Дъждовното време в Германия означава, че всяка година се купуват милиони чадъри, а старите просто се изхвърлят. Повторното използване на счупените и стари чадъри е извънземен проблем за много собственици.

Ето защо ви показваме нашите творчески идеи за декорация в интериорния дизайн.

Като почти всеки вид декорация, чадърите предизвикват голям интерес в световен мащаб. Този интериорен дизайн е особено популярен в Германия и Англия. Различните области на приложение и различни форми се считат за многобройни и дори можете да използвате декоративните чадъри в градинския дизайн.

Декорацията с чадъри може да бъде проектирана много различно и индивидуализирана според вашия вкус. Например, можете да използвате само един чадър или повече от 10. Уникалното парче е много често позиционирано на входната врата и изпълнено с атрактивни цветя. С други думи, чадърът прилича на шикозен букет от цветя и създава привлекателна атмосфера точно от входната врата. Можете да подредите букета или чадъра с изкуствени цветя, които осигуряват трайна декорация без загуба на цвят.

Творчество и оригиналност в едно

чадър

Друга област на приложение за декорация е кухнята. Атрактивен чадър е много подходящ като декорация за маса и подобрява положително цялата стая. Важно е да проектирате подходяща комбинация от цветове. От голямо значение е, че чадърът е отворен и правото положение е задължително за декорация.

В днешно време много собственици придават голямо значение и на оригиналните стойки за чадъри с буйни форми. Различен Можете да намерите дизайни тук.

Чадърите много често се използват за украса на различни събития. Причината за това е, че този тип дизайн изглежда много креативен и модерен и става привличащ вниманието. Сватбите са пример за декорация с чадъри. Например, имате нужда от бели чадъри с елегантна форма. Обикновено всяка маса се нуждае от бял чадър. Поставете декоративните парчета точно в средата на масата и осигурете оптимална стабилност.

Белите чадъри добавят положителна стойност към всяка стая

идеи за интериорен дизайн

Чадърите са идеални и за окачени и подови лампи. Ikea създаде концепция, която се счита за вдъхновение за много дизайнери в наши дни. Проектът е просто висяща лампа във формата на чадър. Не звучи толкова креативно, но крайният резултат има уникален дизайн на осветлението. Можете сами да направите такова занаятчийство, защото имате нужда само от крушка с гнездо и кабел. Можете да проектирате конструкцията на чадъра според собствения си вкус. Първо, помислете дали искате подова лампа или висяща лампа. Следващите две снимки илюстрират двете възможности много точно.

Концепцията на Ikea за окачена лампа

ikea-идеи-с-чадър

Да си направите подова лампа сами е лесен проект „Направи си сам“

чадър-декорация-идеи-подова лампа

С други думи, това е нетипична декорация за всеки повод, която може да се поправя с неизползвани чадъри. За няколко минути имате шанс да създадете изцяло нов интериорен дизайн във вашия дом. Не пропускайте този шанс и също така разгледайте нашите избрани идеи в следната галерия със снимки.

Проектирайте входната си врата с изкуствени цветя според вашия вкус

декор-идеи-интериор

Чадърите са една от най -популярните идеи за декорация

декорация-идеи-с-чадър идеи за декорация съвети чадър декорации чадър украса-иден деко-чадъри- дизайнерски идеи идеи-декорация-с-чадър  идеи-интериорен дизайн-чадър  интериорен дизайн с чадър интериорен дизайн чадър декорация  идеи за декорация на чадър  декор на чадър вертикално позициониране винтидж идеи за декорация на чадър