Gezichtspoeder! Een essentieel ingrediënt van het make-upregime en dit moet je in de make-updoos hebben. Er zijn verschillende gezichtspoeders op de markt verkrijgbaar, afhankelijk van het huidtype en in dit artikel bespreken we de beste gezichtspoeders voor de vette huid.

Terwijl je met een vette huid voor altijd moet kiezen voor een foundation op waterbasis dan voor een foundation op oliebasis.

Gezichtspoeders voor de vette huid:

Dit zijn onze 8 beste gezichtspoeders voor de vette huid in India.

1. Maybelline Dream Matte gezichtspoeders voor de vette huid:

gezichtspoeders voor de vette huid

Het is olievrij en geeft luchtzachte en langdurige matte foutloosheid. Het verzacht de huidskleur en geeft een gemiddelde rapportage. Je kunt het bovendien gebruiken om de vloeibare basis te plaatsen. Het is ervaren door dermatologen en verstopt de poriën niet. De kosten zijn ook niet te hoog voor de hogere afwerking in vergelijking met een paar, maar het is een beetje te duur voor een compact toestel. Het bevat licht comedogeen element magnesium gescheiden en jojoba-olie telt mee voor talk. Dit is het beste gezichtspoeder voor een vette huid.

2. Colorbar Triple Act compacte gezichtspoeders voor de vette huid:

Gezichtspoeder voor de vette huid2

Het is een 3-in-1 concealer, compact en foundation is een make-up in één stap. Deze Triple Act Compact Powder verdoezelt vlekken, vlekken en acnelittekens en geeft een stralende huidskleur plus een gladde plus olievrije finish, dit alles zonder een extreem zwaar gevoel op het gezicht, geeft een normale uitstraling. Dit wordt geleverd in een zilveren omhulsel door een applicator plus een spiegel. Het product wil goed worden opgenomen, maar na het mengen houdt het het zweet langer dan 3 uur vast en geeft het een gelijkmatige afwerking. Het is een beste gezichtspoeder voor de vette huid in India.

3. Lakme Radiance Compacte gezichtspoeders voor de vette huid:

Gezichtspoeder voor de vette huid3

Deze vitamine verdiept foundation-make-up in een compacte poederopstelling voor een stralende look. Het bevat allantoïnecomposiet om de huid te kalmeren. Geavanceerde Micro mesh-technologie zorgt voor een onberispelijke matte afwerking. Het omvat vitamine E plus C dat hydrateert en je huid beschermt tegen vervuiling.

4. Oriflame Pure Color Perfect-poederlicht:

Gezichtspoeder voor de vette huid4

Het geeft je huid de luxe glanzende gladde afwerking en pure dekking en egaliseert alle gebreken op je gezicht om je een ideale make-up te bieden. De mega fijne mineraalmoleculen vormen een ultradun normaal laagje op je huid. Deze is verkrijgbaar in 2 tinten en kan gebruikt worden op de vette huid en de gecombineerde huid. Het geeft ook een verbazingwekkende pure dekking op je huid.

5. Avon Gewoon lekker glad & Wit geperst poeder SPF 14:

Gezichtspoeder voor de vette huid5

Avon is een beroemd merk met SPF 14, het beschermt je huid tegen UV-straling plus zoethout met rozenblaadjes erin verheldert en verlicht de huidskleur logisch bij elke toepassing van dit geperste poeder. Het geeft een roze, witte, goed gemengde afwerking aan je make-up.

6. Kleur Essence Compact Poeder Beige:

Gezichtspoeder voor de vette huid6

Het bevat aloë vera-extract, kruidnagelolie en geraffineerde olie plus 100% vegetarisch. Het biedt een lichte tot gemiddelde belichting en een perfecte look terwijl het wordt gebruikt door aqua make-upbasis. Ideaal voor de vette huid en het meest uitstekende product voor zweetbeheersing. Aloë Vera hydrateert je huid en geeft het een normale glans en een betere textuur. Het is een compact gezichtspoeder voor de vette huid.

7. Revlon New Complexion One Step Compacte make-up:

Gezichtspoeder voor de vette huid7

Dit biedt een zachte, zijdeachtige en romige formule die gemakkelijk te mengen is. Het biedt meer dan medium dekking en je kunt concealer overslaan wanneer je het gebruikt. Het biedt ook een langdurig effect en is het beste voor de vette huid. Dit is olievrij, heeft SPF 15 en verstopt de poriën niet. Dit is een van de beste gezichtspoeders voor de vette huid.

8. Cover Girl Clean Matte Face Powder voor de vette huid:

Gezichtspoeder voor de vette huid8

Dit is het beste Tinted Compact Powder voor de vette huid en het bijwerken. Cover Girl Clean voelt licht aan en voegt gemakkelijk samen. Het verschijnt in een verplaatsbaar compact en houdt de huid gedurende enkele uren mat, terwijl het een gemiddelde dekking geeft voor roodheid die anders onzuiverheden vertoont.