Имаш ли желание да станеш висок? Не се притеснявай! Ние сме тук, за да ви помогнем. Понякога някои деца изглежда само спират да растат, което развива основно безпокойство за тях, както и за техните бащинства. Трябва да знаете, че жените могат да пораснат до 21 години, освен мъжете, докато чакат да навършат 25 години. Височината ви е решителна от наследството ви заедно с екологичните свойства. Ако искате да станете високи, можете да следвате начините да станете високи, дадени в тази статия.

Как да станеш висок

За някои хора след 25 височината се превръща в застой. