Опитвате се да изгаряте мазнини? Но да не постигнете успех? Изгарянето на мазнини плюс управлението на теглото са две от основните причини хората да спортуват. Установено е, че кардио упражненията са най -добрите упражнения за изгаряне на мазнини, които използват големи мускулни групи в грациозен стил.

5 най -добри физически дейности за изгаряне на мазнини у дома:

Има много тренировки за изгаряне на мазнини за мъже и жени, но най -добрите от тях са обсъдени в тази статия. Така че, нека да разгледаме;

1. Бягане:

упражнения за изгаряне на мазнини у дома

Това е много просто и най -доброто упражнение за изгаряне на мазнини, тъй като не изисква никакво оборудване и фитнес, а само имате нужда от чифт добри обувки. Той може ефективно да изгори корема. Той осигурява стабилен, нискоинтензивен тип сърдечно-съдови тренировки. Бягането помага да се изгорят значително количество калории, свързани с 300 калории иначе повече за половин час. Все още можете да увеличите тази сума на интервали плюс хълмове. Силовите тренировки са от най -голямо значение при препятствия при бягане. Започнете с 5 до 10-минутни бягания, 3 до 4 пъти седмично.

2. Скачане на въже:

най -доброто упражнение за отслабване

Това е бърза тренировка за изгаряне на мазнини за жени, която можете да изпълнявате у дома си плюс да постигнете изгаряне, равно на 340 калории в момента за период от 30 минути. Тялото трябва да е изправено като скачане. Това е лесна работа, която изисква само въже, както и започване на скачане. Докато скачате, вие искате да започнете с ниска скорост и след това да увеличите, докато напредвате. Скачането на въже е друго най -голямо упражнение за изгаряне на мазнини.

3. Кикбокс:

най -добрите упражнения за изгаряне на мазнини

Макар и допълнителна полза, няколко класа се състоят от упражнения за сила, както и за гъвкавост. Можете да изразходвате 300 до 500 калории за всеки клас, в зависимост от нивото на сила. Това е допълнително упражнение с висока интензивност за изгаряне на мазнини, което предлага паралелно съотношение на изгаряне на калории като бурпи.

4. Танци:

упражнение за изгаряне на мазнини

Всички знаете, че танците са приятни, но в случай, че решите да танцувате с бърз ритъм, ще завършите изгарянето на много калории. Само на разстояние от 30 минути, ако решите да танцувате под бързи ритми, можете да завършите изгарянето на над 221 калории за сегашните 30 минути. Докато танцувате, трябва да започнете с бавни ритми плюс напредък към бързи ритми, след което да завършите с бавен ритъм.

5. Скално катерене и гребане:

тренировка за изгаряне на мазнини

Ако искате да получите страхотна горна част на тялото, тогава гребането с катерене е за вас. Опитайте още тези плюс изгаряне навсякъде от 300 – 380 калории на всеки 30 минути. Вие се нуждаете от специално оборудване за катерене, както и гребна машина за гребане.

9 най -добри упражнения за изгаряне на мазнини у дома:

1. Повдигане на тежести:

упражнения за отслабване

Това е едно от най-ефективните упражнения за изгаряне на мазнини. Упражненията за вдигане на тежести са умерени, ако се изпълняват правилно. Следователно общото количество изгорени калории има тенденция да бъде в долния край на скалата. Чувствата на удовлетворение, както и благосъстоянието от освободените ендорфини, дължащи се на движението с висока интензивност, са великолепни мотиватори сами по себе си. Освен това повдигането на тежести изгражда добра основа за всички други действия.

2. Хрущене с нож:

тренировка за отслабване

Хрущенето с нож е по -висок коремен ход, който свързва както горния, така и долния корем за максимално тонизиране за най -малко време. Те са особено полезни, тъй като долните кореми могат да бъдат солидни, без да включват оборудване. Дръжките с нож са най -добрите упражнения за изгаряне на мазнини за мъже у дома.

3. Бърпи:

30 -минутна тренировка за изгаряне на мазнини

Въпреки че е изключително трудна, тази тренировка с висока интензивност е една от най-добрите за бързо изгаряне на калории. Можете да го насочите в състояние 10 минути в противен случай, за да изгорите поне 100 калории. Помага за тонизиране на сърцевината, краката и горната част на тялото наведнъж. Така че, това е тройно рисково упражнение, от което всеки има склонност да се страхува по висши причини. Работата е трудна, освен че всъщност помага за изгарянето на излишните мазнини от тялото.

