Zoals we allemaal weten, is de huid het belangrijkste bezit van een persoon en iedereen wil er mooi en stralend uitzien en hiervoor is iedereen bereid om alles te doen, zelfs de mensen die al een lichte huidskleur hebben, proberen er eerlijker uit te zien. Dit komt vaker voor bij vrouwen omdat ze zich meer bewust zijn van hun huidskleur.

eerlijkheidstips voor een vette huid

Een eerlijke teint wordt altijd gewaardeerd boven een donkerdere. In een stad als Delhi of Mumbai, waar het vervuilingspercentage zo hoog is, is het echt moeilijk om de huid gezond en verzorgd te houden. Elke dag dat we onze huid blootstellen aan stof, vervuiling, schadelijke gassen, zonlicht, enz., hebben we de neiging om het blootgestelde deel te bruinen, en als je een vette huid hebt, is het nog moeilijker om onze huid te beschermen en te beschermen tegen deze monsters. Het hebben van een eerlijke teint is de eerste keuze van elk meisje, en het verkrijgen van zo’n huid is geen grote taak als je een paar eenvoudige en dagelijkse stappen volgt, het zal je niet alleen helpen om je huidskleur lichter te maken, maar je ook helpen om je huid gezond te houden.

Eerlijkheidstips voor een vette huid:

Hier zijn onze beste eerlijkheidstips voor een vette huid. Je moet het volgende proberen als je een vette huid hebt:.

1) Gebruik koud water om het gezicht te wassen:

Het hebben van een vette huid vereist extra zorg, daarom is het eerste en belangrijkste om je gezicht schoon te houden, want probeer altijd koud water te gebruiken om je gezicht te wassen. En was het minstens 7 of 8 keer per dag. Dit wordt gedaan om de opgehoopte olie en vuil op je gezicht te verwijderen. Olie trekt altijd stof aan, dus met deze logica heeft een vette huid de neiging om snel vies en plakkerig te worden. Zorg er ook voor dat u, wanneer u een product koopt, de ingrediënten erin bekijkt. Het wordt aanbevolen om producten op natuurlijke basis te gebruiken dan producten die meer op chemicaliën zijn gebaseerd. Dit is een van de beste eerlijkheidstips voor een vette huid.

2) Gebruik Salt Face Wash:

Zout heeft de eigenschap om olie van je huid te absorberen, het is een ingrediënt dat je huid nuttig zal vinden, maar zorg ervoor dat je zout slechts in beperkte hoeveelheden gebruikt. Wanneer je je gezicht wast, voeg dan wat zout toe aan het water (een snufje zout is voldoende). Na het verwijderen van de overtollige oliën wordt je huid schoon en helder gemaakt. Dit is een van de natuurlijke processen van het verwijderen van oliën, dus u zult geen bijwerkingen vinden. Dit is de beste eerlijkheidstip voor een vette huid.

3) Komkommersap, honing:

Een zeer rustgevende en verfrissende methode om een ​​mooiere teint te krijgen. Het is een typisch gebruik in de meeste huishoudens. Je hebt een sappige komkommer nodig en haal het sap eruit. Neem wat honing en voeg een paar druppels honing toe aan het komkommersap. Meng de twee ingrediënten goed met de whisker en breng dit pakket over je hele gezicht aan. Laat de oplossing ongeveer 15 tot 20 minuten op uw gezicht liggen en drogen. Was vervolgens met lauw water. Je gezicht wordt echt schoon. Deze remedie maakt je huid meteen mooi. Dit is een van de beste zelfgemaakte eerlijkheidstips voor een vette huid.

4) Papaya, Honing, Milk Face Wash:

Dit mengsel van papaya, honing en melk blijkt een zelfgemaakte te zijn om dagelijks te gebruiken. Deze gezichtswas helpt overtollige olie en vuil te verwijderen. Je moet een volle papaya nemen, wat honing en 2-3 eetlepels melk. Pureer nu de papaya goed en voeg een paar druppels toe aan de gepureerde papaja, voeg daarna 2 of 3 eetlepels melk toe en voeg toe aan het mengsel. Meng alle ingrediënten om een ​​pasta te krijgen. U kunt deze pasta nu dagelijks als gezichtswasbeurt aanbrengen. Dit is een van de beste tips voor een lichte huid voor een vette huid.

5) Eiwit gezichtswas:

Als je geen ei eet, kun je het toch toepassen! Dat zal u geen kwaad doen. U hoeft alleen eiwit te nemen! En gebruik dit eiwit om over je hele gezicht aan te brengen. Laat dit als een masker op je gezicht liggen tot het ongeveer 15 tot 20 minuten droogt. Dit is een goed eerlijkheidsmasker. Probeer deze remedie twee keer per week voor de beste resultaten. Dit is een van de beste eerlijkheidstips voor mannen met een vette huid.

6) Kurkuma, Grammeel, Saffraan:

Dit is een zeer nuttige remedie om een ​​eerlijkere toon te krijgen. Meng wat grammeel (of besan), een snufje saffraan en wat kurkuma. Voeg melk toe aan dit mengsel om een ​​dikke pasta te maken. Breng deze pasta regelmatig of minstens 3 keer per week aan. De resultaten zullen zeker verrassend zijn. Dit is een van de beste tips voor eerlijkheid voor een vette huid.