Лятото идва с много слънце и носи лек морски бриз. Ако в този момент мислите или мечтаете за следващата си почивка на брега на Средиземно море, вместо да сте в офиса на гръцкия остров Санторини, ние бихме разбрали вашето желание много добре. И ние се чувстваме по същия начин в тези горещи дни. Но в съвременния интериорен дизайн има умни трикове, които можем да използваме, за да въведем това празнично усещане в собствения си дом. На първо място, имаме предвид класическото дуо със синьо-бял цвят, което винаги е свързано с летния сезон. Синьото и бялото изглеждат толкова вечни, че вероятно никога няма да излязат от мода. Ако разчитате на морски цветове и форми във вашия интериор, ще почувствате свеж усет в четирите си стени, който ви позволява да плувате върху облаци. Не, по -добре казано, ще се чувствате като у дома си като на почивка и няма да приемате всичко много сериозно и да се отпуснете подобаващо.

На почивка като у дома трябва да сте спокойни.

Покрита веранда в синьо и бяло

Вече написахме много статии за цветовете и техните ефекти на нашия уебсайт. За нашите експерти, но със сигурност и за всички интериорни дизайнери, едно е сигурно: синьото и бялото вървят много добре заедно и образуват поразително цветно дуо. Например в модерен интериор сините стени напомнят за спокойното море и широкото небе и излъчват спокойствие и спокойствие.

Чистото, просто бяло служи като цветно допълнение и придава на всяка атмосфера по -голяма оптична ширина. В днешната публикация ще намерите най -красивите фотопримери за различни стаи в синьо и бяло. Тези интериори са проектирани от известни дизайнери и очароват със своята простота и изтънченост едновременно. Останете на линия и се оставете да се вдъхновите за летен интериор в синьо и бяло!

 Класическият цветен дуо синьо и бяло се вписва във всеки интериор и всеки стил на обзавеждане.

Дневна синьо -бял диван фотьойл килим

  • Цветовата комбинация синьо и бяло има успокояващ ефект

Вечното цветно дуо се вписва перфектно в различни интериори и се съчетава с различни стилове на обзавеждане. Когато се използва, излъчва специален баланс и свързва всички отделни елементи на обзавеждане. Множество собственици на къщи оценяват тези свойства на комбинацията от цветове синьо и бяло и често проектират спалнята си в тези два цвята. Приятен пример за много успешен дизайн на спалня може да се намери на следващата снимка. Синият килим е във визуална хармония с декоративните възглавници на леглото. Снежнобялите стенни рафтове, таванът и стените съответстват на покривалото в бяло. Няколко акцента от месинг и графит добавят към визуалния баланс в стаята. Всеки би искал да спи тук, нали??

 Спалня, в която да се влюбите! Синьо и бяло в комбинация с графит и някои месингови ефекти.

Привлекателни ефекти от синьо -бял графитен месинг за спалнята

 В тази спалня човек може да мечтае за дълги морски пътешествия.

Спалня в селски стил къща край морето морски елементи синьо-бяло сиво

Синьо-бялата цветова комбинация също изглежда зашеметяващо в хола. Тъмносин треньорски комплект може да се комбинира с килим в същия нюанс. Стените на стаята остават бели, така че имате достатъчно място за декориране. Не забравяйте да разпределите тук и там уютни декоративни възглавници в двата основни цвята на вашия интериор. Вола!

Отворен и много стилен хол в морски цветове.

Хол морски цветове кралско синьо треньор килим бели стени красива картина

 Създайте контрасти и създайте WOW ефект.

Контрастира синьо и бяло в банята, геометрични форми WOW ефект

  • Играйте с контраста на синьо и бяло

Контрастите винаги имат силен ефект в интериорния дизайн. Ако можете да играете добре с него, можете да създадете отличен дизайн. Цветното дуо синьо и бяло се вписва чудесно в модерната баня. Тук няма ограничения, защото можете свободно да избирате шикозни мебели за баня в синьо и бяло и подходящи аксесоари, както желаете. Можете дори да направите нещо уникално с формите: ивици, кръгове или триъгълници – вие решавате според вашите лични предпочитания.

 Синя и бяла баня може да бъде много привлекателна и уютна.

Баня синьо и бяло интересни шарени тапети много привлекателни и уютни

Отделни мебели в небесно синьо могат да внесат свеж щрих в напълно бялата кухня. Защо първо не опитате няколко стола за хранене в този деликатен нюанс? WOW ефектът не закъснява.

Този повдигнат кухненски дизайн в бяло е разбит от светлосини столове за хранене.

Кухненски дизайн в бяло

В кухнята имате много свобода на действие, за да дадете воля на творческото си изкуство. Ако работните ви плотове са от алабастър и стенните елементи са блестящо бели, тогава базовите модули могат да бъдат тъмносини и да осигурят визуална дълбочина. Цветното дуо синьо-бяло е точно тук у дома!

Позволете си да се вдъхновите от нашата картинна галерия и не се страхувайте от по -нататъшни експерименти с класическата комбинация от цветове синьо и бяло, но сега с модерен интериорен дизайн!

Синьото и бялото се вписват идеално в тази отворена кухня-хол и създават спокойна атмосфера.

Отворена кухня-хол в синьо и бяло, спокойна атмосфера, много атрактивен интериорен дизайн

 Морски декоративен елемент може да внесе добро празнично настроение в къщата.

Модерна кухня синьо -бяла морска декорация

 Кой казва, че кухнята не може да бъде проектирана в синьо и бяло?

Модерен кухненски остров

Кухня светло синьо с бяло

отворена модерна кухня синя и бяла кафява кухненска бегачка

Кухненски сини и бели плочки в цветно дуо с кухненска задна стена с фини шарки

 Разчитайте на контрасти в морски стил!

Кухнята контрастира на кухненските шкафове в тъмно син бял морски стил

Малката баня може да бъде направена толкова привлекателна.

Малка баня с атрактивно проектирани синьо -бели стенописи

 … или със светлосини плочки в мащабен модел?

Малка баня бяла като основен цвят, светлосини плочки в мащаб

Синьото и бялото в многобройните си нюанси правят спалнята привлекателна…

Синьо -бели различни нюанси уютната спалня изглежда много привлекателна

 … и го прави да изглежда много стилно.

Стилно обзаведена спалня в синьо -бял морски стил

Тази уютна спалня в синьо и бяло излъчва това празнично усещане!

 красиво спално синьо и бяло празнично усещане

 Морският стил е добре дошъл и в детската стая на момчето!

Детска стая за момчета в кралски синьо -бял морски стил

 И където обичаш да си почиваш ….

Синя и бяла веранда

Тъмносиньото също изглежда привлекателно на фасадата на селска къща, особено когато двускатният покрив е подчертан с бяло.

Тъмносиня фасада