„Светлината на свещите и коледният фенер светят Коледа ярко. Камбаните бият близо и далеч, мир трябва да бъде на земята. ” Това стихотворение на неизвестен автор ясно изразява магическото очарование на Коледа. Всички го очакваме с нетърпение и се надяваме на по -добра година, изпълнена с любов, топлина и уют. По -специално за тазгодишната Коледа също пожелаваме много здраве и мир в света. Фестивалът на всички фестивали предстои скоро и ние искаме да го отпразнуваме със стил. С надеждата, че новата 2021 година ще бъде по -добра, по -здрава и щастлива от тази, която току -що приключи. Можете също така да изберете тези цветове за коледната украса у дома, които перфектно отразяват вашите чувства и мисли. В тази връзка подбрахме много класически дизайнерски идеи за очарователна коледна украса в червено и златно. По -долу ще разберете какво точно символизира този цветен дует и как да го използвате в декорацията.

Коледните украси в червено и златно са класически …

Коледни декорации в червено и златно класически коледни елхи декорации топки висулки гирлянди лъкове

 … и ни напомня за уютните зимни празници в детството.

Коледните украси в червени и златни големи топки с червен лък гирлянди многобройни подаръци под елхата

Коледна украса в червено и златно: защо е вечна и модерна едновременно?

Червеното и златното е страхотна традиционна цветова комбинация за Коледа. Той позволява на всяка коледна украса да блести в класическия си блясък. В същото време това цветно дуо е шикозно и спиращо дъха и радва също толкова много малки и големи. Неговият вечен чар се крие в символиката на двата цвята. Червеното винаги е означавало любов и страст. Този изключително интензивен цвят излъчва топлина и вътрешна енергия. Дори свети! Да, червеното предизвиква асоциации на пламтящ огън и жарава. Ето защо червеното се счита и за цвета на бойците. Той също така символизира кръв и дълбоки страстни чувства. В това отношение червеното е цветът на влюбените. Това са добри причини, поради които традиционните коледни украси са проектирани в червено от векове. Цветът на любовта върви чудесно с всеки празничен дизайн и означава човешка топлина и силно привличане.

 Коледни украси в червено и златно – неустоимо цветово съчетание!

Коледна украса в червено и златно неустоима цветова комбинация декоративна ваза в коридора, пищно декорирана за Коледа

И двата цвята са интензивни и добавят много блясък и блясък към всяка концепция за коледна украса.

Коледни декорации в червено и златно красиви коледни елхи декорации големи лъкове топки висулки гирлянди златни акценти

Червените двойки перфектно със злато. Вечният блясък на благородния метал придава на всяка коледна украса повече блясък и игриво богатство. Благодарение на топлото си сияние, златният цвят е вечен символ на слънце, светлина и мъдрост. Освен това златото е символ на статус за богатство и просперитет. Той омагьосва със своя блясък и кара очите ни да блестят също толкова топло. Накратко, комбинацията от цветове червено и златно може да направи всяка коледна украса да изглежда класическа и вечна. Много хора са привлечени както от интензивните цветове, така и абсолютно ги искат в своите коледни бижута. Така че не е чудно, че тази комбинация от цветове все още е търсена и популярна. Но след малко ще ви покажем как можете да интегрирате червено и златно в коледната си украса у дома.

 Коледните украси в червено и златно винаги привличат вниманието.

Коледни украси в червено и златно, две коледни елхи едно до друго, бляскаво украсени

 Коледа може да бъде толкова красива у дома!

