Ако искате да разкрасите четирите си стени с атмосферна светлина, най -добре е да използвате светодиоди. Те използват много малко енергия, блестят приятно ярко и имат експлоатационен живот между 30 000 и 50 000 часа. С четири часа работа на ден, LED осветителното тяло теоретично може да издържи до 30 години. Тъй като диодите, излъчващи светлина, са много малки, те могат да се използват много добре за светлинни тръби и приказни светлини. Съвет: Повече информация за LED приказни светлини за вътрешна и външна употреба Ще намерите тук.

хол, декориращ приказни светлини

Приятна атмосфера в хола

Независимо дали с приятели на чаша чай или на вечер за домашно кино със семейството: трябва да е уютно в хола. Можете да създадете уютно усещане за пространство с комбинация от директни и индиректни източници на светлина. Димируемите LED петна на тавана осветяват стаята според нуждите, подовата лампа в ъгъла на дивана осигурява светлина за четене или слушане на музика. Когато гледате телевизия, дискретно поставените LED светлинни тръби, които са инсталирани например зад телевизора или под рафт за книги, осигуряват приятно фоново осветление. Много приказни светлини могат да се управляват с дистанционно управление или с приложение за смартфон – включително променящи се светлинни ефекти. Първа стъпка към интелигентния дом, интелигентно изградената в мрежа къща, в която осветлението и много други могат да бъдат удобно дистанционно контролирани.

Съвет: С подвижните LED прожектори по стените можете специално да осветявате тъмните ъгли и да поставяте мебели, картини или произведения на изкуството в светлината на прожекторите. Ако искате да разработите съгласувана концепция за осветление за цялата къща или апартамент, подкрепата на професионалист Планировчик за осветление Бъди полезен.

Светли акценти в трапезарията

Висяща лампа над масата е стандарт в почти всяка трапезария. В идеалния случай тя може да бъде затъмнена, за да се постигне по -меко осветление, ако е необходимо. Ако оборудвате шкафа или шкафа в трапезарията с LED светлинни вериги, можете да зададете допълнителни светлинни акценти и да създадете уютна атмосфера на благополучие по време на хранене.

съвети за декориране на спалня LED приказни светлини

Светодиоди в кухнята и банята

Централна таванна светлина – това не е достатъчно в кухнята. Трябва да е възможно да се осветяват работните зони достатъчно и целенасочено. LED прожекторите, например от долната страна на стенните модули, осигуряват ярка светлина върху работните повърхности при готвене и нарязване на зеленчуци.

Банята е място, където искате да се чувствате добре. Ярка неонова светлина сутрин – това може да ви събуди, но не е красиво. Например, огледалата за баня с околните LED ленти осигуряват приятна, топла светлина. А светодиодите на ваната или в душ кабината осигуряват романтика в домашния спа център.

дизайн на баня LED фея светлини осветление за баня

  LED феерични светлини за декориране съвети за декориране на кухня

съвети за декорация за домашно осветление led феерични светлини