вкусни идеи за декорация с ябълки и метален блясък

Вкусни идеи за декорация – страхотни дизайни с плодове

Преди две години си мислех, че плодови произведения на изкуството могат да се показват само в кухнята. Тогава видях тази снимка на детска стая с произведения на изкуството на плодова тематика по-долу.

модерна детска стая с плодово изкуство

вкусни идеи за декорация круши и ябълки

Така ми хрумна идеята, че тези произведения се вписват навсякъде. Днес сме избрали три възможни приложения за плодово изкуство за вашия дом и не става въпрос само за кухнята ….

Плодове на дисплея

Започваме с очевидното. Плодовете могат да бъдат сърцето на стаята, изложени на масата или на работния плот. И е лесно! Както и да е, вие ядете плодове, защо трябва да бъдат скрити? На снимката виждаме висяща кошница, пълна с подаръци от природата.

Висяща кошница с плодове

вкусни идеи за декорация свежи плодове розови акценти

Плодовете също внасят цвят в иначе неутрална стая. Основните цветове на тази кухня са сиво, сиво-кафяво и бяло, а двуетажната телена кошница, пълна с портокали и лимони на кухненския остров, я оживява.

Централен плод в модерна кухня

вкусни идеи за декорация лимони и портокали

Купа с плодове може да направи чудеса. Но потърсете други, нетрадиционни изложбени варианти. На следващата снимка виждаме дълъг и тесен ред портокали, лимони и домати. Формата и светлочервеният цвят на рамката допълват модерния тон в тази съвременна кухня.

Плодове и зеленчуци в съвременна кухня

вкусни идеи за декорация микс от плодове и зеленчуци

А защо не сложите вкусни плодове в стъклена купа? Това декоративно решение може да се намери в бистро кухнята на снимката по -долу.

Стъклена купа с плодове в кухня в стил бистро

вкусни идеи за декорация цитрусови плодове в големи чаши

Тези плодове и други годни за консумация придават празнично усещане, дори през лятото. Напълнете дълга дъска за сервиране с купчини плодове, например цитрусови, за тропическо усещане.

Коледни орнаменти с плодове

вкусни идеи за декорация колоритен център

Дори и да не е във фокуса на стаята, изложбата с плодове може да бъде във фокуса на рафта или масата. На отворения рафт има различни изкушения, но купата със зелените ябълки е особено впечатляваща.

Отворени рафтове в светла кухня

вкусни идеи за декор отворени рафтове зелени ябълки

И те не са просто декоративни. Поставете плодовете там, където са най-лесно достъпни. Например на количката за сервиране, тъй като напитките също се нуждаят от лимони.

Плодовете украсяват количката за сервиране

вкусни идеи за декорация лимони и лалета

Произведения на изкуството с плодова тематика

Сега нека преминем към представянето на страховете чрез произведения на изкуството. Разбира се, би било трудно да сбъркате с плодови произведения на изкуството в кухнята. Харесва ми плотът отблизо на снимката по -долу …

Плодово изкуство в съвременна кухня

вкусни идеи за декорация оранжеви и ябълкови картини

в Etsy със сигурност ще намерите някои уникални произведения на изкуството с плодова тематика. Нюансите на горски плодове и лимони в този печат от магазина Etsy Анек са особено забележими. Имаме модерен външен вид, съчетан с живи цветове:

Летни плодове изкуство

вкусни идеи за декорация лятно настроение

Смелите форми и изчистените линии винаги са впечатляващи. Произведенията с круши, портокали и ябълки по -долу са вид печат от магазина Etsy Отпечатъци от Стела Чили. Картината е привлекателна, но и шикозна и в никакъв случай не е отгоре.

Кухненски плакат с плодове

вкусни идеи за декорация стилизирани плодове

Ретро плодови щампи от магазин Etsy Здравейте панталони са умело стилизирани, реколтата приветства чудото на цвета и формата. Те изглеждат страхотно в кухнята, но биха се вписали във всяка стая у дома.

Ретро плодово изкуство

вкусни идеи за декор кухненски плакати в ярки цветове

Ананасът създава несравнима тропическа атмосфера. Там имаме отпечатък на оригинална, красива акварелна картина … отново на Etsy. Този печат изглежда страхотно в стая с топли дървени тонове. Но отново ще изглежда добре навсякъде …

Акварелна картина с ананас

вкусни идеи за декор ананас в акварел

Плодовете са само един от елементите в следващата картина „Големи морски дарове“ на нюйоркския художник Happy Menocal. Тази картина е рамкирана в рамка от златни листа и може да бъде закупена от Джонатан Адлер. Такава работа би била идеална за трапезарията, нали?

Произведение на Джонатан Адлер

вкусни идеи за декор стенно изкуство с храна

Всички примери досега са били съвременни плодови находки. Следващата картина предполага, че плодовете също изглеждат добре в традиционни условия. Вие сте в центъра на вниманието в тази елегантна трапезария със земни и топли тонове.

Традиционна трапезария с плодово изкуство

вкусни декоративни идеи традиционни и достойни

Плодова възглавница

Плодовете с лица са забавни и мрачни, така че тези възглавници са идеалното допълнение към хол или спалня (също за възрастни).

Възглавница с плодова тематика

вкусни идеи за декорация възглавници във форма на плод

Не всички плодови възглавници имат лице … Понякога по -простият цветен силует на бял фон може да говори много. Дръзка, хладна и стилна, тази голяма възглавница от круши се предлага в магазина на Etsy.

Възглавница от круша

вкусни идеи за декорация минималистична круша

Друга невероятна находка на Etsy е екологична възглавница от Червена ябълка. Той е уютен и визуално впечатляващ. Отново – плодовите възглавници са чудесна декорация във всяка стая!

Възглавница от червена ябълка

вкусни идеи за декорация възглавница ябълка половин

Следващата находка от плодове е от Дупка на дивите зайци… Този комплект от три лимонени възглавници е изработен от полярно руно. Групираните плодови възглавници са впечатляващи – както винаги с номер 3.

Лимонена възглавница от полярно руно

вкусни идеи за декорация пухкави меки филцови възглавнички портокал лимон и лайм

Калъфката за възглавници с портокалови праскови от Etsy shopVeeDubz е толкова хубава. Моделът е малко ретро и цветовете са безспорно смели. Не се колебайте да вземете такива капризни и смешни артикули, когато става въпрос за плодови шарки.

Калъфка за възглавници с плодове

вкусни идеи за декорация хвърлят възглавници с цитрусови плодове

Какви плодове имате? Оставате ли с простата купа за плодове в кухнята? Или вече имате модерни произведения на изкуството у дома? Бихте ли използвали и плодовете като мото извън кухнята? Кажете ни вашите мисли …

Перфектна декорация за маса за Деня на благодарността с много плодове и тикви

вкусни идеи за декорация прибират благодарение на фестивала с тиква