Коледна украса в червено и златно Коледна елха, украсена до камината Nikolausstiefel на камината многобройни светлини за подаръци

Коледна украса в червено и златно Коледна елха камина гирлянд Дядо Коледа ботуши червени свещи малки елхи от дърво

Коледна елха, украсена в червено и златно, е истински връх на всяка коледна украса

Няма съмнение, че елхата е най -важната украса във всяка къща през коледния сезон. Ако го украсите в червено и златно, тогава имате истинско привличане на очите в стаята. Със съответните коледни украси в червено и златно, дървото изглежда класически елегантно и стилно, без да изглежда претоварено. Използвайте златни и червени украси за коледно дърво като топки с различни шарки, многобройни висулки и други орнаменти. Например, можете дори да напръскате борови шишарки в злато и да ги използвате за украса на коледната елха. Можете също така да използвате червени и лъскави златни лъкове за коледната си украса и да ги комбинирате със светлини. Червените и златни украси за елхата си идват на мястото на буйния зелен фон на клоните на елата. Златен връх на дърво във формата на звезда перфектно би закръглил украсената ви елха и всъщност би я накарал да блести. Едва ли можете да си представите по -красива, бляскава и ефектна коледна украса.

 Карираните червени панделки придават на това коледно дърво завършек.

Коледната украса в червено и златисто украса за коледно дърво придава на червените панделки завършек

Класика сред дизайнерските варианти за Коледа.

Коледна украса в червено и златно коледно дърво, богато украсено, привличащо вниманието бял интериор

Красивите декорации за маса допълват коледната украса в червено и златно

Цветовото дуо червено и златисто не само внася много блясък и блясък в украсата на коледната елха, но също така позволява на украсата на вашата маса да блести в коледна магия. Той също така внася вечна елегантност на коледната трапеза и ви кани на уютни часове на масата. Просто извадете най -красивите си ястия. Например, може да бъде направен от бял порцелан със златистожълт ръб на чинията. След това го украсете с червени салфетки и карти с подходящи места за вашите гости. Златните прибори за хранене изглеждат много привлекателни по този повод. След това поставете червени и бели свещи, клони от зелена ела и някои декоративни елементи в злато на празничната трапеза. Тук имаме предвид елегантни свещници, вази и други подобни. Можете да добавите и други златни акценти, като например златни пръстени за салфетки, купички и сервиращи чинии. В допълнение към червения цвят, те изглеждат зашеметяващо и също могат да разпалят апетита ви. Във всеки случай създавате неповторима атмосфера на празничната вечеря.

 Вашата коледна украса за маса може да бъде възвишена и стилна.

Коледни украси в празнична маса в червено и златно, червена покривка, фин порцелан, позлатени прибори за хранене, червена свещ

 Карираните лъкове и червените цветя украсяват фините съдове за хранене.

Коледните украси в червени и златни карирани панделки червени цветя украсяват благородните свещи за трапезни съдове златни акценти листа

Карираната покривка е основата, върху която излизат всички коледни украси.

Коледни украси в червено и златно празнично поставена маса карирана покривка много коледни декорации като декорации за маса червени и бели рози

Допълнителни аксесоари в червено и златно за бляскава коледна украса 

Когато пишем за стилни коледни украси в червено и златно, не можем да се ограничим до красиво украсената елха и бляскавата банкетна маса. Опциите за дизайн в червено и златно за Коледа всъщност са безкрайни. Те включват също гирлянди, венци, лъкове, топки и много други орнаменти в двата привлекателни цвята. Можете също така да го използвате за украса на входната врата, стълбището, камината. Направете коледните си украси в червено и златно луксозни и се насладете на партито с близки приятели и семейство.

Пожелаваме Ви Весела Коледа и късмет през Новата година!

 Лукс в червено и златно също на масата.

Коледна украса в червено и златисто Декорация за маса класически пищна, поразително стилна

 Висяща коледна украса в червено и златно.

Коледна украса в червено и златно Пищна коледна украса виси от полилея, много висулки от борови зелени шишарки

Този коледен венец ще привлече вниманието на всички от минувачи и съседи.

Коледна украса в червено и златно Коледна елха камина гирлянд Дядо Коледа ботуши червени свещи малки елхи от дърво

Перилата ви предлага широка площ за декориране.

Коледните украси в червено и златно украсяват перилата с венец от гирлянди

Класически цветен дует, който означава лукс и богатство.

Коледните украси в червено и златно, класически цветен дует, представляват лукс и богатство

 Весела Коледа в червено и златно!

Коледна украса в червено и златисто коледно дърво украсена в ъгъла до камината в наситени цветове

Коледна украса в червено и златно коледно дърво, украсена в ъгъла до камината