Есента е точно зад ъгъла и Хелоуин е точно зад ъгъла, а зимата наближава скоро, а с нея и коледният сезон. Големият декоративен маратон е неизбежен и просто никога няма да приключи през годината. За всеки сезон, сезон и празници се опитваме да намерим подходящи аксесоари за дома, които придават на нашите четири стени много личен и красив блясък. Красивите свещи, ароматните цветя, цветните акценти през покривките и много други декоративни елементи са идеални за добавяне на малко сезонно докосване във вашия дом.

Но внимавайте: В края на краищата все още имаме възможност да обзаведем апартамента стилно и изцяло по наш вкус през цялата година с една или две декорации. За нас това означава, че наистина трябва само да обменяме малки неща и че повечето от нашите аксесоари се запазват. Можете да създадете особено домашна атмосфера, особено със снимки и съответните шикозни рамки, стенописи и елегантни вази. Още един пухкав килим, пердета, координирани по цвят и обзавеждането е готово – точно както ви харесва.

декоративна комбинация с фото платно

Героите на всички времена, когато става въпрос за декоративни елементи, са преди всичко тези, които придават на вашия дом личен щрих. Междувременно един Снимка платно може да преживее един от най -красивите ви моменти, художествените отпечатъци и абстрактните дизайни осигуряват това определено нещо. Тук зависи от вас кой мотив ще изберете. Препоръчваме ви обаче да не оставяте личното докосване настрана.

Кадри от последната ви ваканция, семеен празник или часове заедно с любими хора създават още по -домашни чувства, докато се наслаждавате на неделя на дивана. Дори най -простите идеи, като персонализирани кухненски приспособления или офис артикули, предизвикват у вас подобни чувства. Изпробвайте го и се насладете на щастието от минали преживявания.

фото платно идеи декорация комбинация

Той става разнообразен с правилната комбинация от частни и модерни дизайнерски артикули. Защото, без съмнение, без значение каква е – всичко е в комбинацията. Бихме искали да украсим дома си според това мото. Например, можете да поставите стилни цветни акценти в четирите си стени, които предлагат страхотен контраст със стилно, елегантно и семпло обзавеждане. Трябва да изберете възглавници и покривки за вашия хол и спалня, перфектно съчетани с вашето платно за снимки – et voilà! Вашите четири стени (почти) никога не се появиха в по -добра светлина!

декорация комбинация снимка платно

Ако обаче имате моменти, в които се съмнявате в уменията си за декориране, тогава бързайте бързо, защото става скучно за всички. Сега има само малки неща, с които трябва да се заемете, за да накарате дома си да изглежда в нов блясък. Какво ще кажете за свежи цветя, ароматизирани свещи или нова настолна лампа? Различен избор от цветове за декоративни възглавници, салфетки или рамка за картина също гарантира промяна. Убедете се. Бързо ще стане ясно, че иначе стилният ви апартамент просто липсваше правилните довършителни работи. Освен това всички трябва да сме наясно, че вкусовете се променят и че не само нашите изпъкнали гардероби, но и нашите апартаменти страдат в резултат на това и многократно се сблъскват с най-новите тенденции и акценти.

Надяваме се, че успяхме да ви дадем един или друг съвет по пътя и че вече сте напълно в лудостта на декорацията. Забавлявай се!

декорация комбинация спалня снимка платно

декорация комбинация снимка платно