In elke relatie zouden er conflicten zijn, dus als er in een huwelijk geen ruzie is, zou er twijfel zijn of het huwelijk echt bestaat of niet. Dat betekent echter niet dat er elke dag gevechten moeten plaatsvinden. Het maakt niet uit hoeveel je van je vrouw houdt en voor ze zorgt, er zou iets aan haar zijn dat je zou irriteren, en dat is natuurlijk. Wat je moet begrijpen, is dat er een manier moet zijn om dingen uit te werken. Zou de man dan leren om opener, expressiever en intiemer te zijn met zijn vrouw, wat zou leiden tot eeuwige gelukzaligheid? Hier zijn de ideeën en suggesties over hoe u voor uw vrouw kunt zorgen.

Beste tips voor de zorg voor uw vrouw:

Het verleden kan achtervolgen:

Iedereen heeft een verleden, maar dat betekent niet dat je er bij stil moet staan. We zijn allemaal opgegroeid met het maken van ernstige fouten in het leven, vergeven zou de sleutel moeten zijn om het allemaal te beëindigen. Wanneer echtgenoten de daad van vergeving leren, meer nog met gratie en acceptatie dat ook zijn vrouw fouten kan maken en dit in het verleden heeft gedaan, is de vrouw er zeker van dat ze met haar zielsverwant is getrouwd. Het beoefenen van vergeving is voldoende bewijs dat je om haar, je beste vriend en je vrouw geeft.

Als je dingen met haar uitspreekt, doe dan wat ze zou verwachten dat haar beste vriend zou doen. Praat niet met de bedoeling haar te straffen, maar met de intentie van liefde en vergeving. Los het conflict tussen de vier muren van je huis op, betrek geen familieleden erbij en wees niet klein je vrouw in het bijzijn van familie en vrienden, ook al is het in lichte humor.

Ook zij heeft twee handen:

Maak haar niet belachelijk en vergelijk haar niet met andere vrouwen. Je blijft niet in huizen die er gezellig en leuk uitzien, wees daarom realistisch en ken ook haar beperkingen, wensen en behoeften. Als je het je niet kunt veroorloven om de nieuwste hulpmiddelen voor huisverbetering te hebben voor schoonmaak en andere behoeften, help haar dan een handje. Als je thuis kinderen hebt om voor te zorgen, onthoud dan dat als je terugkomt van je werk, je tijd met ze doorbrengt. Dit zou de last van haar schouders wegnemen en ze kan die tijd investeren in haar behoeften. Wie weet bereidt zij ook jouw favoriete maaltijden.

Ze wordt voor je wakker en slaapt na je, als je haar maar een handje zou kunnen helpen, zou ze blij zijn. Niet dat ze ooit klaagt, maar ze voelt zich wel gekwetst als je haar vertelt over het verbrande sneetje brood of de suiker die te veel in de koffie zit. Ze is ook een mens en ze heeft een beetje hulp nodig, maar omdat ze weet hoe hard je voor het gezin werkt, zegt ze niets.

Als liefhebbende echtgenoot moet je:

1. Help af en toe een handje

2. Verras haar af en toe met iets leuks

3. Vertel haar hoe mooi ze eruitziet, net als de dag waarop je elkaar voor het eerst ontmoette

4. Vertel haar hoeveel je alles waardeert wat ze voor je doet

5. Geef haar een dag of twee om voor zichzelf te zijn

6. Neem haar af en toe mee uit voor een hapje of een film

7. Winkel met haar mee, help haar een outfit te kiezen

8. Geef haar een compliment als ze de tijd neemt om de kinderen te voeden en aan te kleden

9. Complimenteer haar gevoel voor kleding

10. Geef haar een knuffel of een kus zodra je thuiskomt

Er zijn veel meer manieren waarop je haar gelukkig kunt houden. De status-quo van een man wordt bepaald door een vrouw, en een man die zijn vrouw of vrouwelijke partner slecht behandelt, is helemaal geen man. Bedenk dat als je zoveel van je moeder hield, ook zij iemands vrouw was en goed werd behandeld.