Началото на ноември е чудесно време да подготвите коледната си украса. Простите идеи за декорация са особено модерни през 2017 г. Професионалните интериорни дизайнери ни насърчават да използваме предметите и аксесоарите, които вече имаме у дома, за коледни украси. Идеите, които искаме да ви покажем по -долу, също са в този стил.

Оригиналният адвентен календар може да служи и като страхотна коледна украса

много проста коледна украса diy

Коледни украси, които ни напомнят за целта на празника

Величието на нашите градове и домове, търговските реклами и подаръците понякога ни отдалечават от града Основната идея за Коледа далеч. Тази година отново изпитвате нужда много хора да се върнат към автентичните ценности на фестивала.

Идеите за коледна украса „направи си сам“, които могат да се приготвят заедно с цялото семейство, са модерни.

Също така, предаването на традиционните символи, свързани с Коледа, е доста навременно по модерен начин.

Такова коледно дърво в идеалния случай би се вписало във винтидж дизайн

коледна украса от бяло дърво

Една различна коледна елха

Както винаги, елхата е голяма тема. Но често го откриваме в оригинални форми. Дизайнът на стени със снимки или бижута, които съставляват фигурата на коледно дърво, е особено популярен. Тази идея се пренася и в дизайна на прозорци. Подобни идеи са подходящи за модерни и минималистични домове, където не обичате да внасяте традиционното коледно дърво. Такава коледна украса, разбира се, е особено подходяща и от екологична гледна точка, ако сте за Upcycling решава.

Коледната украса „направи си сам“ става все по-актуална

diy светещи бутилки коледни украси

Гирлянди

Гирляндите могат да изглеждат много фини, както и великолепни и привличащи вниманието. В първата форма те са супер популярни като коледна украса през 2017 г. Те могат да бъдат създадени от различни материали. Например, лъскава хартия и фина тъкан често се избират по практически причини. Гирляндите се правят и от дарове на природата, като жълъди. Те са особено популярни като декорации за прозорци.

Направете масата център на партито с коледните украси

празнична трапеза като акцент в коледната украса

Празничен дизайн на рафтове и маси

Тази година е особено популярно да направите масата за хранене или рафтовете за съхранение нещо като акцент в коледната украса. Това става, като се фокусира особено върху тях при проектирането. След това останалата част от апартамента е декорирана по -дискретно.

Стратегиите са много различни, но една е много популярна: Вие декорирате тези зони в стил, който се различава от юридическия дизайн. Например в минималистични апартаменти избирате великолепен дизайн с подаръци от природата или луксозни аксесоари за декорация на маса. Този подход има много предимства. От една страна, вие трансформирате атмосферата на апартамента с този еклектичен интериор. От друга страна, има и известно повишаване на нивото на видимост сред различните стилове. В рамките на това коледната трапеза и други определени области стават визуален акцент. Това създава уникална празнична атмосфера в къщата.

Разпространете щастливо настроение с прости и традиционни идеи!

градински дизайн коледни декорации снежни човеци

Вътрешните ценности

Общото между всички тези идеи е, че те привличат емоциите на хората. Коледните украси в момента трябва да надхвърлят визуалното и да раздвижат нещо положително в жителите на къщата и тяхното настроение. Щастливото настроение трябва да се създаде, като се работи по него заедно, тълкувайки познатите символи от собствената ви гледна точка и си спомняйки истинските ценности на фестивала.

Тук беше избран луксозен дизайн на маса

идеи за дизайн на коледна маса

Това коледно дърво е идеално вписано в минималистичния дизайн на апартамента

минималистично коледно дърво бяло

Някои традиционни идеи за коледна украса винаги са актуални

традиционни луксозни свещи за коледна украса

Ето как можете да поставите елхата на стената

DIY коледни декорации стена дизайн

Семейният дух и човечност идват на своя страна по Коледа

Коледни украси заедно със семейството