Voor het huwelijk komt liefde, wat de mantra is voor ‘nog lang en gelukkig’. Dit is wat je denkt toch? Au contraire, sommige huwelijken of relaties zijn zo platonisch, waar liefde een vergezochte droom is achter de glimlach van de zogenaamde gelukkige paren. We zoeken allemaal naar perfectie in onze echtgenoten, geliefden of partners, maar we vergeten dat perfectie een mythe is. Om een ​​relatie te laten werken, moet er constante inspanning en hard werk worden geleverd, zodat vooruitgang voor hetzelfde gebeurt. De “I DO” is niet meer de betwiste mantra om twee zielen in een heilig huwelijk te binden; daarom zijn hier enkele tips om liefde tot stand te brengen die de status-quo van elke relatie of huwelijk verder zouden verbeteren. Hier enkele tips om liefde in een relatie te brengen?

Hoe liefde in een relatie te brengen:

Wees lief voor jezelf:

In een relatie moet je accepteren dat geven dingen beter maakt, en daarvoor moet je eerst van jezelf houden en aardig voor jezelf zijn. Stel uw prioriteiten op hun plaats en ken uw grenzen, rust en ontspan af en toe, plan wat ruimte voor uzelf zonder egoïstisch te zijn ten opzichte van uw behoeften. Dit zou een gezonde versie van jezelf naar voren brengen, die dan zou bepalen wat je nodig hebt om ons in een relatie te hebben.

Accepteer de ups en downs:

Het gaat niet om rond bomen rennen die liefde brengen, maar om het planten van bomen die liefde voeden. Dit betekent dat je moet leren hoe je wilt dat de relatie is, hoe je wilt dat de partner met je communiceert, en wanneer je antwoorden op deze vragen hebt, kun je vanuit de huidige stand van zaken beslissen hoe je liefde in wilt laten vloeien. de relatie. Er zijn ups en downs voor elk stel, dus ga zitten en zoek samen naar oplossingen.

Plan uw financiën samen:

Geld kan een relatie bederven; breng argumenten in, ook egokwesties. Sta jezelf of je partner niet toe om een ​​passieve beslisser te zijn, niet wanneer een relatie bedoeld is voor twee om te werken en over dingen te beslissen. Ga zitten en noteer de financiële prioriteiten in je leven. Heb een gezamenlijke rekening voor thuis en andere verplichtingen die niet mogen worden gemengd met individuele rekeningen van jezelf. Neem beslissingen die het mogelijk maken er deel van uit te maken en vervolgens te beslissen hoe u uw geld gaat gebruiken.

Dit is geen spel om te winnen:

Laat ego en woede niet binnenkomen om te spelen, ga niet met dingen om, neem een ​​adempauze als dat nodig is. Er kan een gevecht zijn gebeurd, maar dat betekent niet dat het het einde is, dit is een leermoment voor jullie twee. Geen ruzie maken met elkaar, wat een escalatie zou vereisen om binnen te komen. Bespreek het onderwerp opnieuw als de gemoederen laag zijn en praat het als volwassenen op een kalme en beheerste manier uit

Blijf niet hangen in het verleden:

Het schuldspelscenario is de ergste van alle vijanden, geef je niet over aan het kleineren van je partner vanwege de fouten die hij of zij heeft gemaakt. Liefde ziet de fouten die je hebt gemaakt niet; het ziet hoe je omgaat met dingen die het leven beter zouden maken met jullie tweeën in de buurt.

Verbrand de wrokbrug, leer elkaar fouten en twijfels te accepteren, alleen dan zou je weten dat ook je soulmate zijn of haar eigen grenzen heeft om mee om te gaan. Ga op vakantie en verlaat de rompslomp in het leven, misschien kunnen jullie elkaar hierdoor ook begrijpen.

Betrek nooit derden, kwakzalvers en zogenaamde raadgevers om namens u met uw echtgenoot te spreken, ze doen meer kwaad dan goed. Het heeft geen zin om de wereld te laten bemoeien met je persoonlijke zaken, dus werk dingen uit en breng de liefde binnen die je mooie huis vandaag klopt.