екзотични растения деко тич бижута пъстър оранжев

Екзотични растения у дома – 12 тропически централни с екзотично зелено

Какво бихте направили, ако купите голям тропически лист? Казвам ви: украсете с него! Те могат да издържат до 10 седмици. Искате ли да постигнете и това? В днешната статия ще научите как това може да работи супер добре и за вас.

И да, можете да го направите сами! Не се нуждаете от цветар, за да направите това!

Тропически листа и цветя

Ще започнем с няколко прости аранжировки, които включват листа и цветя. На снимката по -долу можете да видите декорация с прозоречно крило! (Monstera deliciosa). Тук имаме работа с просто изявление и дълбоко впечатление.

Насладете се на магическата красота на тропическата природа

екзотични растения монстера декорация домашно зелено прясно

Интересно име, нали? Днес ще чуете и няколко други подобни неща. Със сигурност сте виждали някои от тези растения, но не можете да си спомните имената им.

По -долу виждаме скромната красота на крал Протея в съвременна бяла ваза. [Според CB2]

Оригинална ваза върви перфектно с нея

екзотични растения бяла ваза декорация домашно зелено прясно

Лично аз съм влюбен в аранжимента с хеликониите по -долу. Комбинацията от черните вази и стола в същия цвят ме очарова! Според мен най -добрият монохроматичен фон към зелено е намерен тук. [Според Г -н Мичъл]

Цветна декорация в офиса – свежа идея

екзотични растения монстера декорация домашен офис зелен пресен

Можете да използвате бял антуриум, за да придадете на стаята някакъв екзотичен привкус, без да бъдете прекалено натрапчив. Намирам комбинацията с други обекти в ярки цветове на тази картина за напълно успешна. Снимката по -долу е от CB2. Там можете да видите колко перфектно куфарите се вписват в стая с фини цветови ефекти. В този случай това е червеният бръмбар и жълтата топка.

Обърнете внимание на малките детайли

екзотични растения декорация домашна кухня зелена свежа

Висока ваза и заострени зелени листа. Това е най -доброто дизайнерско съвършенство! Това е особено вярно за големи маси в особено широки помещения като тази. Забелязвате ли как се открояват аранжиментите по-долу? Това работи дори в стая с изглед към още по-буйна зеленина.

Съвършенство на дизайна par excellence!

екзотични растения трапезария ваза декорация домашно зелено свежо

Цветята и вазите по -долу образуват аранжировка, която може да се конкурира с художествена инсталация. Забележете как сияйните цветове и драматичната зеленина представят живата, причудлива природа на съвременната красота в най -добрия случай. [според Thirdstone]

Любител сте на изкуството?

екзотични растения трапезария ваза декорация дом зелена маса от прясно дърво

Екзотични аранжименти

В последната част на статията ще разгледаме някои екзотични аранжименти, които създават упадък. На помощ идват различните сортове зеленчуци.

Като пример можете да вземете това тропическо сърце на компанията Цветя от брега до крайбрежието да наименувам. Той включва райски птици, антуриуми, протея, ирландска камбана и орхидеи дендробиум. Внимателно наблюдавайте как височините на листата и цветята варират в най -съблазнителните тропически аранжименти.

Силните, живи цветове придават настроение и свежест на ежедневието ви

екзотични растения украса дома тропически пъстър

Не се страхувайте да поставите няколко малки вази около централната част. [според Arthouse Design]

Украсете партито си с екзотични цветя

екзотични растения деко тич бижута сватба зелена свежа

Не можете да сбъркате със звездни камбанки … Това е особено вярно за поразителното розово разнообразие, което можете да видите на снимката по-долу. С лилиите можете да създадете прекрасен фокус по рентабилен и поразителен начин. Хората с алергии обаче трябва да бъдат внимателни с това! [Според Страхотен дизайн]

Имате ли цветя в офиса? защо не?

екзотични растения monstera deco zatelier офис зелен пресен

Вашето подреждане не трябва да е високо, за да направите силно изявление. По -долу виждаме съвременна ваза с тропически цветя. Букетът включва протеи, чийто цвят съответства на масата на компанията CB2 донесе.

Украсете зоната за хранене! Цветята винаги са добре дошли

екзотични растения трапезария ваза декорация домашна свежа маса

Не може да се отрече стремително нарастващата популярност на ефирните растения. Те получават храната си от въздуха и затова земята е излишна. Противно на това, което много хора вярват, тези растения се нуждаят от вода. Въпреки това те изискват малко поддръжка и остават красиви и модерни за дълго време.

Въздушни растения – те не се нуждаят от почва и много малко поддръжка

екзотични растения декорация дома тропически цветни зелени червени

В края стигаме до произведение на изкуството с умела грижа. Тук клоните, зеленото и камъните постигат прекрасно взаимодействие. Това е страхотно творение на Articulture. Искате ли да създадете свое собствено произведение от този вид? Въздушният завод е идеален за постигане на такава смела фигура, няма да го намерите?

Нямате нужда от цветар! Можете също така да създадете такова красиво творение от тропически растения сами

екзотични растения декорация на дома тропически ориенталски

Идеята ми за декориране с тропически растения вече се беше променила напълно след първото разглеждане на изброените днес снимки. Надяваме се, че и вие сте били мотивирани да постигнете такава зелена красота у дома. Забавлявайте се много с него!