Iedereen wil afvallen en pronken met een rond/gespierd lichaam. We willen allemaal van die extra slap af en we hebben allemaal geen geduld. Een tijdperk met snelkoppelingen voor alles waar we vaak snelkoppelingen voor vinden om af te vallen. Ik zal niet zeggen dat het niet werkt, maar meestal ben je zwakker dan ooit. Niets gaat gemakkelijk, en een slank, rond lichaam? Nooit heb ik geloofd. Je moet veel moeite doen om te sporten en een strikt dieet volgen om af te vallen.

31 dagen vetverlieskuur

Tegenwoordig vinden we verschillende crashdiëten die door een persoon worden beoefend om onmiddellijk af te vallen. Deze hebben vaak bijwerkingen, maar werken als de juiste maatregelen en voorzorgsmaatregelen worden genomen. We zien zelfs dat mensen zich overgeven aan kortetermijnprogramma’s. Als het rigoureus wordt gedaan zonder concessies te doen aan de gezondheid, kan men in korte tijd een deel van het doel bereiken. Dus vandaag gaan we bespreken hoe je kunt afvallen in 31 dagen (zeg een maand).

1. Bepaling:

Het is erg belangrijk om vastberaden te blijven als je binnen een maand wilt afvallen, want je moet je overgeven aan rigoureuze oefeningen en zeker een streng dieet. Wat over het algemeen gebeurt, is dat na een week de vastberadenheid voor een worp gaat en we weer normaal zijn. Dit heeft een negatieve invloed op ons lichaam, omdat we ons lichaam zonder reden onder een dieet laten vallen. Je moet heel regelmatig zijn in wat ze ook doen en dat niet zomaar in het midden laten.

2. Geduld:

Wees overal geduldig. Dit is wat we heel snel verliezen. Dus wees geduldig heren en dames. Geef je lichaam de tijd om aan de oefeningen te wennen. Het zal zeker resultaten laten zien.

3. Ga naar de sportschool:

Regelmatig sporten en sporten is erg belangrijk. Men zou een combinatie van cardio, crosstraining en yoga moeten doen om gewicht te verliezen. Oefening moet elke dag worden uitgevoerd.

4. Stel een vooraf gedefinieerd doel in:

Eerlijk gezegd kan men niet alles in slechts 31 dagen verliezen. Maar je kunt er zeker een deel van verliezen als een persoon een strikte routine volgt. Men moet dus van tevoren een doel stellen. Men kan bijvoorbeeld een doel stellen om 4 kg-5 kg ​​in een maand te verliezen en de energie erop richten dit te bereiken.

5. Kleine maaltijden en geen overslaan:

Eet niet te veel in een bepaald. Het aantal keren moet worden verhoogd en de hoeveelheid voedsel moet worden verlaagd. Dus plan ze uit met de hulp van uw sportschooldiëtist, aangezien het dieet van lichaamstype tot lichaamstype moet verschillen.

6. Lopen:

Veel lopen. En ook: Loop zoveel mogelijk. In plaats van een transportsysteem te nemen, moet men zoveel mogelijk wandelen. Niet alleen gewichtsverlies, het houdt ons weg van verschillende andere interne en externe problemen.

7. Geniet van voedingsmiddelen die vetverlies claimen:

Welnu, geen enkel voedsel verbrandt het vet, maar verhoogt de stofwisseling van het lichaam. Van groene thee is bekend dat het de stofwisseling van het lichaam verhoogt, omdat het ECEG-chemicaliën en verschillende antioxidanten bevat.

Volle granen zoals bruine rijst en havermout moeten worden geconsumeerd. Het lichaam heeft twee keer zoveel calorieën nodig om dit voedsel af te breken dan bewerkt voedsel. Zuivelproducten met weinig calorieën en mager vlees moeten worden geconsumeerd omdat ze grote hoeveelheden eiwitten bevatten.

8. Geen buiten eten:

Als je in slechts een maand een aanzienlijke hoeveelheid vet wilt verliezen, eet dan helemaal geen gefrituurd en junkfood.

Samen met deze drankjes veel water, omdat het het systeem gehydrateerd en actief houdt.

31 dagen vetverlies kuur