Идеи за пролетна декорация за вашия дом.

  Идеи за пролетна декорация в синьо -сива всекидневна

Пролетта е тук скоро и вече мислим какво ще ви покажем, което отговаря на това време от годината. Нашето внимание днес е привлечено от турската кралица Ерин, показваме ви платове от Лондон от Гилдията на дизайнерите и интериорната колекция “Пролет”, проектирана от тях за интериорни декорации.

Материята, която прави тези стаи да изглеждат много буйни, смело представя новия сезон и приветства новото начало през пролетта. Цветовата палитра включва класически мотиви от интериора на Густавия и изящно нарисувани флорални шарки за създаване на щастливо настроение, което отразява новото усещане за пролетта. Разгледайте снимките тук!

Свежи цветове

Идеи за пролетна декорация селска къща

Нищо не може да бъде по -добър избор от свежите пастели, които да подскажат възраждането на природата във вашия дом. Независимо дали става въпрос за възглавници или материи, завеси или вази – те въвеждат съживяващи цветове в дома.

Светла трапезария – пролетни идеи за декориране на вашата трапезария

Идеи за пролетна декорация висок покрив

Ефирна трапезария е лесна за създаване: сменете плътни оцветени материи, вземете персонализирани салфетки, разменете саксии и поставете голяма саксия със свежи цветя в стаята.

Идеи за пролетна декорация – елегантни, но толкова прости

Идеи за пролетна декорация в розово

Идеи за пролетна декорация – внесете пролетта в стаята

Идеи за пролетна декорация в розово бяло

Какво ще кажете за пролетната украса у дома? Заменете старите си чинии с ярки пролетни дизайнерски чинии и украсете масата, която ще бъде украсена с пролетни елементи като цветя сакура и сладки парчета птици.

Идеи за пролетна декорация – цветни Тапет 

Идеи за пролетна декорация в синя спалня

Цветът несъмнено е идеалният избор за промяна на дизайна, но можете също така да изберете да поглезите стените, като ги пребоядисвате със светли тапети.

Идеи за пролетна декорация – с естествени текстури 

Идеи за пролетна декорация в розови цветя

Известно е, че използването на обикновени текстури може да бъде изключително полезно. Ето един нов поглед към въпроса. Килими от юта, плетени мебели, дървени столове, тъкани от батик и бельо са само няколко примера, които могат да внесат ново усещане за природа във вашата стая.

Стайните растения са важна част от Идеи за пролетна декорация  

Идеи за пролетна декорация в розова детска спалня

Произведения на изкуството също са станали известни, защото добавят много топлина, цвят, баланс и малко природа към атмосферата на един дом. Въвеждането на произведение на изкуството или две във всяка стая ще отразява красотата на пролетта и ще направи пространствата по -привлекателни. Пуснете светлината навътре – това позволява пролетното слънце и е един от най -лесните начини да осветите всичко в стаята си. Почистете прозорците, завесите и щорите и сега окачете тънки завеси на прозорците си!

Идеи за пролетна декорация в розова детска стая

Създайте „бриз“ в спалнята  

Идеи за пролет-декорация-в-розово-червено

Освежете спалнята си, като сменяте тежки завеси и купувате бели пухови одеяла. Може да се добави и смела завивка, която да завърши пролетния дизайн в стаята.

Пролетно деко Можете да смените мебелите си  направете го по -привлекателен

Идеи за пролетна декорация в бароков стил

Пролетта е времето да започнете отново, така че най-доброто време да придадете на старите си мебели и много използвани шкафове нов облик, благодарение на цвета: бял или слонова кост. В допълнение, заменете старите стайни аромати с нови пролетни аромати – къща, която мирише добре, несъмнено е най -привлекателната. Въпреки това, вместо да харчите парите си за естествени спрейове и продукти, опитайте да създадете свой собствен аромат. Можете да оставите купа с изсушени цветя, пръчици канела и карамфил, за да направите миризмата на къщата прекрасна