Идеи за декорация за Коледа в скандинавски стил

коледна украса-скандинавска-арт-декорация-декорация-декорация за дома

Декември е най -мрачното време в Скандинавия. Докато снегът бавно пада на земята и покрива пейзажа, повече светлина се осигурява от свещи на прозорците или се приготвя пикантно греяно вино.

Всичко звучи някак уютно, нали? Затова не е чудно, че толкова много хора свързват Коледа със скандинавския стил.

Днес искаме да ви покажем няколко идеи за украса за Коледа в скандинавски стил. Останете на линия и оставете тези фини коледни украси да ви вдъхновяват!

Извънгабаритна елха с фина декорация

коледна украса скандинавски арт деко идеи Коледа

Нека атмосферата на зелената гора доминира в интериорната декорация. Поставете голямо коледно дърво на светлината на прожекторите. Украсата може да бъде сдържана, но не забравяйте да покриете коледното дърво с голяма, блестяща звезда. Такава декорация работи най -добре в хол с камина, в който дървото е видимо прибрано.

Поставете висока стойност върху дизайна на прозореца. Това най -добре трябва да се състои от фигури, изрязани от светеща хартия.

Богато украсена опаковка за подаръци – Опаковката за подаръци трябва да се използва и като коледна украса. Направете тези изкусни завършвания със звезди от оригами.

Добре познати символи в странно изпълнение – Скандинавските дизайнери са известни със своите странни декоративни идеи. Това важи и за коледната украса. Известните коледни символи, като коледното дърво, могат да бъдат намерени в голямо разнообразие от форми и размери. Трябва да се използват естествени материали, бяла цветова палитра и ярки цветови акценти, например под формата на коледни топки.

Свежо бяло, камина и зелено – Свежа цветова палитра, базирана на бял цвят и в комбинация с топла камина – това е достатъчно, за да създадете топло, празнично настроение. Цялото нещо може да бъде увенчано с красиво светещо коледно дърво.

Гирлянди от плат – Различните материи и текстил съставляват голяма част от топлата и комфортна атмосфера на интериора. Направете коледни гирлянди от тях и подправете камината и коледното дърво.

Коледни украси – стилно опаковани подаръци 

Коледна украса скандинавски идеи artdeko

Дискретна коледна украса за дискретни стаи

коледна украса скандинавски артдеко идеи коледна символика

Ръчно правено Коледните украси винаги са интересен вариант 

коледна украса скандинавска артдеко украса елха

Адвент календар и коледна украса с разлика 

коледна украса скандинавски артдеко украса коледен календар

Оригинална стена & Венци за врати – Украсете апартамента с оригинални венци за врати и стени. Проектирайте ги в познатата форма, но ги направете от голямо разнообразие от материали. Нека популярните кафяви и бели цветове отново доминират.

Северни акценти – В традиционна стая, изпълнена с богати цветове и текстури, можете да добавите бели и кафяви скандинавски аксесоари като акценти. Добавете и няколко украсени елхови клони във вази.

Поразителни декорации за маса – Изберете няколко скулптурни еленови рога и ги съчетайте с чаени светлини. Поставете ваза с няколко зелени клони на ела в средата. Нека всичко това украси масата по време на Адвент и се насладете на страхотната атмосфера, която се създава.

Специални ястия – Внимателно подбраните съдове за хранене се използват и като декорация за маса – могат да имитират естествени материали и да показват ясни линии в дизайна. Отново използвайте някои от даровете на природата като допълнителна украса.

Ролки с канела в интересни форми – Типичните коледни бисквити с канела са друг вариант за създаване на скандинавски стил. Той глези всички сетива и затова има особено благоприятен ефект върху нас.

Първоначално изработен венец за необичайна коледна украса

коледна украса скандинавски артдеко декорация коледни венци

Коледна украса от северен плат

коледна украса скандинавски артдеко декорация украса фигури

Нотка на носталгия и празнично настроение

коледна украса скандинавска артдеко декорация декорация на маса

Коледни ястия на мраморна маса – прекрасна комбинация!

коледна украса скандинавска артдеко декорация декорация на маса

Скандинавските сладкиши не само изглеждат добре, но и имат добър вкус

коледна украса скандинавски артдеко декорация сладкиши

Дали идеите за декорация в скандинавски стил съответстват на вашия интериорен дизайн?

Желаем ви Весела Коледа.