коридор-коридор-дизайн-изтъркан-шик-селски

Интересни примери за страхотни класически дъски

Ако търсите подходящо място във вашата къща или апартамент, което искате да обзаведете класически, то коридорът със сигурност е много добър избор. Е, като правило трябва да имате стълби и средно много свободно място. Примерите по -долу също отговарят на тези изисквания.

Но дори и по-малките дъски могат да бъдат подправени с помощта на вдъхновението от днешните примери. Зависи само от вашето отношение и креативност. С тях, както и с малко повече вкус, вие осигурявате възможно най -доброто впечатление при влизане в дома си.

Създайте много лична атмосфера

коридор коридор дизайн трикове далечен изток стъклени фенери порцеланови вази

Тапети за стена

Първото нещо, което трябва да направите, е да изберете подходящи класически модели за стената. Ще имате повече от една опция. Очевидното нещо би било да изберете тапети с класически шарки. Друг възможен вариант може да бъде, че имате страхотен гоблен на стената. По този начин създавате смел акцент, около който “върти се” останалата част от дизайна.

В зависимост от това коя от двете алтернативи сте избрали, можете да използвате и пътека за килими за стълбите. Това има страхотен ефект.

Украсете стените си с класически шарки с тапетна хартия

коридор коридор дизайн свежи бели хортензии черен реколта скрин

Комбинирайте с оригинални исторически елементи

Някои хора имат късмета да имат оригинални исторически елементи в своите подови дъски. Под това имаме предвид корнизи или други декоративни елементи от по-ранна епоха. Можете да потърсите модели на тапета и други декорации, които улавят и повтарят тези елементи. Можете да подправите оригиналните декоративни парчета в модерен нюанс. Това ще бъде оригинално, не мислите така!?

Можете също така да поставите винтидж мебели от ковано желязо в зоната на коридора

коридор дизайн скрин мрамор ковано желязо

антични мебели

Разбира се, античните мебели са чудесно вписани в класическото обзавеждане на хола. Малко е необичайно съвременният човек да ги включи. Усилията обаче си заслужават. Конзолната маса в средата на залата изглежда особено красива. Античните скринове и шкафовете за чекмеджета също са много подходящи в този контекст. Изглежда страхотно, ако поставите огледало върху него.

Декоративните стенни плочи също не са лоша идея

коридор дизайн стена плоча декорация на стена

Орнамент – стени

Голямата декоративна хартия за стени би била най -лесният начин да се постигне това. Разбира се, можете да постигнете още по -голяма елегантност с пластмасова декорация.

Темата за “птиците”

Темата за птиците е подходяща и за класически подови настилки.

Те често се появяват на тапети с розови и светли неутрали

коридор коридор стълбище зона стенописи стена птици модел

Светло и просторно

Неутралните цветове чудесно озаряват светлите и просторни антрета. Комбинирайте с тъмни класически мебели за страхотен контраст. Можете лесно да продължите палитрата по стените с килими на пода.

Координация на цветовете

Драматичният вид има много общо с цветовата координация. Потърсете класически, ефективни цветови комбинации. Какво ще кажете за черно -бяло, подправено с червени акценти?

Драма на земята

Класическите елементи в подовите дъски със сигурност не изключват съвременната драма. Това лесно ви представя модерни, контрастиращи килими. С неутрален дизайн на стената този еклектичен вид изглежда доста хармонично. Като алтернатива, цитирайте различни двойки нюанси с геометрични шарки.

Широките ивици също изглеждат много изискани

коридор дизайн подови настилки килим раиран

Внимателно въведени, готини детайли

Ярки, модерни детайли се съчетават добре с класически подови настилки. При това обаче трябва да внимавате, да ги въвеждате стъпка по стъпка и да наблюдавате ефекта. Понякога няколко метални чадъра до вратата са достатъчни!

Изтъркан шик с селски послевкус

мебели за дизайн на коридора

Ако сте в носталгия по бароков стил

коридор дизайн барокова маса

Комбинирайте кръгли форми и стилен, модерен дизайн

коридор коридор форма кръгли форми висок гланц модерен дизайн

Класически модели и мъжествен вид

коридор дизайн кръгло огледало за стена черен бюфет

Доверете се на пуризма, когато става въпрос за декорация

стойка за чадър за коридор

Лятна лекота с естествени материали

коридор дизайн шейкър стил тъкани кошници

Ретро модел на тапети за романтична нотка на миналото

мокет за коридор

Кръглите маси също не са на място

коридор дизайн стълбищна площ кръгла дървена маса