Дънки … Абсолютната класика в дамската и мъжката мода от десетилетия. Но статията не е за дънки, а за популярния деним, известен още като деним. Нова тенденция се налага от месеци – декорация от деним! Всички идеи за декорация с деним са горещо обсъждана тема и бихме искали да ви запознаем с най -новите тенденции в това отношение.

Все повече собственици на жилища избират този нов вид декорация. Логично решение, тъй като тъканта е особено здрава и издръжлива. Дънковите тъкани показват малки следи от износване. Много от нас имат стари дънки в гардероба си, които вече не се носят. Добрата новина за вас е, че можете да я използвате, за да създадете красива декорация за дома с малко усилия. Нашият екип е избрал най -добрите и най -новите идеи за вас.

Областите на приложение на деним плат са многобройни и интересни. Един от най -добрите варианти е да облечете мебелите в деним. Този проект „направи си сам“ е доста осъществим, но изисква голямо количество деним и разбира се известни предварителни познания. Нашият съвет е да използвате различни цветове на дънки. Не е тайна, че подобен проект се превръща в истинско привличане на вниманието в интериорния дизайн.

Комбинация от диван от палети и деним декорация

диван от деним

Палитрата от сини цветове създава привлекателна атмосфера

мебели от деним

Декоративните възглавници са сред най -популярните декоративни елементи, изработени от деним. Причината за това е, че те са много лесни за шиене. Такива DIY инструкции са идеални за начинаещи. Възглавниците могат да бъдат ушити в голямо разнообразие от форми и няма да ви е необходима много тъкан за това. Разбира се, това зависи от броя на възглавниците, но не се нуждаете от големи количества плат за 2-3 декоративни възглавници. Поради уникалния си вид, скъсаните дънки са идеални за тази декоративна цел. Ако нямате скъсани дънки, можете сами да направите тези дупки и сълзи. Този вид може да бъде направен много лесно. Първо трябва да помислите дали искате скъсани дънки като декорация, или просто отделни дупки. Можете да направите счупените зони с помощта на ножици, пинсети и подобни инструменти.

Декоративните възглавници от деним създават приятна атмосфера

деко възглавница деним

Ако нямате толкова време да правите занаяти, тогава ние също имаме оптимално решение за вас. Като декорации за маса има много идеи и проекти, които могат да бъдат завършени в рамките на половин час. Примери за това са рамки за картини, малки саксии и аксесоари за дома от деним.

Малка декорация от деним

дънкови аксесоари

Оставете се да се вдъхновите от нашите идеи и нека да продължим със старите дънки. Нашият екип ви желае много забавно сърфиране.

 одеяла от деним деко деним деко дънкови съвети идеи за декор деко идеи деним съвети за идеи за декорация декоративни възглавници от denm  деко мебел деним декорация в деним декорация възглавница деним декорация от деним  деним кушетка деним декорация от деним дънкови декоративни тъкани деним дизайн деним дизайн идеи за деним полилей от деним деним диван възглавница деним  мебели от дънки спалня деко деним декорации за маса от деним декорация на маса деним