Някои събират вашите снимки на смартфоните си, други във фотоалбума и трети страни? … Трети страни проектират фотостени! Фотостените са чудесен начин да изразите изрично интериора с личен щрих. Или придайте на интериора повече хармония или внесете динамика в стаята. Ако искате да внесете оживен усет във всекидневната, детската стая или коридора, разбира се, можете сами да проектирате фотостена! Има многобройни дизайнерски опции за това как да направите това. Точно върху това се фокусира днешната ни публикация …

Стенна снимка идеално се вписва в хола, ако при никакви обстоятелства не искате да оставите стените празни!

направете сами фотостена декорация за стена

Дизайн на фото стена – практически съвети

Семейните снимки и снимките с приятели са много важни. Това е и причината фотостените да са толкова популярни в съвременния интериорен дизайн. На стената има място и за красиви мотиви и пейзажи. Когато проектирате фотостена, имате голяма свобода да изразявате своите предпочитания и интереси.

Първото нещо, за което трябва да помислите, е коя стена може да се трансформира в страхотен дисплей от различни снимки. Например, празната стена над дивана в хола е идеалното място за вашата фотостена. Празната стена на спалнята или коридора също е чудесно подходяща за това! След това ще трябва да планирате фотостената: измерете площта и създайте скица!

Поставете цветни акценти в стаята с фотостената

Фотостената прави рамки за картини акценти

 Има и други решения, които трябва да вземете, когато проектирате своя собствена фотостена. Снимките ще са цветни или черно-бели? Можете също така да ги разпечатате в различни размери и да ги рамкирате в различни рамки за картини. Или създайте фотостена без рамка за картина! В крайна сметка начинът, по който проектирате фотостената, казва нещо за вкуса на жителя! Стъклени държачи за картини без рамки, единични рамки в същия размер за различни размери на снимки или единични рамки и снимки със същия размер? Всичко това е под въпрос, преди да започнете да проектирате фотостената. И още много…

Разнообразие от идеи за стенен дизайн със снимки …

В зависимост от това как проектирате фотостената, оставяте стаята да изглежда по един или друг начин, така че определяте стила на атмосферата. За щастие, има много начини за проектиране на фотостената. Искате ли симетрично подреждане или искате креативен дизайн на стената? Тогава снимките и снимките могат да бъдат подредени асиметрично по стената или в интересна форма.

Поставете снимките в центъра на вниманието с красиви рамки или светлини

направете сами фотостена оцветена в черно и бяло

Не всеки иска да създаде частна галерия от снимки в рамки за картини. Също така е добра идея да залепите снимките директно върху стената с лепящи подложки. Но не се притеснявайте! Те могат лесно да бъдат премахнати! Имате няколко различни опции: прикрепване на снимки към шнурове или тел с щипки, фиксиране на снимки към коркова стена с игли, прикрепване на снимки към метална релса с магнити … Във всеки случай, вие гарантирате игрив дизайн на стената, който също допринася за стаята придава модерен вид!

Но за тези, които разчитат на рамкирани снимки и картини, има няколко алтернативи за създаване на уникален дизайн на стена. На първо място, можете да поставите различни форми на снимки на стената. Можете или да ги закачите на случаен принцип, или да ги подредите в мрежа или в различни геометрични фигури. Така че окачването им на редове не винаги се оказва най-доброто … Но запълващият стени ред снимки означава стил и елегантност! Колажът (висящ на ръба) също е много популярен, защото стаята придобива индивидуален вид.

Снимки на малките украсяват прекрасно стените на хола!

Фотостената прави творчески идеи за декорация на стени

Подредете снимките и снимките на стената по игрив начин

направете сами фотостена идеи за декориране на стени хол украсете

След като сте решили един или друг дизайн на фотостена, можете да помислите за различни методи за това как да поставите фотостената красиво в светлината на прожекторите. Например, можете да използвате светлинни ленти или отделни крушки, за да изведете снимките на преден план, а мотивът, нарисуван на стената, придава на фотостената интересен външен вид.

Всеки има любими снимки или снимки, които обича да гледа отново и отново! Ако искате да покажете и семейни снимки или красиви обекти и пейзажи, защо да не създадете креативна фотостена или фотоколаж? Удивете гостите си с красив дизайн на стени!

Закачете и няколко декоративни предмета под снимките и снимките!

направете сами фотостена акцент идеи за дизайн на стена

Симетрично или не? Как трябва да изглежда фотостената?

Фото стената създава привлекателни идеи за дизайн на стени

Снимките правят хола много по -удобен …

Направете сами фотостена идеи за декорация на стени

Лентите за картини също са приятна алтернатива за декорация на стени с картини

направете сами фотостена идеи за дизайн на жилищна зона

Сладки семейни снимки или красиви мотиви? Какво предпочитате да поставите на стената?

фотостена направете сами семейни снимки пейзажи

направете сами избор на цветова палитра за стена за снимки

направете снимка стена себе си кожен диван задна стена снимки декорация на стена

Направете сами фотостена в няколко различни аранжировки

Много модерен дизайн на стени в хола

Фотостена прави игриви идеи за декорация на стени хол

направете стена за снимки сами създайте идеи за стени

направи снимка стена сам стени k

направете фото стена сами бяла сива декорация на стена

Внесете кутия със стил в стаята чрез стенен дизайн

Направете сами фотостена идеи за декорация на хол

направете фото стена сами аранжировка коридор украсете

направете сами фото стена декорация за стена ленти за снимки стилни идеи за декорация дневни