Златните вериги са едни от най -простите и елегантни бижута, които могат да се носят. В нашата култура носенето на златна верижка на врата е символ на просперитет и мир във вашето семейство и дом. Всъщност много семейства все още имат ритуала да даряват на децата си- било то мъжки или женски- златни верижки, които да носят около врата, когато навършат пълнолетие. Златните вериги обаче днес стават твърде масови. Новата тенденция се измести към вериги от розово злато. Веригите от розово злато не само са елегантни, но и много красиви за гледане.

Най -новите и атрактивни дизайни на вериги в розово злато:

Тук ви представяме Топ 9 розови златни вериги, от които можете да избирате.

1. Верига от пшенично розово злато:

Верига от пшенично розово злато

Пшеничната верига е най -леката, но издръжлива верига, която можете да си купите. Нова тенденция за закупуване на тези красиво изглеждащи вериги от пшенични връзки върху тях започна да се налага. Това е една от най -популярните мъжки вериги от розово злато.

2. Верига от розово злато в кутия:

Верига от розово злато в кутия

Веригите от розово злато Box са още една издръжлива, но лека мъжка верига от розово злато, която може да се окаже добра покупка. Идеално е да получите и висулка с тези видове вериги, тъй като те придават фин блясък на висулките, правейки ги да изглеждат по -добре. Тези вериги се предлагат в елегантен или дребен дизайн, както и по -обемисти и по -едри дизайни.

3. Верига от розово злато с въже:

Въжена верига от розово злато

Ако веригите от розово злато 14K са това, което търсите, тогава подобрете стила си, като закупите тази изключително мъжка верига от розово злато с връзки за въже. В днешно време, нова тенденция за закупуване на по -елегантни или изтънени въжета розово злато вериги и за жени.

4. Верига от розово злато Figaro:

Верига от розово злато Figaro

Стилът Figaro на вериги от розово злато е доста популярна покупка, когато става въпрос за мъже. Дългите вериги от розово злато с тежки и дебели връзки на Figaro около врата ви поддържат в стил, без да рискувате красивото си мъжество. Продължавайте Мъже!

5. Собствена верига от розово злато:

Собствена верига от розово злато

Веригата от розово злато на бордюра е още един популярен избор сред мъжете. Това е класически вид, който следва, когато мъж носи верига на бордюра около врата си. Връзката с бордюра е също толкова издръжлива, колкото и Figaro; не изглежда толкова обемист.

6. Верига от розово злато от рибена кост:

Верига от розово злато от рибена кост

Веригите от рибена кост са по -плосък тип връзки от останалите. Носен предимно от жени, по -дебел дизайн започна да се налага и в модните бижута за мъже. Висулките обаче обикновено не се обезкуражават, когато носите верига от розово злато от рибена кост.

7. Верига от омега розово злато:

Омега верига от розово злато

Веригата от розово злато Omega е друга, която се използва предимно само от жени, но бавно, но сигурно започна да се влива в мъжката мода. Връзката Омега е известна с прегъване и обикновено се препоръчва да не се огъва. Изгледът, който носенето на дълга верига от розово злато от омега връзки около врата ви може да ви придаде, е „вкусен“.

8. Змийска верига от розово злато:

Змийска розова златна верига

Веригата от змийско розово злато е друг вид слаби прегъващи се вериги; той обаче е по -популярен сред мъжете. Змийските вериги понякога се използват и като гривни.

9. Верига от кубинско розово злато:

Кубинска верига от розово злато

Кубинската верига от розово злато е люлеещият се брат на веригите на бордюра. По -голям диаметър придава гангстерски вид на тези видове вериги. Те изглеждат наистина готини, когато се носят, както около врата, така и на китката!

Веригите от розово злато за мъже, както и за жени са форма на най -простите и елегантни бижута, които могат да бъдат закупени. Много семейства и култури имат ритуала да подаряват на синовете и дъщерята си вериги от розово злато като символ за пълнолетие. Това са много хубави подаръци, които могат да се дават както на сватби, така и на рождени дни.