Има проста причина, поради която бялото е доминиращият цвят в много апартаменти и къщи. Излъчва изтънченост и може лесно да се комбинира с други цветове. Ето защо бялото се радва на особена популярност от векове, която никога не свършва. Независимо дали се обграждате със студен, чисто бял или топъл, кремав нюанс, този цвят никога няма да загуби своята привлекателност. Бялото може да придаде на стаята причудлив вид или да я направи супер модерна. Може би се чудите защо един основен цвят може да направи всичко това. Имаме отговор на тази загадка и това са различните нюанси на този цвят. Превъртете надолу и се оставете да бъдете спечелени от разнообразието на белия цвят!

За много шикозен и в същото време класически вид в спалнята!

Бяла спалня

Класическото бяло излъчва стил и чистота

Започваме нашия преглед на белите нюанси с много класически нюанси. Вижте шикозната, супер чиста и подредена спалня на снимката по -горе! Този възвишен вид на стаята идва от белия цвят, използван от експертите от Farrow & Име топка изцяло бяла (2005).

За да се избегне всякакъв монохром, бялото в тази стая е разбито с дискретни метални акценти и са избрани черно -бели картини на стената над спалното легло. Но това не е всичко. Драпирани завеси в тревно зелено и ефектна козина на пода в класическия цветен дует от черно и бяло подчертават топлия уют в тази спалня.

Фароу & Ball’s All White (2005) доминира в тази всекидневна

Бял табуретка с шарки в хола

Тази всекидневна е очарователна, нали? Бялата тапицерия на диваните и фотьойлите е умело съчетана със сивия нюанс на стените, завесите и подовите настилки. На този светъл фон графичните шарки на табуретките и свежите зелени акценти в стаята са поразителни.

 Cloverdale Paint Standard White (CA025) преобладава в тази бивша оранжерия

Зимна градина

Един поглед в бившата зимна градина на принцеса Маргарет Showhome е достатъчен, за да ни убеди в очарованието на тази стая. Той е превърнат в тихо убежище, където можете да се насладите на директен контакт с природата, докато четете. Високо дърво фикус е запазено в единия ъгъл на стаята и е в перфектна визуална хармония със зеленото навън в градината. Така че се опитвате да разширите интериора навън. Както виждаме, доста успешно….

Следващото видео ще ви разкаже по -подробно за стилния дом на принцеса Маргарет Showhome.

Cloverdale Paint White (CA025) за възвишена визия в трапезарията

Бяла трапезария с повдигнат вид CA 025

В тази елегантна трапезария черни линии, които могат да бъдат намерени в пердетата, столовете, огледалните рамки и полилеите, създават рамката, която придава на чистото бяло пространство особен чар.

 Изключително чистото бяло на Behr (1850) подчертава селския характер на дизайна на стаята в тази трапезария

Трапезария с интериорен дизайн в бял селски характер

Но ако все още не сте сигурни къде и как да използвате бялата боя, тогава вземете вдъхновение от тази картина и се опитайте да мислите нестандартно. Тогава със сигурност ще излезете с много добри идеи как да украсите празна стена. Колелото на стара вятърна мелница прави забележително изявление в тази зона за хранене.

 Бял интериор е създаден с помощта на Ultra Pure White (1850) на Behr в хола и трапезарията

Бял хол и трапезария много дърво голяма картина на стената

В този шикозен хол и трапезария чисто белите стени са най -добрият фон, на който можете да поставите голяма картина или да нарисувате нещо много специално. Голямо, рамкирано произведение на изкуството беше окачено на бялата стена в тази отворена дизайнерска концепция, която краде шоуто в стаята.

С какво се съчетава бялото??

Отговорът на въпроса, зададен по този начин, е: всъщност с всички други цветове и различни текстури! Нека разгледаме някои примери за снимки, които ни убеждават в правилността на това твърдение?

 Arcade White на Sherwin Williams (SW 7100) е обогатен с розови и зелени акценти

Белият аркад на Шервин Уилям Бели розово -зелени акценти в стаята

Мислите ли, че Arcade White на Sherwin Williams (SW 7100) прави стените на стаята да изглеждат много прости? Но ние не! На този бял фон са поставени дивани с фина тапицерия. Други розови и зелени акценти в стаята вървят добре с него и създават игрива и романтична атмосфера. Дървата за огрев в нишата на стената добавят допълнителна топлина.

 Аркадно бяло на Sherwin Williams (SW 7100) – същият нюанс на бялото се използва в тази вдъхновена от Мароко трапезария

Бял марокански килим

Виждаме същия нюанс на бяло в тази стилно обзаведена трапезария. Sherwin Williams White (SW7100) е комбиниран тук с шикозни мебели, които буквално украсяват трапезарията. Вдъхновен от Мароко плоскотъкан килим с фини шарки подчертава причудливия вид на стаята. Фините произведения на изкуството и хладните светлини ви карат почти да забравите, че стените и таванът са бели.

 Ultra White (CC-10) на Бенджамин Мур образува невероятно красив цветен дует с дърво

Ultra White CC-10 красива цветна двойна дървена модерна кухня

Бялото също може перфектно да се комбинира с дърво във всичките му нюанси. Това е илюстрирано от снимката по-горе. Хрупкав бял цвят ще ви помогне да озарите външния вид на ореховите шкафове и акцентите в тази модерна кухня. Месингов свещник отгоре Кухненски остров е черешката на тортата в тази възвишена обстановка.

 Ultra White (CC-10) на Бенджамин Мур вероятно ще се впише добре във всяка кухня, нали??

Кухненски дървен месинг в комбинация

Виждаме същия нюанс на бяло в тази дизайнерска стая, където кухненският остров служи като място за хранене и чат. Черните висулки над него веднага се забелязват и са в пълна визуална хармония с други полирани елементи в стаята. Този домашен бял цвят от Бенджамин Мур (Ultra White CC-10) извежда чудесно селски акценти от дърво и месинг.

В следната картинна галерия можете да се възхитите на други нюанси на бялото и да видите страхотни комбинации между тях и наситени или неутрални цветове и разнообразни текстури. Нашите редактори се надяват да ви хареса сърфирането!

Cloud White на Бенджамин Мур (CC-40) придава блясък на тази атмосфера в селски стил.

Селска атмосфера Бялото и светлото дърво карат трапезариите да блестят

Бенджамин Мур Оксфорд Уайт (CC-30) за готин външен вид … Цветни декоративни възглавници и страхотни нюанси на пурпурно и златисто върху килима изпъкват върху белите стени.

Декоративни възглавници стени бели

Тясна кухня, която омагьосва – Oxford White (CC -30) на Бенджамин Мур върху кухненските шкафове и цветни пътеки в меки цветове в страхотна комбинация

Кухненски кухненски шкафове бели

 За мек и ефирен външен вид …

Да живееш в бели идеи

Sherwin-Williams White Flour (SW 7102) излиза перфектно в тази всекидневна

Бяла каменна стена от дърво

Съвременно, драматично произведение на изкуството прави тази стая да изглежда свежа и топла

 бели стени свеж вид хол

Просто бяло на Бенджамин Мур (OC -117) – много просторната всекидневна свети в естествена светлина

Всекидневна с много естествена светлина

 Дърво, мрамор и много бяло в тази кухня ….

Кухненски остров от дървен мрамор

PPG Нежно бяло (PPG1001-1) и мек текстил връщат много спомени от пътуването

Нежна бяла текстилна всекидневна

 Бихте искали да се отпуснете в тази стая, нали?

Бяло традиционни мебели Benjamin Moore Cloud White (CC-40)