Een koelvest is speciale kleding voor een lagere of gestabiliseerde lichaamstemperatuur. Ze zijn speciaal gemaakt voor mensen die in een warme omgeving werken. Ze zijn normaal lichtgewicht. Verwelkom zomer en lente met het koelvest. Draag het met een korte broek of jeans. Meisjes kunnen het dragen met wikkelrokken en korte broeken.

Beste lichtgewicht lichaamskoelingsvesten in de mode 2017

Stijlvolle coole zomervesten voor heren en dames:

Hier zijn een paar soorten coole hemdjes om de hoge lichaamstemperatuur in India onder controle te houden.

1. Verdampend koelvest:

Verdampend koelvest

Verdampend koelvest is een unieke stof om een ​​kledingstuk te creëren dat door verdamping vrijkomt om je koel en comfortabel te houden. Ze zijn er in kleuren zoals blauw, geel, grijs en meer.

2. Faseverandering koelvest:

Faseverandering koelvest

Phase change koelvest is V-hals met ritssluiting. Het heeft Phase Change Material (PCM) dat je koel houdt zonder bevriezing. Ze helpen je om een ​​constante temperatuur te behouden. Het is volkomen veilig.

3. Hybride koelvest:

Hybride koelvest

Hybride koelvest heeft mogelijkheden om vest en koelvest met faseverandering te verdampen. U kunt kiezen tussen een van beide of beide, afhankelijk van de behoefte van de gebruiker. Ze staan ​​bekend om hun hoge klanttevredenheid. Dit is de beste keuze voor herenvesten tijdens het werken.

4. Standaard koelvest:

Standaard koelvest

Een standaard koelvest is een normaal koelvest. Het maakt gebruik van faseveranderingsmateriaal. Het is een standaard pakket van 4 stuks. Het is gemaakt van een tweedelig ontwerp dat kan worden gedragen om de drager comfort te bieden. Omdat het uit twee delen bestaat, past het in elke maat!.

5. Zwaar koelvest:

Zwaar koelvest

Een zwaar koelvest is vergelijkbaar met een ander koelvest. Ze worden gebruikt in de meeste warme gebieden zoals desserts of elke warme werkplek zoals een oven. Het voorkomt hittestress en houdt de lichaamstemperatuur op peil. Het is iets zwaarder dan een ander koelvest, vandaar de naam.

6. Camouflage koelvest:

Camouflage koelvest

Camouflage koelvest is een koelvest gemaakt van camouflage geprint materiaal. Het is niet erg zwaar. Het heeft dezelfde functie als in elk koelvest. Het wordt voornamelijk gebruikt bij trektochten om zich te verbergen voor wilde dieren.

7. Militaire koelvesten:

Militair koelvest

Het militaire koelvest is een koelvest dat wordt gebruikt door militaire contactpersonen. Het is zeer gespecialiseerd om te werken in hete woestijnomstandigheden of in geval van brand. Ze hebben materiaal van het PCM-type dat de lichaamstemperatuur van soldaten handhaaft. Het is niet erg zwaar omdat de soldaten zware munitie bij zich hebben, vooral wanneer ze in het gebied patrouilleren. Het wordt geleverd met kleine vakken om een ​​mes of een klein pistool te verbergen.

8. Hyperkewl-koelvest:

Hyperkewl koelvest

Hyperkewl koelvest is een patent koelvest. Ze zijn het beste koelvest. Je kunt het gebruiken tijdens een wandeling, trektocht, fietstocht of lange fietstocht of voor een inspannende activiteit zoals voetbal. Dit zijn de meest geprefereerde koelvesten. Ze zijn er in veel felle kleuren, maar zwart en blauw hebben de meeste voorkeur bij mannen.

9. Cool Pack-koelvesten voor volwassenen:

Cool Pack-koelvest

Coolpack koelvest is vergelijkbaar met het standaard koelvest. Het gebruikt echt ijs om af te koelen. Deze cooling packs geven het hoogste effect van koeling. Het kan ongemak voor de gebruiker veroorzaken als ijs smelt en water wordt. Ze zijn de traditionele keuze.

Koelvest heeft een lange geschiedenis. Vroeger bonden we natte doeken vast voor comfort, en toen kwamen ijspakken. En nu dit. Ze zijn zeer geavanceerd en innovatief geworden. Je kunt er elke activiteit op doen. Het is de beste optie om de lichaamstemperatuur te regelen zonder kunstmatige koeling zoals een ventilator of airconditioning. Ze zijn licht en gemakkelijk mee te nemen. Op een warme dag, wanneer u geen concessies wilt doen aan uw activiteiten zonder uw lichaam te belasten. Dan is het koelvest je beste optie.