Geïnspireerd door de hemdtopjes, werden de ontwerpen van vestjacks in het jaar 1920 geïntroduceerd in de mode-industrie. Ze werden meestal gedragen in de door de winter getroffen gebieden voor een warme aanraking voor het lichaam. De vestjacks zijn over het algemeen gemaakt van fijn leer, maar door de veranderende trend zijn ze ook ontworpen in fluweel en bont voor een modieuze touch. Met de verandering in de modemarkt zijn ze nu ook gemaakt voor vrouwen.

Beste vestjassen voor heren en dames

Stijlvolle vestjasontwerpen voor heren en dames in de mode:

Hieronder volgen enkele ontwerpen voor vestjassen die u deze winter in uw garderobe moet opnemen.

1. Mouwloos bontvestjack voor de winter:

Mouwloos bontvestjack

Wil je deze winter een stijlvolle look hebben zonder stapels kleding te dragen! Koop een bontvestjas voor heren. Het vestjack is gemaakt van katoenen stoffen met bont erin. De jas heeft ook een bontkraag om je nek te beschermen tegen de strenge kou.

2. Mouwloos vest met capuchon:

Mouwloos Capjack

De leren vest jassen zijn voor een lange tijd heel trendy. Een rijk patroon voor hetzelfde is een leren herenvestjack met mouwloos ontwerp bevestigd met een pet. De jas is gemaakt van leer en gecoat met fijn katoenen materiaal dat bijdraagt ​​aan de warmte.

3. Funky vestjasje:

Funky vestjack

Het funky vest voor heren is behoorlijk populair onder de studenten, rocksterren en vooral de worstelaars of de mensen die leven om met gevaar te spelen. De jas is gemaakt van zowel katoen als leer met verschillende kleuren die het skeletontwerp geven wanneer de ketting wordt geritst.

4. Lange vestjas:

Lange vestjas

Dan heeft het damesvestjack recentelijk een nieuw design gekregen met behulp van leer of canvas materiaal. De jas krijgt een lange lengte voor een andere look. Het wordt veel gedragen over casuals of jurken voor een modieuze uitstraling. De jas heeft een brede halsopening wat een V-vorm geeft.

5. Leren vest met lange mouwen:

Leren vest met lange mouwen

Op zoek naar iets simpels voor je winterinkopen! Koop een eenvoudig leren vestjack voor dames gemaakt van leer. De jas heeft ook volledige mouwen die best gunstig zijn voor de winterse wind. Het wordt behoorlijk gedragen op jeans en koeienlaarzen voor een verfijnde look.

6. Jas met capuchon:

Jack met capuchon

De jassen met lange mouwen en een harige maar eenvoudige pet die eraan is bevestigd, staat bekend als het vest met capuchon. De jassen zijn beschikbaar voor zowel heren- als dameskleding. Gemaakt van leer, het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen die in het oog springen.

7. Harige kraag look vest:

Vest met bontkraaglook

Een vestjack voor dames gemaakt van leer en versierd met een fury nekontwerp wordt veel gebruikt door tieners en kantoorwerkende vrouwen. Het leren vestjack heeft twee driehoekige kragen die het effect geven van een mouwloos shirt met kraag.

8. Stijlvol bikervestjack:

Stijlvol bikervest

Jassen zijn een belangrijk onderdeel van de motoraccessoires. De leren jas krijgt een vest-design. Het is ook bevestigd aan verschillende zilveren bedels voor een stijlvol weefgetouw speciaal voor de motorrijders en boksers enz. Ze zijn van binnenuit gebreid met lichte vacht, zodat ze de persoon van binnenuit warm houden.

9. Open leren vest:

Open leren vest

De open leren vestjassen zijn overal verkrijgbaar voor de regio’s met milde winterwinden. De jas is gemaakt van leer en voorzien van onze eventuele knopen die met elkaar zouden vermengen. Ze worden in principe gedragen op Jean, Capri of andere westerse kleding voor een echte look.

De vestjassen worden vrij vaak gezien bij de jeugdmannen en -vrouwen. Er zijn ook verschillende andere patronen die je zouden helpen om een ​​verbluffende en aantrekkelijke uitstraling te krijgen bij velen. De vestjassen worden veel gedragen door de leger- en marineofficieren. Er is ook weinig officieel vestjasontwerp op de markt beschikbaar voor een professionele look.