Популярният Великден е едва след 4 седмици, но той вече занимава съзнанието ни. Ето защо подготовката върви с пълна сила. Те варират от великденска украса за закрито и на открито до рецепти за великденски брънч и подаръци за нашите близки. На нашия уебсайт можете да намерите многобройни съвети за това и да получите много вдъхновение за фестивала. Днес просто искаме да се съсредоточим върху най -новата тенденция в украсата за Великден. Празничните бижута може да не са във всички възможни цветове през 2020 г. Преди всичко тя трябва да изглежда пуристична и елегантна и да създава щастливо настроение. Поради тази причина великденската украса в пастелни цветове става все по-популярна и печели със своята лекота и възвишен вид. Великденските декорации в пастелни цветове носят топло усещане на масата и могат да предизвикат само възхищение. По -долу ще разберете какво точно може да бъде в пастел на Великден 2020!

 Великденските декорации в пастелни цветове – пуризмът и лекотата доминират тази година

Великденска украса в пастелни цветове два контейнера за цветя с великденски яйца в небесно синьо, засадени със зелени билки и трева

  • Ето как елегантно изглеждат яйцата в великденската украса в пастелни цветове

Светло розово и бледо лилаво, небесно синьо и меко жълто се комбинират с бяло като основен цвят. Това е абсолютна тенденция за боядисаните яйца тази година. Те украсяват празнично украсената маса и излъчват елегантност и стил.

Можете да добавите нещо към избраната цветова схема и също да боядисате яйца в пастелно зелено или светло лилаво, или да ги купите. Можете също така да използвате подходящи керамични или порцеланови съдове и да направите страхотни аранжименти. Те със сигурност ще се превърнат в око на вашата великденска трапеза. Яйцата в пастелни цветове могат да бъдат представени в малки купички или чаши за яйца. Те също са чудесни за окачване на цъфтящи клони, които вече сте подредили във ваза. Освен това можете сами да завържете красив великденски венец с издухани яйца в пастелни нюанси и да украсите с него банкетната маса или входната врата. Накратко, идеите за стилна великденска украса в пастелни цветове са безкрайни!

 Великденските яйца могат да бъдат оцветени и изложени според вашия вкус.

Великденски декорации в пастелни цветове Великденски яйца в светло синьо с шарки върху разцъфнали клони

Великденските декорации в пастелни цветове са пуристични и елегантни.

Великденски декорации в пастелни цветове, пуристични и елегантни великденски яйца в пастелни цветове в малки метални купи

Цветен великденски венец, направен от издухани яйца в пастелни нюанси, също може да украси входната ви врата!

Великденски декорации в пастелни цветове Великденски венец, направен от издухани яйца в пастелни цветове. Декорация за закрито и на открито

  • Цветя и Ко за вашата великденска украса в пастелни цветове

Не само великденските яйца могат да бъдат оцветени в пастелни нюанси. За да останете верни на модерната цветова схема и да постигнете възвишен вид на вашата великденска трапеза, имате нужда от страхотни цветни аранжировки в пастел. Това включва свежи, ранни цъфтежи, които започват през пролетта и Великденския сезон. Стилна великденска украса в пастелни цветове би била немислима без лалета, нали? Тези красиви пролетни цветя ни очароват със своята деликатна цветова гама и естественост. Те изрязват фина фигура в бяла порцеланова ваза на Великден и могат перфектно да украсят всяка маса. Освен лалетата, по време на Великден са популярни и елегантни нарциси. Те са естествено оцветени в бяло или жълто и могат перфектно да се комбинират с великденски яйца.

Подредете малка „градина“ в малка дървена кутия и я представете на великденската трапеза.

Великденска украса в пастелни цветове яйца от жълти нарциси в дървена кутия, подредена в малка градина като привличаща погледа

 Внесете весела нотка на великденската трапеза с цветя в меки цветове!

Великденски декорации в пастелни цветове Цветя в нежни нюанси във вази внасят весела нотка на великденската трапеза

Тъй като природата се събужда от дългия си зимен сън през пролетта, тя ни предлага най -красивите си творения в различни цветове и форми. Страстните любители и приятелите на декорации могат само да се възползват от това. Вземете няколко клони от върба или форзиция и създайте страхотно привличане на погледа с тях. Или предпочитате да останете в неутралните цветове и да разчитате на бели цветя?

Просто, естествено и красиво!

Великденска украса в пастелни цветове бели цветя от поляната в стъклото като привличаща погледа пеперуда

 Великденски декорации в пастелни цветове в селски стил.

Великденска украса в пастелни цветове на маса в селски стил, украсена селска лейка с клони и помпони

Можете също така да приготвите великденските лакомства в пастелни цветове, тъй като те могат да бъдат приятна част от великденската украса в пастелни цветове. Макарони, торти и тарти в меки цветове сега са на мода. И лесен за приготвяне!

Макароните в пастелни цветове изглеждат вкусни!

Великденски декорации в пастелни цветове Макароните в пастелни тонове изглеждат вкусно. Бели цветя като декорация в бели ястия

Козунакът в пастелни тонове върви с цялата модерна великденска украса 2020.

Великденска декорация в сервиране на маса в пастелни цветове Парчета торта в сок от пастелни лалета в чаша

Можете също да разгледате други възхитителни идеи за великденска украса на нашия уебсайт, например творчески идеи за занаяти за великденски декорации от бетон?

Със сигурност ще намерите подходящите за вас бижута. Когато украсявате дома си за Великден 2020, разчитайте на естественост и лекота и няма да сбъркате!

Желаем ви късмет с вашите великденски декорации в пастелни цветове и Весела Коледа!

Великденските яйца в пастелни цветове са задължителни тази година в украсата на празничната трапеза.

Великденски декорации в пастелни цветове Великденски яйца в светло синьо и розово с бели точки на мек фон

Великденска декорация в пастелни цветове. Яйца в пастел, различни меки нюанси на цветен градиент

Още идеи за великденска украса в пастелни цветове

Великденски декорации в пастелни цветове Цветя в нежни нюанси във вази внасят весела нотка на великденската трапеза

Великденска украса в пастелни цветове Великденски яйца в пастел в две чаши лалета от мъх

Великденска декорация в пастелни цветове Великденска кошница яйца в пастелни романтични цветя

 Завидна банкетна маса за Великден 2020г.

Великденски декорации в пастелни цветове Пастелни яйца, подредени в реколта купа с флорален дизайн

Великденски декорации в пастелни цветове, запалени свещи в пастелни нюанси, поставени между нежни цветя