4. Хрускане:

тренировка за изгаряне на мазнини у дома

Хруска едно от най -добрите упражнения за изгаряне на корема, които също помагат за укрепване на коремните мускули. Те са лесни за научаване, овладяване и извършване без ръководството на обучен персонал. Поставете постелка за йога и легнете право на гърба си. Сега свийте коленете си и поставете ръцете си в задната част на главата. Постепенно повдигнете главата, раменете и шията, докато гърдите и коленете ви се подравнят.

Докато изпълнявате криза, опитайте се да издърпате коремните мускули навътре, за да предотвратите нараняване на гърба си. Продължете да правите комплектите, докато можете и постепенно се опитайте да увеличите повторенията. За да направите това упражнение по -ефективно, можете дори да окачите краката си във въздуха, докато изпълнявате криза. Този стил обаче не се препоръчва за начинаещи.

5. Напади:

упражнения за отслабване у дома

Нападите са част от рутинното загряване преди всяка тренировка и правят изключително полезни упражнения за изгаряне на корема. Ежедневното извършване на нападения ще ви помогне да укрепите и тонизирате тялото си. Застанете прави с единия крак, изпънат отпред, а другия крак леко отзад. Сега огънете предното коляно, като наклоните тялото напред. Дръжте другия си крак изправен и се наведете възможно най -напред. Върнете се в нормалното изправено положение и редувайте краката. Повторете това упражнение и се опитайте постепенно да увеличавате броя си. Докато овладявате да правите набези, ще станете свидетели, че мазнините се разтапят лесно от горната част на бедрата и задните части.

6. Странични скокове:

тренировка за отслабване у дома

Страничните скокове скачат във въздуха от двете ви страни. Това е чудесна форма на упражнения за изгаряне на мазнини, които също укрепват мускулите. Застанете изправени с крака на ширината на раменете. Клякайте, като държите ръцете си надясно. Това ви позволява да скочите наляво. Сега скочете нагоре експлозивно и странично. Кацнете на двата си крака. Отново приклекнете с ръце сега вляво и отново скочете нагоре в обратната посока. Продължете да правите възможно най -много комплекти.

7. Странична дъска с повдигане на краката:

най -доброто упражнение за отслабване на телесните мазнини

Това е усъвършенствана форма на пилатес, която е ефективна при лесното топене на телесните мазнини. Легнете от дясната страна и повдигнете долната част на тялото с опора на лакътя и дясната предмишница. Сега повдигнете бедрото си така, че тялото да е подравнено и само десният крак и ръката ви да докоснат земята. Дръжте лявата ръка на бедрото и изпънете левия крак възможно най -високо. Вдишайте, издишайте и дойде повторете същото от другата страна.

8. Скачане на клякам:

15 минути упражнения за изгаряне на мазнини

Скачането на клекове е просто, но полезно упражнение за изгаряне на мазнини както за жени, така и за мъже. Скачането на клякане е вариация от традиционните клякания за лесно топене на телесните мазнини. Застанете изправени на постелка с леко раздалечени крака (около ширината на раменете). Изпълнявайте обикновените клекове и след това скочете с цялата си сила. Докосвайки пода, спуснете тялото си в правилното положение на клекове. Това завършва един цикъл. Когато кацнете след скока, важно е да придобиете контрол над тялото си. Също така скачайте на целия си крак, а не само на пръстите на краката. Изпълнявайте 2-3 комплекта скачащи клякания всеки ден с 10 повторения във всеки набор.

9. Скачащи крикове:

20 минути упражнения за изгаряне на мазнини

Скачащите крикове са отлично кардио упражнение, което работи като превъзходно упражнение за бързо изгаряне на мазнини. Застанете изправени с краката си заедно и ръцете поставени отстрани. Скочете нагоре, изпънете краката си и повдигнете ръцете. Приземете се с разтегнати крака на около 2-3 фута един от друг и веднага скочете отново, този път се връщайки в изходната си позиция. Изпълнете 2-3 серии с по 10 повторения всеки.

Това са едни от най -добрите упражнения за изгаряне на коремните мазнини. Нещо повече, можете лесно да ги правите в уюта на вашия дом и ще можете да парадирате с тонизирано тяло без нужда от скъпи тренировки във фитнес зала.