Всеки, който иска да свали няколко килограма до Коледа, определено се интересува от модерните хранителни методи, които водят до желаната загуба на тегло. Вие също ли принадлежите към групата? А чували ли сте за отмяна на вечеря? Ако не, днес сте попаднали на правилното място! Защото имаме работа именно с тази диетична тенденция, която се основава на това, че не вечеряме. Много е трудно обаче да се каже предварително дали тази диета ще ви се отрази добре или няма ефект върху кантара. На първо място, отмяната на вечерята изисква много дисциплина и силна воля. В допълнение, загубата на тегло зависи от многобройните индивидуални характеристики на диетите и от общото им здравословно състояние. Освен това мненията винаги са разделени относно ползите и ефектите от отмяната на вечерята, както при всяка друга диета. Но ако въздържанието от хранене вечер може действително да отслабне, искаме да обясним по -долу.

Отмяна на вечеря означава пропускане на вечеря!

Отмяна на вечеря Пропускане на вечеря Жена отхвърля празната чиния

Какво се крие зад тенденцията за отмяна на вечеря?   

Хората с наднормено тегло и тези, които искат да възвърнат мечтаната си фигура, непрекъснато търсят нов, здравословен и ефективен метод за отслабване. Отмяната на вечерята е точно лесният и естествен начин да отслабнете с няколко килограма. Както подсказва името, тази диета е диета без вечеря.

Това означава, че последното хранене за деня трябва да бъде между 16 и 17 часа, но не по -късно. След хранене в късния следобед нямате право да консумирате нищо и също така да се въздържате от напитки, съдържащи калории. Допуска се само пиене на минерална вода, неподсладен билков чай ​​или зелен чай. Основният принцип на отмяната на вечерята е постът да е поне 14 часа между следобедната вечеря и закуската. Това е единственото правило на тази диета: просто пропуснете вечерята! Препоръчително е да правите отмяна на вечеря поне веднъж седмично. По -добре още два или три пъти!

Не се яде вечеря се казва, че води до загуба на тегло.

Отмяна на вечеря Пропускането на вечеря води до загуба на тегло Жена празни чинии

Нашият съвет: Ако искате да опитате отмяна на вечеря, пийте много вода вечер. Така че не се чувствате гладни, водата засилва метаболизма ви и блокира апетита за храна. Не можеше да отидеш в хладилника в кухнята посред нощ!

 Билковият чай вечер е по -добър от обилното хранене.

Отмяна на вечеря Избягвайте да вечеряте вечер, пийте билков чай, вместо да ядете пищни ястия

Отмяната на вечерята води до загуба на тегло и има положителен ефект върху здравето

Когато става въпрос за отмяна на вечеря, винаги се свежда до калориите. Пропускайки вечеря, вие определено намалявате количеството калории в тялото си. По -малко калории в този случай означава по -малко енергия. Логично, мазнините започват да се разграждат в тялото и вие отслабвате дори докато спите. Дневният ви баланс е по -нисък поради пропусната вечеря и по -малко калории, което води до загуба на тегло. Ако спазвате правилно тази диета (без висококалорични закуски между тях!), Можете да отслабнете с 1 килограм на седмица.

 Ако не ядете вечер, това означава по-малко калории в тялото.

Отказ от вечеря Въздържайте се от вечеря до 16:00 или 17:00 ч. Яжте по -малко калории

Отмяната на вечеря не само ви прави стройни, но и красиви! Диетата има благоприятен ефект върху цялостното ви здраве. Липсата на вечеря води до по -добър и здравословен сън през нощта. Има и ефект против стареене. Спестяването на калории има положителен ефект върху нивата на хормоните, като освобождава повече хормони на растежа. Мелатонинът и соматропинът се произвеждат в големи количества в тялото през нощта. Твърди се, че тези два хормона имат подмладяващ ефект. В 14-часовата фаза на гладно тялото се регенерира, тъй като не използва никаква енергия за храносмилателните процеси. На сутринта се събуждате будни и изглеждате по -свежи и по -млади! Страхотно право?

Отслабването и добрият ефект против стареене са очевидни тук!

Отмяна на вечеря Пропуснете вечеря загуба на тегло и ефект против стареене положителни страни на диетата

Други предимства и някои недостатъци на диетата за отмяна на вечерята

Както всяка друга диета, отмяната на вечеря има своите поддръжници и противници. Плюсовете му обаче са очевидни. Ефективното отслабване и добрият ефект против стареене са положителните страни на тази диета. Освен това отмяната на вечерята е проста диета и лесна за спазване, ако човек е дисциплиниран и има силна воля. Тук има само едно правило – пропуснете вечерята! Спите по -добре и по -спокойно на празен стомах. Хората, които са спазвали тази диета, имат нисък холестерол и нисък риск от развитие на диабет или сърдечно -съдови заболявания. Това завършва списъка с ползите от тази диета.

Можете да пирувате до 17 часа..

Отказ от вечеря Въздържайте се от пиршества на чинията до 17:00.

Тази диета обаче има един важен, преди всичко социален недостатък. Обикновено семейството се събира вечер или се срещате с приятели и колеги след работа. Тогава трябва да постите според Отмяна на вечеря? Това е негативният социален аспект на диетата. Ако преодолеете това, тогава можете да продължите с вечерното въздържание! И бъдете предупредени: Въздържането от вечеря не трябва непременно да означава много закуска сутрин и неконтролируемо. В противен случай ще разрушите ефекта от отмяната на вечерята!

Хранете се здравословно и не бъдете много строги към себе си!

Можете ли да отидете без храна на голямо семейно тържество??

Вечеря Отказ Пропуснете вечеря голям семеен празник на масата чиния много ястия

 Искате ли да отслабнете до Коледа? След това опитайте!

Отмяна на вечеря Предходната вечеря до Коледа отслабнете, опитвайки се за полезни семейни срещи на масата за хранене

Понякога е по -добре да пропуснете вечерята!

Вечеря Отказ Пропуснете вечеря Младо момиче отхвърля чинията с вечеря

 Не забравяйте, че сладкишите са табу за всяка диета!

Отмяна на вечеря Въздържайте се от вечеря с всяка диета. Сладките са табу, а не тортата