Що се отнася до упражненията, имаме готово много често извинение: „Нямам време“. Упражнението не означава непременно, че трябва да прекарваме безкрайни часове във фитнеса, принуждавайки се да се занимаваме с монотонни болезнени дейности. Когато бяхме млади, тичахме, скачахме, карахме колело, плувахме и го обичахме, но правейки същите неща сега, може да го наречем упражнение. Това, което не успяваме да осъзнаем, е, че не мразим работната част, мразим скуката. Основният мотив на редовните упражнения е да поддържаме тялото си във форма и да сме във форма и здрави. Упражненията не винаги са тежки и скучни, но могат да бъдат и забавни. Подходящи са тези, които избират и като го правим редовно, всъщност бихме могли да оставим усмивка и на лицето си.

Най -добрите забавни упражнения за деца и възрастни:

Ето някои от забавните идеи за упражнения:

1. Ходене:

Ходене

Не е много изтощително и никак не скучно, ако е направено по правилен начин. Разхождайки се в определени часове, особено рано сутрин с чист въздух, за да дишате, и спокойната спокойна атмосфера, на която да се наслаждавате, не само целта на упражненията се изпълнява, но всъщност бихме могли да се насладим на това. Ако се присъедини към приятел, разходката става още по -приятна.

2. Пропускане:

забавни упражнения

Нито едно друго упражнение не е толкова ефективно кардио упражнение, колкото скачането с пънк въже. Освен че са ефективни, нищо не изглежда по -забавно от тези забавни тренировки, като по този начин служи на целта да останете във форма заедно с него.

3. Ролково пързаляне:

Ролково пързаляне

Когато бяхме деца, прекарвахме часове наред с местните улици на нашите населени места, балкони, тераси с нашите приятели и това беше толкова забавно. Така че тук имаме шанс да възвърнем тези спомени, да се насладим на времето си и да сме във форма наведнъж.

4. Танци:

Танцуване

Може да изглежда рай за любителите на танците, но не само за любителите на танца, той всъщност може да се окаже полезен за всеки. Бавните танци по партита, сватбите може да не ни изпотяват много, но фитнес експертите смятат, че въпреки че скоростта е ниска и има много интервали между тях, последователността тук действа като ключ. Ако не сте много социален човек, можете също да включите музикалната си система и да пуснете любимите си парчета и просто да се насочите към нея.

5. Фризби:

Фризби

Докато играете тази забавна тренировъчна игра, ние скачаме, гмуркаме се, бягаме и хвърляме диска до другия край. Това е чудесен начин да изгорите много калории, докато се забавлявате с приятели и семейство.

6. Стойки за ръце:

Стойки за ръце

Този прост хендър ни помага да се потим много. Тези забавни упражнения не само изграждат силата на ръката ни, но и увеличават основната сила на тялото.

7. Колоездене:

Колоездене

Да ходим на колело с приятели, да се измъкнем от къщата с колело всяка сутрин и следобед беше неразделна част от рутината ни като деца. Така че защо да не преживеете отново моментите и да сте във форма. Колоезденето за 2-3 км на ден се оказва много ефективна форма на упражнения.

8. Свирене на музикален инструмент:

Свирене на музикален инструмент

Може да звучи странно, но е факт, че свиренето на музикален инструмент за един час се равнява на обикаляне на писта, когато става въпрос за изгаряне на мазнини. Така че мозъкът също е в състояние да изгаря мазнините. Вземете инструмент по ваш избор и се изгубете в мелодии и хармонии и се оформете също.

9. Почистване:

Почистване

Рядко срещаме някой, който обича да почиства къщата си. Но можем да направим игра от това. Определянето на цели за почистване на определено място и завършването му по някакъв начин преди времето също може да се окаже ефективна забавна тренировка.

Така че, това са най -забавните упражнения, които могат да изгорят мазнините ви по естествен и здравословен начин.