Цветовете в интериора са важна тема за нас в редакционния екип на Freshideen, поради което се опитваме да ви информираме своевременно за новините по отношение на модерните цветове и да ви държим в течение. Тази година изгрява нова цветова тенденция и това определено е лилавият цвят. През пролетта този мек нюанс се оказа актуален и с голямо търсене и доминирането му в интериора става все по -силно. Ето защо искаме да посветим днешната статия на люляковия цвят и да ви покажем някои умни възможности за използване на този цвят в собствените си четири стени. Лилавият цвят се харесва на тези, които предпочитат сиво и Зеленина уморихте се у дома и искате да въведете свежа нотка. Вие също ли принадлежите към групата? След това превъртете надолу и разберете повече за лилавия цвят.

Ако искате модерен интериор, можете да разчитате на люляковия цвят.

Люляк цвят последна цветова тенденция Люляк диван акцент съчетан със сив килим

Всъщност не става дума само за определен цветови тон, а за цял цветови спектър, който излъчва цялата деликатност на света и буди нежни чувства във всяко сърце. Люляковият цвят ни предоставя няколко нюанса и те варират от феерично лилаво до нежно синьо до наситено лилаво. Както винаги, природата е нашият първи и надежден източник на вдъхновение.

Затова през пролетта наблюдавайте един или най -добре няколко храста от люляк и се убедете в богатството на люляковите нюанси. Красиво ароматните люлякови цветове дори са оцветени по различен начин, цветовият им спектър варира от почти бял до виолетов и розов до пурпурен и лилав. Неговата универсалност е уникална и бързо можете да се съмнявате кой нюанс би бил най -подходящ за коя атмосфера. Искаме да ви помогнем с практически съвети веднага и да ви покажем отлични модели за подражание. Благодарение на това скоро ще можете да създадете наистина модерен интериор у дома.

Деликатният люляков цвят прави този интериор да изглежда възвишен и стилен.

Светли стени в цвят люляк в люляк по -тъмен нюанс за килима

  • Люляковият цвят върви чудесно във всяка стая

Първо създайте цяла цветова концепция в цвят люляк. Например, можете да боядисате стените на стаята в много по -светъл нюанс на люляк и след това да разточите лилав килим на пода. Комбинирайте тези два нюанса със светло синьо, както е показано на снимката по -горе. Еднородността на цветовете в тази стая е неоспорима, нали?

Как ви харесват тези кухненски шкафове в светло люляков нюанс?

Люляков цвят в кухненските шкафове

За сърцето на всеки дом, кухнята, интериорните дизайнери са избрали много светъл люляков нюанс и са създали много привлекателна атмосфера. Ярките кухненски шкафове в цвят люляк могат да се комбинират с няколко точки в зелено и са във визуален контраст с топлото дърво на пода. Малко оранжево и тъмно червено подправят целия интериор и създават щастлива атмосфера в тази кухня.

Сиво и люляк са прекрасен цветен дует за всяка стилна спалня.

Сиво и люляк са прекрасен цветен дует за всяка стилна спалня

Лилавият цвят завладява и модерната и стилна спалня, особено ако искате да внесете романтичен усет в тази стая. Наситеният нюанс се съчетава чудесно със сиво и това можете да видите на снимката по -горе. Сиво-сребърни стени, тапицирана табла и фино спално бельо в люляк допълват романтичната атмосфера в тази спалня.

 Ако изберете само няколко цветови акцента в люляк, спалнята ви ще изглежда също толкова привлекателна и привлекателна.

Люляков цвят в спалнята някои акценти в люляк много романтичен

 Едно Фото тапет, което е истинско произведение на изкуството в интериора.

Стенопис в лилав цвят е истинско произведение на изкуството в интериора

  • Мебели и аксесоари за дома в люляк

Моля, не се изненадвайте, ако видите почти всеки мебелен магазин мебели с модерна форма в цвят люляк. Тенденцията се потвърждава и деликатният цвят вероятно ще остане за дълго време. Дизайнерите на мебели наистина оценяват това. Диван в люляк е истински акцент в интериора и го издига на по -високо ниво. Съответстващите, деликатно оформени декоративни възглавници и тапицирана пейка в тъмносиньо заваряват цялата цветова концепция в тази стая заедно. Възхищавайте се на крайния резултат на следващата снимка:

Люляковите нюанси доминират в тази стая и правят интериора да изглежда много модерен.

Диван в цвят люляк, съответстващ на декоративни възглавници

 Светлият люляков нюанс изглежда страхотно и върху мека мебел.

Светъл люляков цвят на дивана красива и атрактивна всекидневна

Внимание на любителите на изкуството! Тук имаме чудесен пример за това как да въведете изкуството във вашия интериор! По -добре казано, възхищавайте им се всеки ден! Например, можете да изберете произведение на изкуството в нюанс на люляк и да придадете на определена стая по -модерен цвят. Това, което виждате на снимката по -горе, е натюрморт от 19 -ти век от Ото Франц Шолдерер. Произведението на изкуството беше увеличено и поставено върху фототапет. Крайният резултат е невероятен, смятаме! те също?

Сега превъртете надолу и разгледайте още по -страхотни примери за използването на люляковия цвят в интериора. И не забравяйте, красотата е в детайлите! Опитайте се да имитирате тези идеи в дома си и да създадете модерна атмосфера в нюанси на люляк! Редакционният екип ви желае много забавление!

 Открийте красотата в малките детайли!

Люлякова цветна плоча Люляков цвят деликатни люлякови нюанси

 Украсете масата за хранене с люляк!

Маса за хранене в цвят люляк с услуга за декориране на люляк

На синия фон люлякът е най -доброто им предимство.

Люляк във ваза на скрин скрин за снимки на син фон

 Декоративни възглавници в люляков нюанс подправят интериора.

Декоративни възглавници в цвят люляк подправят интериора

 Маса в модерния тон внася още повече цвят и щастлива атмосфера в атмосферата.

Лилаво оцветената маса внася по -весело настроение в атмосферата

 Визуалният баланс преобладава в тази стая.

Просто обзаведена стая синьо и люляк цвят визуален баланс