Вие сте страстен любител и обичате да подарявате неща, които сами сте ушили и изплели? Или бихте искали да надстроите текстилните си продукти и да ги направите възможно най-разпознаваеми за клиентите си? Тогава висококачествените, персонализирани текстилни етикети определено са правилното решение за вас. Проектирането им сами никога не е било по -лесно, но с помощта на иновативни и опитни доставчици на услуги в тази област, това е детска игра в наши дни. Можете лесно да създадете желаните етикети с вашето лого, с различен мотив или със специфичен надпис на уебсайта им със съответния софтуер и да ги поръчате във всякакъв размер и номер.

брандиране на тъкани етикети проектирайте свои собствени текстилни етикети онлайн

Защо трябва да поръчвате индивидуални текстилни етикети онлайн??

Много са предимствата на висококачествените, самостоятелно проектирани текстилни етикети. На първо място трябва да се спомене повишената разпознаваема стойност на огъня. В резултат на това продуктите изглеждат много по -елегантни и с по -високо качество. От друга страна, определено послание може да бъде предадено и чрез символи и надписи.

Имаме го с Текстилни етикети от Wunderlabel Изпробвахме и са напълно убедени в интуитивния инструмент за онлайн дизайн на уебсайта. Когато проектирате тъкани етикети, имате възможност да избирате от около 200 цвята на Pantone, голям брой символи и множество шрифтове. От само себе си се разбира, че вашето собствено лого може лесно и лесно да бъде качено и поставено върху етикетите. Пълна свобода на дизайна, високо качество и бърза доставка, на която се насладихме максимално и можем да препоръчаме.

тъкани етикети поръчвайте текстилни етикети онлайн

Какви видове текстилни етикети съществуват като цяло??

Ако имате нужда от етикети от текстил, можете основно да избирате между три основни типа или да ги комбинирате помежду си.

  • Тъкани етикети

При този тип етикет фонът и мотивът са изтъкани заедно от нишки, за да се създаде т. Нар. Дамаска. Можете да го получите от различни материали. Предпочита се предимно полиестерна прежда.

  • Печатни текстилни етикети

Тези етикети са особено полезни за малки детайли и по-фини градиенти. Четирицветен печат върху полиестерен сатен или Tyvek е идеален тук.

  • Етикети за грижи

Полезните етикети със съответните инструкции за грижа за всеки елемент от облеклото могат да бъдат тъкани, както и отпечатани. Зависи само от личните ви предпочитания.

Можете също така да избирате между текстилни етикети за пришиване или гладене, които са едновременно практични и стилни.

оригиналните текстилни етикети проектират вашите собствени тъкани етикети

етикети за грижа за текстил поръчайте тъкани етикети

На какво друго трябва да обърнете внимание с вашите онлайн текстилни етикети??

Когато избирате производител на етикети, разчитайте на високо качество и добро съотношение цена / качество. Обърнете внимание на предлаганите от вас материали. Например, дайте предпочитание на тъканите етикети, които са изработени от 100% дамаска. Тогава те са изключително устойчиви, много меки и гъвкави. Най-добре е да ги нарежете горещи и да не се разтриват. За да сте сигурни, че ще останете също толкова уверени и удовлетворени, що се отнася до устойчивостта и здравето, трябва да изберете рециклирана прежда и продукти със сертификат OEKO-TEX® Standard 100. Разбира се, това важи и за печатни текстилни етикети и етикети за грижа. И ако все още се нуждаете от подходящите опаковки за продукти и подаръци, можете да се възползвате от персонализирани тапети, стикери и декоративни панделки, които добрите доставчици на услуги също имат в офертата си.

Оставете креативността си свободна и проектирайте вашите перфектни текстилни етикети онлайн!

  проектирайте текстилни етикети дизайн на етикети сами онлайн