Висулките с вериги са в голямо търсене в наши дни. Малко висулка може да направи вашата верига да изглежда по -привлекателна. Няма друг аксесоар, който да направи вашия външен вид ефективен, както и красива висулка. Предлага се широка гама от педанти на вериги във всякакви размери и форми от класически до най -новите. Висулката с верига е много повече от аксесоар, тъй като може да бъде подпис на вашето изявление за стил или може да бъде последен щрих към цялото ви облекло.

дълги златни вериги с висулки

Дизайн на сребърни и златни верижки за жени и мъже:

Дизайнът на висулката е много важен при закупуването на верижна висулка, затова тук подреждаме кратък списък с топ 15 на най -новите дизайни на висулки с верига, които могат да ви помогнат да придадете изключителен външен вид.

1. Пасианс с дълга верига с диамантена висулка:

Пасианс с дълга верига с диамантена висулка

Вярно е, че добрите неща идват в малки опаковки. Малкият сребърен висящ пасианс с верига е достатъчно, за да ви направи луксозно изявление. Висулката е лесна за носене с ежедневните тоалети. Висулката с пасианс е перфектен избор за впечатляващ външен вид.

2. Висулка с диамантена звезда с дълга верига:

Висулка във формата на диамантена звезда с дълга верига

Висулката със зашеметяваща звезда ви кара да изглеждате великолепно незабавно. Човек може да избира различните форми и размери на висулката. Можете също да изберете усукана звезда, за да покажете повече креативност. Не, важно е как носите тази сребърна верига с висулка, тя винаги ще ви накара да оцените нейната красота.

3. Верижки за жени във формата на сърце:

Верижки за жени с форма на сърце

Висулките във формата на сърце са много популярни в категорията дизайни на висулки. Поради популярността на тези висулки от сърце те се предлагат в различни размери и форми. Можете да изберете висулка с отворено сърце или сърце с обикновен камък в средата. Висулките във формата на сърце никога не излизат от модата и винаги ви помагат да добавите блясък във вашата личност.

4. Дълга верига с безкрайна висулка в сребро:

Дълга верига с безкрайна висулка в сребро

Ако искате да разкриете своето отношение с красотата във вас, тогава тази безкрайна висулка ще бъде идеалният избор за вас. Безкрайният сребърен висулка с две вериги може да ви даде привлекателна личност. Сребърната верига с висулка може да се носи и от мъже и от жени.

5. Дълга верига с кристален дизайн на висулка:

Дълга верига с кристален дизайн на висулка

Дългата верига с висулка е шампион от модерните висулки. Двете кристални висулки, свързани с веригата, са идеално парче за носене при всеки повод. Сдвоете този висулка с дълга верига с вашето облекло и ще бъдете готови да изпъкнете с нов стил във вас.

6. Висулки с азбучни златни вериги за момичета:

Висулки със златна верига за момичета

Висулките с азбука са широко обичани от хората от всички възрастови групи. Висулките с азбука се предлагат в различни дизайни и стилове. Човек може да избере обикновена обикновена висулка с азбука, но ако искате да покажете малко изобретателност във вашия стил, тогава можете да изберете малката усукана и извита буква за висулките.

7. Висулка от скъпоценен камък с къса златна верижка:

Висулка от скъпоценен камък с къса златна верижка

Ако не искате да носите астрологичния си скъпоценен камък на пръстите си, тогава ще бъде чудесен избор да ги закачите във веригите на врата си. Има много безкрайни златни вериги с опции за дизайн на висулки за висулки със скъпоценни камъни за всеки повод, където трябва да изглеждате бляскаво и красиво.

8. Колие с дълга верига с голяма висулка:

Колие с дълга верига с голяма висулка

Ако сте фен на кралския външен вид, тогава големият висулка може да бъде най -добрият вариант за вас. Огромното колие с висулка ще украси красиво деколтето ви и ще придаде лукс на вашето облекло. Можете също така да изберете огърлица с дълга верига с висулка, за да добавите бележка на смелост във вашия външен вид.

9. Проста дизайнерска перлена висулка:

Проста дизайнерска перлена висулка

Перлите са известни като ценен материал за висулки, тъй като придават естествен и елегантен вид едновременно. Красотата и блясъка на златната верига с дизайн на висулка казват нещо уникално за носителя. Това е перфектна украса за бижута, която да носите на вечерите си или на нощните си излети.

10. Сребърна верига с Висулка Зло Око:

Сребърна верижка с висулка Evil Eye

Висулката Evil eye е нещо уникално, което да добавите във вашата колекция огърлици. Висулката за злото око изящно подобрява красотата на притежателя и в същото време ви предпазва от вредните ефекти на злото око.

11. Триъгълна висулка с дълга верига:

Триъгълна висулка с дълга верига

Винаги ще изглеждате остро с този триъгълник висулка, проектиран с един по -черен триъгълник. Триъгълната висулка не трябва да се носи с нещо специално. Можете да го сдвоите със сребърната или със златната верига, която ви подхожда най -добре.

12. Златна верига с висулка

Златна верига с висулка

Висулките с цветя се използват широко от жените по целия свят. Висулката с цветя има нещо в своята красота, което никога не пропуска да подобри красотата на притежателя. Висулката с цветя може да се носи по всеки повод, за да придобие минималистичния вид.

13. Дизайн на висулки с късмет за късмет:

Дизайн на висулки с късмет

Висулките с късметчета са много популярни сред младите хора в наши дни. Висулката с халки за късмет може да бъде прекрасен подарък за члена на вашето семейство или приятели. Огърлицата с дълга верига с висулки може лесно да привлече вниманието на хората около вас.

14. Дизайн на висулка с лунна верига:

Дизайн на висулка с лунна верига

Висулката с лунна верига има нещо уникално в своята красота, което може да ви накара да получавате безкрайните комплименти във вашите социални поводи. Предлагаме ви да носите тази верига с висулка в нощните си изходи с перфектно подходящо облекло.

15. Дълга златна верижка с висулка за бар:

Дълга златна верижка с висулка

Бар Висулки е един от най -горещите стилове в категорията на висулките. Те се използват широко от момчетата и момичетата и поради огромното им търсене те идват с широка гама от форми и размери. Човек може да избере и права вертикална форма на висулката. Високо завършеният дизайн на висулка за бар е достатъчен, за да покаже тона на вашия стил.

Верижните висулки имат свой чар и поради тази причина хората обичат да носят и виждат висулките. Всеки ще се радва да види проектирана и деликатна висулка. Човек може да съчетае висулката с всякакви тоалети от ежедневни до парти облекла и това се дължи на простотата на външния им вид. Ако носите перфектно верижна висулка, тя никога няма да пропусне да получите допълненията и оценките от хората около вас. Така че, дайте шанс на тези стилни и модерни дизайни на висулки с вериги да ви украсят, защото колкото по -уникален е дизайнът, толкова повече висулката на веригата отразява личността на потребителя.