Vesten kunnen een goed kledingstuk zijn om aan te trekken. Het geeft een elegante uitstraling. Er zijn verschillende soorten vesten. Naast de zakelijke en casual look zijn er ook de wintervesten. Deze vesten worden zowel door mannen als vrouwen gedragen. Bij de wintervesten voor heren en dames kan er een klein verschil in zitten. Kijk eens naar beneden om meer te weten.

Nieuwste en veiligheidswintervesten ontwerpen voor heren en dames in trend:

Laten we eens kijken naar de top 9 ontwerpen van wintervesten.

1. Wintervest met polohals:

Wintervest met polohals

Dit vest is ook het gewone vest onder de rest. Het heeft een lange nek die een polohals wordt genoemd en die de nek en borst in de winter warm houdt. Het is ook een goede stijlverklaring voor iedereen. Het is een unisex vest en geeft een zeer classy look.

2. Mouwloos wintervest van imitatiebont:

Mouwloos wintervest van imitatiebont

De bontvesten zijn altijd in de mode en geliefd bij iedereen. Meestal vinden vrouwen dit leuk, maar het kan ook door mannen worden gedragen. De vacht in het vest houdt je warm, waardoor het een wintervest is. En door de vacht ziet het er ook nog eens goed uit. Het kan meestal met casuals worden gedragen. Het is een groenblijvend vest onder vrouwen.

3. Katoenen wintervest met capuchon:

Katoenen wintervest met capuchon

Dit vest is het meest gedragen vest tijdens de winter. De capuchon die in het vest is bevestigd, maakt het complete winterkleding. Omdat winterkleding buiten elke jurk wordt gedragen, maakt dit vest de look compleet. Het kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen, met een beetje verschillende vormen en maten van de vesten.

4. Leren vest:

Leren vest

Dit vest is net even anders dan de rest van het vest, het kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Dit vest kan je een moderne uitstraling geven en je toch beschermen tegen de kou. Leer kan in de winter een geweldige uitstraling geven en je ook warm houden.

5. Puffervest:

puffer vest

Het puffervest is puur een winterkledingstuk. Het is opgeblazen om je warm te houden. Het vest is er in verschillende maten, kleuren, etc. Het is een unisex vest. Dit vest heeft ook twee doelen. Het zorgt ervoor dat je er goed uitziet en houdt je ook warm.

6. Flanellen vest:

Flanellen vest

Dit vest lijkt op het geruite vest maar heeft een capuchon. Het is ook gemaakt van hoge katoen om de persoon warm te houden. Het geeft helemaal een winters jurkgevoel. Het kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. En zal er goed uitzien met de casual jurk.

7. Trui Wintervest:

Trui wintervest

Dit is het meest voorkomende wintervest. Bijna iedereen draagt ​​het. Ze zijn er in vele uitvoeringen. Ze geven de complete sweaterlook. Bovendien houden ze je warm. Deze stijl raakt nooit uit de mode en iedereen die hem draagt ​​ziet er best cool uit. Het wordt beschouwd als een groenblijvend vest onder jongens.

8. Donsvest:

Donzen vest

Dit is een ander type vest. Het donsvest kan groot van formaat zijn. d.w.z. ze kunnen de buik kruisen, vandaar de naam. Ze zijn goed om te dragen tijdens de winter en houden de persoon warm. Deze zijn ook in de mode. Het ziet er goed uit voor zowel mannen als vrouwen.

9. Geruit vest:

Geruit vest

Dit vest is gemaakt van hoge katoen of wol. Het ontwerp heet plaid en het ziet er goed uit om te dragen. Door de ruiten in dit vest ziet het er aantrekkelijker uit en past het vooral bij casuals. Het kan door mannen en vrouwen worden gedragen.

De wintervesten zijn nog handiger, ze dienen twee doelen, ze beschermen je tegen de winter en ze laten je er goed uitzien. Er is weer een ruim aanbod aan vesten die iedereen kan dragen. Ze zijn er ook in verschillende vormen, maten, kleuren, enz. Men kan ze dragen volgens hun voorkeur voor verkleden.