Бъдете умни с тези полезни съвети за домакинството

Бъдете креативни в решаването на проблемите със задръстванията! Можете да поставите много повече в гардеробите си и на други места, отколкото си мислите в момента. Има някои евтини ресурси за намиране, които могат да бъдат от голяма помощ в това отношение. Полезните домакински съвети ви помагат да получите по -добър преглед на гардероба си или на цялата къща. Оставете се да се вдъхновите и се научете да пестите място в апартамента и да го използвате за важни неща.

Днес ще ви дадем такъв пример с халките за завеси. Научете от нашите примери как това може да ви помогне да организирате интериора си по -добре от всякога.

Още дрехи на закачалка

Стабилните дървени закачалки могат да издържат на доста голямо натоварване. Просто окачването на парче дреха върху него просто не е достатъчно. Прикрепете няколко пръстена за завеси и можете да закачите още няколко закачалки. При този вариант просто трябва да внимавате натоварването да не е твърде голямо.

Игривите домакински съвети ще подобрят настроението ви

гривни за домакински съвети 12

Закачете дамските чанти

Имате ли по -дълга дървена закачалка за дрехите си? Пълна ли е или бихте могли да закачите нещо друго върху нея? Дамските чанти могат да бъдат чудесно прикрепени към пръстени за завеси.

Никога не позволявайте връзките за коса да си отидат отново

Продължавайте да губите връзките си за коса?

  Всички имаме проблема! Пръстените за завеси са чудесно средство за прибирането им. Това означава, че винаги ги имате на разположение и не винаги трябва да ги вземате наново.

Можете да използвате същата идея за съхранение на колиета и гривни.

Спестете място и спечелете едновременно

домакински съвети 2

Шаловете и коланите

Имате ли много шалове и колани? Съвсем не е лесно да се прибира по практичен начин, нали? Това обаче изобщо не е проблем, след като приложите идеята за пръстен за завеси в действие. Можете да поставите всичко на една или няколко закачалки и да го закачите в килера между другите дрехи.

Разбира се, същата идея може да се използва и за прибиране на шапки, вратовръзки и всякакви други аксесоари.

Хубава нова поръчка за бижута 

гривни за домакински съветиинструмент

Пръстените за завеси не се използват само за организиране на дрехите ви. Можете да го използвате, за да поддържате нещата подредени в мазето или в кухнята. Повечето от инструментите или част от съдовете за готвене, например, могат да бъдат прикрепени към тях. Може да имате няколко кърпи и ръкавици, които продължавате да използвате, докато приготвяте храна?

Защо не закачите няколко чаши върху него??

Списъкът с творчески идеи може да стане наистина дълъг, но тези снимки със сигурност са ви създали впечатление как можете да използвате пръстени за завеси, за да увеличите възможностите си за съхранение. Сега можете да изпробвате всички тези и други идеи на практика.

Създайте добър преглед на аксесоарите 

домакински съвети

Голямото търсене на връзки за коса приключи

домакински съвети 4

Всичко намира своето място

домакински съвети 5

домакински гривни 2

Винаги имайте готови топове и тениски

домакински съвети гривни 3

Всички аксесоари с един поглед 

домакински съвети-гривни-5

Пръстен за завеси и закачалка за палто – допълваща се двойкагривни за домакински съвети 6

Намерете правилната вратовръзка бързо сутрин 

гривни за домакински съвети 7

Колкото повече дрехи, толкова по -спешна е поръчката 

гривни за домакински съвети 8

Добро съображение за изследването 

гривни за домакински съвети 9

гривни за домакински съвети 10

Различен вид витрина 

гривни за домакински съвети 11

гривни за домакински съвети 4