Първите впечатления се броят и вашата входна врата е ключова за това. От поздравяването на гостите до показването на личния ви стил, няколко нежни докосвания могат да променят всичко. Независимо дали ремонтирате съществуваща входна врата, освежавате входната си зона с нова врата или ремонтирате цяла веранда, тези идеи за входна врата ще ви дадат уникален външен вид и лично удовлетворение.

Страхотни идеи за входната врата

Страхотни идеи за входната врата Pirnar-бяла-стена-синя-входни врати

Свежи морски вибрации

Бялата боядисана стена и вратата, в пясъчен или син цвят, създават успокояващ вход, който създава нотка на брега. Син килим, допълнителни светлини и дървен стол създават елегантно, но спокойно плажно усещане. Много растения в поцинковани саксии допълват външния вид и създават вдъхновението на природата.

Преобразуване с гарнитури

Дървената ламперия изглежда елегантна и модерна, когато е боядисана в сиви нюанси. Повишете външния вид със симетрично стенно осветление и прост железен венец. Няма нищо подобно на висящи кошници, които да добавят цвят, особено когато вървят с венчелистчетата. Това романтично допълнение създава капризния завършек на идилична селска къща.

Игрива крива на привличане

Входната врата не трябва да е просто под прав ъгъл. За да омекотите екстериора на дома, помислете за сводеста веранда и входна врата с кръгли аксесоари. Тази заоблена форма работи с двойна или еднокрила врата и добавя нотка на елегантна носталгия. Ако обърнете внимание на детайлите, входната ви врата ще стърчи от всички останали на улицата. Чугунената пощенска кутия изглежда сладко и е идеалният спътник на класически или селски врати.

Страхотни идеи за входната врата Pirnar_aluminium_Einfleugeltuer

Венци, номера на къщи и изтривалки

Ако искате да подчертаете силно цвета на вратата си, използвайте контрасти. Ярко жълтата входна врата ясно се откроява от боядисания в черен цвят свод. Можете да смекчите контраста със сезонни цветя и саксии. Бъдете най -добрият приятел на пощальона и добавете към входа си номер на къща, който той не може да пропусне. Елегантната монохромна веранда изглежда сложна и изчистена, а голямата графична номерация прави смела стилистична характеристика.

Дръжката на вратата или килимът ще попречат на калните следи да влязат в коридора ви и ще добавят индивидуалност към входа. Издръжливите и твърди материали като метал или каучук са по -подходящи за външни стълби и приветстват вас и вашите гости топло. Можете дори да си вземете килим с тайно чекмедже, за да скриете ключовете там.

Следвайте темата

Начинът, украсени като входната врата оказва огромно влияние върху крайния външен вид. Симетричните линии като осветление за вътрешен двор и саксии с лавандула осигуряват чист и елегантен външен вид. За безкраен завършек не можете да сбъркате с декора на дърво, а витражът създава уникална светлина и добавя архитектурен интерес.

Страхотни идеи за входната врата Pirnar алуминиево дърво декор вход

За коридор, наводнен с дневна светлина, има смисъл да се използва остъклена или частично остъклена входна врата. Ако се притеснявате за поверителността си, не би трябвало да използвате прозрачно стъкло. Но можете да изберете модели с шарки, пясъкоструйна обработка, цветни или оцветени модели. За да сте сигурни, че вратата остава сигурна, препоръчително е да монтирате закалено стъкло.

Експериментирайте с уникално осветление

Красивите светлини не трябва да се използват само по Коледа. Външните светлини придават на входната ви врата приятен блясък, когато падне нощта. Изберете версии, които са устойчиви на атмосферни влияния, докато моделите със слънчева енергия се грижат да не се заплитате с грозни кабели или батерии. Светлините на верандата служат както за практически, така и за естетически цели. Моделите с активирано движение могат да ви помогнат да насочвате маршрута си, когато се прибирате у дома през нощта, и да разсейвате потенциалните престъпници. С различен дизайн те също могат да създадат приятна атмосфера и да оформят входа ви.

Страхотни идеи за входната врата Pirnar-Вход-Симпатични-Светлини

Създайте свой собствен вход

Добре проектираната входна врата изглежда страхотно както отвътре, така и отвън. Външният цвят не трябва да ви притеснява. Можете да изберете напълно различен нюанс за интериора, който да съответства на естетиката на вашия коридор. Първото нещо, което трябва да имате предвид при избора на входна врата, е да изберете стила, който да съответства на останалата част от къщата. Опитайте един да изберете симпатичен дизайн, изглежда, че принадлежи на стая.

За освежаващ вход боядисайте входната врата и верандата в контрастираща комбинация от бяло и зелено. Оцветете вратите, капаците и преградите в свеж нюанс на зелено и оживете входа със саксии. Сравнете цялостния облик със светло бели стени с тъмен дървен под, за да затоплите стаята.

Страхотни идеи за входната врата Пирнар-вход-микс-бяло-зелено

Обадете се на промените

Звънецът на вратата е необходим аксесоар, но това не означава, че трябва да изглежда всеки ден. Научете се да мислите по различен начин. Можете да изберете елегантен и модерен видео звънец за допълнителна сигурност, класически изглеждащ месингов бутон или дори тюркоазена камбана, която ще разсмее посетителите ви.

Двойна врата с крило – смейте да го направите?

Входната врата с двойно крило създава кралско усещане на входа на вашия дом. За по -лесно отваряне от време на време се отваря едното крило на вратата, но другото се използва всеки ден. Този широк дизайн е не само естетически приятен. Ако отворите и двете крила, можете лесно да носите вътре по -големи предмети като легла и дивани.

Алуминиева или дървена входна врата

Алуминиевата входна врата ви предлага сигурност и безкрайни възможности за дизайн, докато дървената входна врата предлага гледка към природата и ви позволява да внесете топлина и уют във вашия дом. Но защо да не изберете комбинация от двата материала? Можете да извикате топлината на дървото отвътре, докато алуминиевият екстериор предпазва вашата входна врата от външни влияния.

Страхотни идеи за входната врата Pirnar алуминиева или дървена входна врата

Сритай го в света на Пирнар където нашите лоялни съветници са на ваше разположение. Заедно с вас, ние създаваме перфектен вход за вашия дом и поставяме усмивка на лицето и посетителите ви.