великденска декорация тинкер цветя schalle пролет

Великденска украса – бъдете креативни

Превърнете буйно цвете в декоративно гнездо за красиво боядисани пъдпъдъчи яйца. Изберете цвете, скъсете стъблото му и го пуснете във водата в купа за сладолед, коктейлна чаша или подобен съд. Сложете яйцата в средата и декорацията е готова.

Великденска украса – дайте воля на въображението си

Великденски декоративни занаяти - заек с чиния

Разпределете местата за Великденския обяд с шоколадово зайче. Напишете името на картичка и поставете цвете до нея. Не само децата биха го очаквали с нетърпение.

Огледайте градината си и използвайте всичко необходимо, за да направите венец. Ако няма истински цветя, използвайте и пластмасови цветя.

Направете венец – това ще покани пролетта във вашия дом

великденска декорация тинкер венец цветя растение

Винтидж чаши за чай и кафе могат да направят перфектни саксии за малки цветя. Използвайте ги като декоративни контейнери за пролетни цветя като зюмбюл от грозде и момина сълза.

Съберете клонки и направете своето великденско дърво, което украсявате с изрязани хартиени декорации. Това носи истинско великденско настроение във вашия дом.

Домашна поздравителна картичка

деко пролетни картички цветя добре дошли настроение

Можете също така да направите своя собствена великденска картичка. Вземете цветна хартия, украсете я с цветя или я нарисувайте. Ако картата не е перфектна, определено ще бъде много лична.

Вземете кошница и я превърнете в кошница за Великден, като направите щастливи пеперуди от хартия. Те добавят магически щрих към иначе простата чаша. Разпечатайте две копия на всяка пеперуда и ги залепете така, че да са двустранни.

Посетете занаятчийската стая

деко пролет деко дисплей тинкер зайче подарък

Можете да създадете 3D великденски дисплей. Можете да закупите някои декоративни елементи директно от занаятчийската стая и да ги подредите лесно. Създайте кутии с различни размери и поставете в декорациите. Оставете въображението си да се развихри.

Направете странни държачи за яйца

великденска декорация тинкер хартиен стикер държач за яйца

   Насладете се на пролетните цветя у дома

великденска декорация тинкер цветя чаши цветя чинийки трева

Превърнете обикновена стара кошница в сладка великденска кошница

великденска декорация калайджия филц хартия лък точки   Интересна идея за декорациявеликденска декорация калаещи растения звук стъклено прозрачно

Намерете място за красиво цветно великденско дърво

декорация пролет декорация дисплей калайдисане дърво цветя