Голите стени често изглеждат твърде анонимни и безразлични. Особено когато те са монохромни. За да придадете буквално на собствените си четири стени повече усещане и да създадете приветлива, домашна атмосфера, можете умело да поставите фотомотиви или произведения на изкуството. Можете да направите това най -добре с правилната рамка за картина и избраното окачване. Бихме искали да ви подкрепим в това и да ви дадем някои съвети и съвети по -долу като практическо вдъхновение.

Висяща жива стена

Подреден хаос

В зависимост от условията на живот, стила на обзавеждане и личните предпочитания, можете да проектирате стените си индивидуално. Някои го харесват строго организиран, а други го предпочитат по -непринудено и игриво. Ако намерите успешна смес от двете най-добри, тогава така нареченото Петербургско окачване е оптималното решение. Все още се нарича салон за окачване и често се нарича "подреден хаос" тълкува. Точно както на изложба в музея, цяла композиция от картини виси на стената тук. На пръв поглед изглежда доста разхвърлян и разхвърлян. Но ако погледнете по -отблизо, ще намерите общата нишка. Това може да бъде цветът или стилът на рамките за картини, или тематиката на мотивите.

Идеи за уютна стена с рамка за картини

За висящия Санкт Петербург е важно да поставите снимките на пода, преди действително да ги окачите и да ги приведете в желания ред. По принцип с всички закачания е много по -бързо и лесно, ако отидете на модерни Рамка на картина които са снабдени с изключителна система с магнитна рамка, например.

Съвременна симетрия

Симетрично подредените предмети и аксесоари за дома, в този случай рамки за картини, винаги въвеждат балансирана нотка в стаята. Ако обичате повече ред и структура, тогава окачването на ръба и окачването на диптиха са особено подходящи за това. Вторият случай е симетрична композиция от две изображения с еднакъв размер и тематично сходни. Името идва от гръцки и означава "сгънати два пъти". Подобно на окачването на ръбовете, точните ръбове също се следват в този дизайн. И двете закачалки работят перфектно със специални релси за галерия и въжета.

Кабелно окачване Разстояние Магнитна рамка високо в бяло

Вечна усъвършенстване в злато

Златото е вечно. Задаването на златни акценти с аксесоари за дома, като вази, купи, свещници или рамки за картини, е един от най-популярните начини за създаване на изтънчен привличащ погледа. Характерният разкошен блясък се заявява, особено с цветни контрасти. Тъмните стени в сиво, черно или тъмнокафяво са идеалният фон за фини рамки за картини в злато. В комбинация със светло дърво и тъмни, матови повърхности, ансамбълът е изкусно закръглен.

Класическа магнитна рамка Gold Edition

Скандинавско спокойствие

Скандинавската яснота и пуристична лекота вървят ръка за ръка в скандинавския живот. Не напразно се говори за уникалното "Hygge"-Усещане, което придава на собствения ви дом безпогрешен уют. Естествените материали, правите, ясни линии, извитият дизайн на мебелите и меките, неутрални цветове определено имат приоритет тук. Следователно дървените рамки за картини са идеалното решение за декориране на вашия дом със скандинавско докосване. Действителното окачване не е от голямо значение, основното е, че се чувствате комфортно с него.

Висяща жива стена

И ако искате да покажете вашите рамки за картини без пробиване или пирони, можете просто да ги облегнете на стената. Това е особено вярно за по -големи снимки и снимки, както и за тези, които не се повреждат лесно. По-малките и по-чувствителни парчета са по-добре представени върху скринове или релси за картини. Ако не се опирате на него, има практични самозалепващи нокти, както и залепващо тесто или огледална лента.

Класическа магнитна рамка от дърво

Когато поръчвате вашите съвременни рамки за картини, потърсете най-доброто качество от висококачествени производители. Поставете стойност на прозрачните условия за покупка, доброто обслужване и оптималното съотношение цена-качество и поставете любимите си снимки или снимки в центъра на вниманието!

Идеи за уютна стена за рамка за картини

Рамка за картина държава идея за стена

Фоторамка, окачена на стената

Окачване на живо въже

Окачване на живо въже

Рамка за картини за детска стая на стенен рафт

Висяща жива стена