Zucht, jongens en hun rare manieren! De meeste van jullie vrouwen hebben vast wel die ene “rare jongen of man” in je leven die gewoon niet opgeeft door van je te houden. Zelfs als je hem niet in de buurt wilt hebben, maken zijn praatjes of zijn maniertjes en de roddels erachter je gek. Erger nog, wanneer hij alles over zijn liefde voor jou gaat vertellen. Dit is het moment waarop je hem bij zijn kraag zou willen pakken, zijn achterste zou willen slaan met de handtas, schoen of de leren riem van Gucci en ervoor zou zorgen dat hij van het gezicht van deze planeet wordt gewist. Maar dat is gewoon weer een droom, want je wilt niet door de gerechtelijke autoriteiten worden gestraft voor wangedrag. Als deze man geen stalker is en je weet dat zijn avances onschadelijk en onschuldig zijn, zijn er nog steeds manieren om het allemaal te stoppen, door hem je te laten haten. Lees daarom hoe je een jongen ertoe kunt brengen je te haten?

Hoe je ervoor kunt zorgen dat hij je gaat haten?

Hoe je ervoor kunt zorgen dat hij je gaat haten:

1. Maak geen oog in oog met hem terwijl je met hem praat. Zelfs als je oog in oog met hem bent en met walging praat, zien mannen het als een uitdaging of als een manier voor vrouwen om mannen te vertellen dat ze klaar zijn om bij hen te zijn, dus geen oogcontact maken, punt uit..

2. Houd zoveel mogelijk afstand en als je hem ziet naderen, maak dan een praatje met iemand en begin hardop te praten of te lachen. Doe dit vooral met een mannelijke vriend, omdat het mannelijke ego in je bewonderaar zou opkomen en hij je meer zou willen haten omdat je hem negeert en met een andere man praat in zijn aanwezigheid.

Hoe je ervoor kunt zorgen dat hij je gaat haten?

3. Stop geleidelijk met het aannemen van zijn telefoontjes, beantwoord niet meer onmiddellijk zijn sms’jes, whatsapp, e-mails, berichten op sociale netwerken enz. Doe het geleidelijk en zorg ervoor dat hij zich niet ongemakkelijk of gemeden voelt, haat onmiddellijk gebeurt niet, doe het aardig en langzaam en het zou tijd kosten, maar hij zal je zeker elke dag meer gaan haten.

4. Flirt met een andere jongen, plaag de jongen liefdevol, trek aan zijn haar en speel wat, maar zorg ervoor dat dit plan ook bekend is bij de speler, en doe dit alles terwijl de bewonderaar je toekijkt. Dit zou opnieuw het mannelijke ego naar voren brengen, wat hem verder zou duwen om je te haten.

5. Nu je weet dat hij gevoelens voor je heeft en als hij ooit naar voren komt met de drievoudige nachtmerrie, laat hem dan weten dat je al een vriendje hebt. Als je wel een vriendje hebt, stel ze dan voor, en als je dat niet hebt, kun je maar beter goed zijn met het verhaal, anders zou je in een verkeerde positie zitten als hij erachter komt

6. Wees niet te aardig tegen hem; lach niet te veel naar hem. Bied niet aan om hem te helpen met zijn huiswerk; spreek alleen als hij ook wordt gesproken, je hoeft niet die extra mijl voor hem te gaan. Door afschuwelijk en gemeen te zijn, zal hij meer van je gaan houden, onthoud dat mannen al sinds mensenheugenis roofdieren zijn, en ze zien het als een uitdaging om alles te beveiligen wat ze willen..

Eindelijk:

Hoe je ervoor kunt zorgen dat hij je gaat haten?

Als de man of jongen de boodschap nog steeds niet begrijpt en te dichtbij wil komen voor comfort, VERTEL HEM dan. Desnoods moet je soms je best doen en als het op een openbare plaats is, goed genoeg voor jou en slecht voor hem. Alleen omdat je vriendelijk en charmant bent, betekent dit niet dat een man het recht op je zou hebben. NEE BETEKENT NEE!! Maak dat heel duidelijk voor hem, en kijk hoe hij meer haat jegens jou voelt.