Лятото е време за ваканция! Не всички пътешественици и тези, които се нуждаят от ваканция обаче, могат да отидат на море тази година. Много от ограниченията поради коронавируса не са отменени. Ето защо помислихме как да украсите дома си по свеж и морски начин, за да почувствате истинско празнично усещане там. Разбира се, никога не ни липсват страхотни идеи за декорация, които са свързани с морето и плажа. След като вече ви представихме лятна декорация с черупки, днес искаме да привлечем вниманието ви към конзолата за камина. Дори в тези горещи летни дни той в никакъв случай не трябва да се оставя празен и неизползван. Но напротив! Конзолата за камина може да бъде идеалният фон за декор, вдъхновен от морето, пясъка и плажа. Каминната полка предлага и достатъчно свободно място, където можете да изложите сувенирите от последната ви морска ваканция. Това със сигурност ще върне много приятни спомени от безгрижните почивни дни, нали??

Всеки, който декорира конзолата на камината по летен начин, неизбежно ще предизвика много прекрасни спомени от празниците.

Камина за лятото украсява огледални вази с лодка със суха трева в бели вази

 На камината имате достатъчно място за морска украса.

Украсете конзолата на камината по летен начин върху камината

Камината е любимото място на всяко семейство през зимата, където хората обичат да гледат и да се любуват на пукащия огън.

Конзола за камина украсява лятната камина през зимата

 Конзолата за камина, декорирана през лятото, привлича погледа в хола

Конзолата на камината е камината, независимо дали е истинска камина или конзолата е само декоративна. И в двата случая можете да украсите конзолата на камината така, че да съответства на всеки празник и празник и да я направите привлекателна в стаята. Конзолата за камина получава специално внимание в навечерието на Коледа, но също така и на Великден и други семейни празници. Тогава конзолата за камина е празнично украсена и привлича вниманието на всички. Но през лятото, когато не се отопляваме в нашите географски ширини, конзолата на камината не трябва да се прибира. Това ви предлага много възможности да покажете уменията си, когато става въпрос за лятна декорация. Камината може да се превърне само в привличащ погледа с подходящите летни бижута и ви кара да мислите за хубава плажна почивка. В следващите няколко реда ние докладваме какво точно ви е необходимо, за да украсите вашата камина по летен начин.

Съответните летни декорации превръщат конзолата на камината в истинска привличаща погледа в стаята.

Конзола за камина украсява лятна съвпадаща лятна украса гирлянди

 Скромната морска украса на камината също веднага се забелязва.

Скобите за камини украсяват скромна морска украса по летен начин

С какво да украсите конзолата на камината през лятото?

Не ви трябват много за тази цел, само няколко черупки, морски звезди, малки фигурки от риба или други сувенири, които сигурно сте запазили от последната си почивка на плажа. Котвите, спасителните шамандури и други подобни могат да бъдат стилно съчетани с няколко дървета. Оставете въображението и креативността си да играете и определено ще създадете страхотни морски аранжименти. Можете да ги поставите например върху камината или директно пред защитната плоча на камината. Не забравяйте да добавите снимки от вашата морска ваканция в красиви рамки! Тези декоративни парчета, вдъхновени от морето, пясъка и плажа, със сигурност ще ви напомнят за красиви моменти и дълбоки чувства, които сте изпитали по време на лятната си ваканция край морето. В допълнение, те внасят силно изразена естествена нотка в обстановката ви, което ви зарежда с настроение. Комбинирайте лятната си декорация на конзолата за камина с огърлици от черупки, гирлянди от морски звезди и някои зелени саксийни растения. Тогава всичко е готово!

 Така че лятната декорация на вашата конзола за камина е почти завършена!

Камина за камина украсява лятната красива декорация на камината в бяло сиво тъмно синьо

 Тук можете да покажете вашите сувенири от последната ви морска почивка.

Конзола за камина украсява лятна морска звезда декоративна риба ароматизирана свещ сувенири

Конзолата за камина е украсена с много миди и морски звезди на камината

Ако искате да въведете ретро докосване …

Скобите за камина украсяват лятно ретро докосване

Но дори и просто декорирана конзола за камина излъчва много естествен чар.

Обикновените бижута украсяват две високи вази по лятен начин

 Кои цветове доминират в лятната декорация на конзолата за камина??

Що се отнася до декорирането на конзолата за камина по летен начин, съвсем логично е цветовата палитра също да бъде избрана в хармония с морето и плажа. Подобна декорация едва ли е възможна без класическата морска цветова комбинация от синьо и бяло. Има обаче нюанси, които ги правят още по -интересни и привлекателни. Например, можете да изберете неутрален основен цвят като бяло или гълъбово сиво и след това да добавите акценти в тъмносиньо, небесно синьо или тюркоазено. Освен това естествените цветове на плажа в никакъв случай не са за пренебрегване. Използвайте много коралово бяло и бяло от слонова кост и ги сдвоете с пясъчно жълто и синьо зелено. Малки петна в нюанси на земята като кафяво също се виждат добре.

Цветовата палитра на лятно декорираната конзола за камина също напомня за морето и плажа.

Камина конзола украсяват летни меки цветове напомнят на морския пясъчен плаж

 Гирлянди, вази, фенери и декоративни възглавници правят тази декорация още по -стилна.

Камина конзола украсяват летни гирлянди вази фенери декорация

Скоби за камина украсяват вази с гирлянди

Камина конзола украсяват летни гирлянди вази фенери декорация

 Синьото във всичките си нюанси доминира тук!

Камина скоба лято украсяват в синьо различни нюанси тапет картина

 Раираните декоративни възглавници са във визуална хармония с цялостната декорация на конзолата за камина.

Камина за камина украсява летните ивици декоративни възглавници синьо бяло

Допълнителен съвет: За да завършите летния декор на конзолата за камина, можете да помислите и за стари бутилки, чаши, свещници и дори фенери. От една страна, те украсяват камината, от друга – изглеждат добре и пред камината. Възможните им приложения всъщност са неизчерпаеми! Точно като декориране на вашето творчество с конзола за камина по летен начин!

Желаем ви късмет с декорирането на конзолата за камина у дома и приятно лято!

 Тук можете да мечтаете за следващата си лятна ваканция за дълго време!

Конзолата за камина украсява лятното кътче за сядане пред камината в бяло

Украсете със стил и вкус!

Камина конзола украсяват лятна тухлена стена украсена стъклена плоча

Камина за камина декорирайте стилно с дървени чаши за кошници

Конзолата за камина украсява скромно декориран, но стилен в сиво син шоколадов кафяв диван

Коминните скоби украсяват лятото със скромна декорация на стаята в бели сиви акценти в светло синьо