пролетна декорация маса декорация чиния трапезария лалета

Идеи за пролетна декорация – прераждането на природата във вашия дом

След студената зима е време да помислите за нещо положително и да донесете чист въздух у дома със себе си. Ние ще ви помогнем да създадете нова атмосфера у дома. За да влезете в новия сезон с десния крак, ви представяме някои иновативни идеи за пролетна декорация за тази година.

Идеи за пролетна декорация – Направете възможно пролетното слънце да влезе в стаята!

пролетна декорация маса декорация трапезария пастелни цветове

Пастелни цветове – Пастелните цветове имат силна символика, представляват възраждането на природата във вашия дом. Покривки за маса, завеси, покривала за легла – можете да използвате меки пастелни цветове навсякъде.

Насладете се на красивото време както сред природата, така и у дома

пролетно деко декорация на маса плоча трапезария

Повече светлина в трапезарията – просторна трапезария може лесно да бъде създадена с леко оцветени покривки, салфетки по поръчка, пъстри саксии и вази, пълни със свежи цветя.

Донесете пролетта на масата!

пролетна украса маса декорация чиния свежи сини цветя венец

Донесете пролетта на масата – всички поставяме вкусна храна на масата по празниците, но не забравяйте за пролетната украса! Сменете старите си чинии и чинии с такива с нов пролетен дизайн и украсете масата с пролетни елементи като вишневи цветове, цветя и сладки птици.

Освежете стаята лесно и бързо с тапет

идеи за пролетна декорация диван зелен тапет за стена цветя жълто

Цветни тапети – боядисването на стените определено е идеалният избор за промяна на атмосферата. Но можете да изберете и ярки или цветни тапети и да се поглезите с нотка на пролетта.

Придайте на стаята нотка на пролетта!

идеи за пролетна декорация трапезария обзавеждане полилеи цветни

Красиви абажури – изберете подходящата висяща лампа за вашата трапезария, която ще добави нотка на пролет към стаята. Пуснете светлината навътре! Направете възможно пролетното слънце да влезе в стаята ви! Почистете прозорците, отворете завесите и щорите и използвайте тънки завеси през топлия сезон.

Отразявайте красотата на пролетта!

идеи за пролетна декорация трапезария обзавеждане на стайно растение цветно

Стайни растения – Растенията са известни с това, че внасят топлина, цвят, баланс и докосване на природата в дома. Ако поставите цвете или две във всяка стая, те ще отразят красотата на пролетта и ще направят стаите привлекателно красиви!

Освежете спалнята си!

идеи за пролетен декор спалня обзавеждане на розови завеси

Хубава спалня – освежете спалнята си, като замените тежките завеси с бели завеси. Поставете и нови светли олекотени завивки на леглото. Това придава на цялата спалня освежаващ нов облик!

Пролетта е времето на обновяване!

идеи за пролетна декорация диван зелено растение за възглавници за тапицерия

Обновете мебелите си – пролетта е времето за обновяване, така че трябва да помислите и за мебелите си. Дайте им нов облик с нов цвят в бяло или слонова кост – това изглежда супер шик! Можете също така да изхвърлите старите си кухненски джаджи и да ги замените с нови – сега е подходящият момент за това! Действайте сега.