дизайн на хола. Да, можем само да се съгласим! Но всекидневните с модерен стил могат да бъдат изпълнени и в естествената цветова палитра. Например, всекидневна с отворен етаж и светлокафяв паркет може наистина да бъде много привлекателна. Можете да видите това на следващата снимка. В голямата стая отделните зони са разделени, но всичко изглежда еднакво, варосано заедно в цялостна дизайнерска концепция. Вградените таванни светлини подчертават модерността в стаята. Така атмосферата изглежда топла и привлекателна.

 Просторен, модерен хол и трапезария, в който да се влюбите

Модерен просторен хол и трапезария

Има и фенове на дизайна, за които цветовете сиво, пясък, бежово, бяло и черно са твърде традиционни. Искаме да опровергаем подобно мнение и да ви покажем прекрасно проектирана, много модерна всекидневна в тази цветова палитра, която излъчва естествен уют. Със сигурност ще откриете, че цветовете също са модерни, или?

Супер модерен хол в земни тонове, който излъчва изтънченост и чар

Модерна всекидневна с хубав изглед земни тонове

Удобен шезлонг, на който можете да опънете краката си след дълъг работен ден, за да се насладите на изгрева. Простота и изтънченост в малко пространство – добре направено.

Удобен шезлонг

Голямата стенопис над дивана е чудесен начин да добавите допълнителен цвят към тази светла всекидневна със земни тонове.

Голяма стенопис в хола

–  Визията и усещането в земните цветове са в пълна хармония

Интериорният дизайн в земни цветове ви дава безкрайни възможности да експериментирате с външния вид и усещане. Препоръчваме само скромно да използвате възможно най -много естествени материали в интериора. Кресла от естествена кожа допълват естествения вид на вашата всекидневна. Всяка среща с приятели и семейство може да бъде истинско преживяване тук.

Креслата от естествена кожа ви канят да прекарате уютни часове пред камината

Модерен стол с камина

Много дърво, кожа и истинска забележителност – каменната стена!

хубава всекидневна с камина

Всички естествени материали излъчват топлина. На горната снимка виждаме дизайн на всекидневна с висок контраст. Два удобни кресла стоят от двете страни на камината, облицована с камък. Цялата каменна стена е чудесен акцент в стаята и се допълва от светлата настилка и стената в цвят пясък. Тъмните рамки на прозорците, дървената ламперия и L-образният диван от тъмнокафява кожа са във визуален контраст и подчертават възвишения вид в стаята.

Декоративните възглавници в маслинено зелено и охра жълто внасят свежи земни тонове в белия диван.

Всекидневна в земни цветове

Сега се възхищавайте на другите снимки на красиви и изключително уютни дневни и останете вдъхновени от красотата на земните цветове!

 Тропически усет и много изтънченост в едно …….

Стилни домашни растения в хола

 Яжте коняк, моля?

Уютната атмосфера ви кани да се насладите на чаша коняк

 Изложените дървени греди на тавана допълват селския стил в стаята

Изложен таван от дървен лъч в селски стил

 Подът от махагонов паркет осигурява перфектната основа за тази модерна всекидневна

 Модерен паркет в хол от махагон

 Светлосините възглавници носят морския бриз със себе си ……

Бяло-бежов райе текстил светлосини възглавници морски бриз

Каменната стена до камината придава на традиционната стая селско докосване

Камина от каменна стена

 В стила на 70 -те

креативни идеи за вашия рафт за книги

Естествено зелено в комбинация с охра жълто, тъмно кафяво и бежово

Идеи за дневни - модерен дизайн

Зеленият градински чай стои добре в тази традиционно обзаведена стая

 Идеи за цвят на стени

 Такъв хол би могъл да отговори и на най -високите изисквания

Идеи за хол модерни уютни

Малки и големи стайни растения допълват естествения външен вид на стаята

Уютна всекидневна с много зелени растения

 Осигурете няколко цветни акцента в хола в земни тонове

Хубав светъл хол, цветни декоративни възглавници рисуват цветни акценти.