Het witte vest is een mouwloze top voor dames, lang of kort. Het wordt over de westerntop gedragen. Het verbetert de westerse uitstraling van dames en geeft haar een geweldige uitstraling. Witte vesten zijn effen witte vestknopen en nekpatroon. Sommige vesten zijn van het type hemd die de dame ‘s nachts alleen kan dragen of ook als binnenjas kan gebruiken. Dunne strip vest in blazer ziet er hot uit. Vest met dikke stroken ziet er goed uit over elke top. Vesten voor stoere dames die er graag fashionable en hot uit willen zien.

Nieuwste en stijlvolle witte vestenontwerpen voor dames in trend:

Dit zijn de beste witte vesten voor meisjes.

1. Wit vest met riem:

Wit vest met riem

Dit witte damesvest heeft een kruispatroon. Het zuiver witte kleurvest heeft ook een riempatroon. Het is een tweerichtingsvest met ronde hals. Dit vest heeft een binnenstof met een kruispatroon en een bovenstof met een normale stijl. Dit gaat er trendy uitzien.

2. Wit vest met lagen:

Wit vest met laagjes

In dit witte vest zien vrouwen er rockend uit. Er is een brede hals met mooie laagjes. Dit vest heeft knielengte met wijd open. Dit patroon van het vest zal de harten stelen en je er stijlvol uit laten zien. Het is gelaagd waardoor het anders is dan het gewone vest.

3. Klassiek puffervest:

Klassiek puffervest

Dit klassieke witte puffervest zal je metgezel zijn in de winter. Dit vest is dik met een hoge halsstijl. Het heeft zijlijnen over vest en twee zakken aan beide kanten. Dit vest wordt gesloten met behulp van een ketting. Dit dikke vest beschermt tegen koude dagen.

4. Wit denimvest:

Wit denim vest

Het is een kort wit denim vest voor dames met een kraag. Het heeft grote ronde knoppen. Het heeft twee zakken aan de bovenkant van het vest en is mouwloos. Het is kort van lengte, dus je top moet erbij horen. Het denim vest gaat er modieus en modieus uitzien.

5. Lang wit vest:

Lang wit vest

Het is een prachtig wit lang vest voor dames. Dit is gewoon duidelijk zonder knop, ontwerp of ketting. Het is van voren open en heeft twee zijzakken. Het is een vest onder de lengte dat er geweldig uitziet. Dit zorgt voor je volledig westerse look.

6. Wit leren vest:

Wit leren vest

Dit witte damesvest is gemaakt van leer. Het is kort met ketting aan de voorkant en V-hals. Onder de armen is er een kriskras patroon van witte Dori. Het lijkt alsof deze dori de voor- en achterkant van het vest vastbindt. Het ziet er ultramodern uit.

7. Wit bontvest:

Wit bontvest

Dit is zo mooi wit vest voor vrouwen gemaakt van bont. Deze is smal aan de voorkant open en voelt heel zacht aan bij aanraking. Het bontvest is ultra-glad om te dragen en ziet er uniek uit. Deze vacht is geliefd bij alle dames dus dit vest zal ook bij iedereen in de smaak vallen.

8. Sport wit vest:

Sport wit vest

Dit is een warm wit damesvest met een aantrekkelijke uitstraling. Dit vest heeft een halterhals en een tanktop-stijl. Op de achterkant bij de taille is er een snit in de vorm van twee ogen. De riem van dit vest is middelgroot en ziet er het beste uit bij dunne meisjes. Dit witte vest heeft een schattig patroon.

9. Stijlvol wit vest:

Stijlvol wit vest

Dit witte vest heeft een stijlvolle uitstraling. Het uiteinde van het vest heeft een zigzagpatroon en een brede hals. Aan één kant van de V-hals zijn er twee kraagontwerpen. Er zijn drie knopen in reliëf onder het halspatroon. Dit stijlvolle vest kan alleen aan de binnenkant van de witte top worden gedragen.

Dit witte vest heeft veel nekpatronen dat het je smakelijke persoonlijkheid zal uitdagen. Het vest wordt vaak gedragen om je eigen trend te zetten. Het vest kan je er sexy en glamoureus uit laten zien. Het heeft zulke prachtige patronen en is zo cool dat het de schoonheid van dames verbetert. Vrouwen kunnen hun houding tonen met het vest. Deze vesten geven smaak aan je western look.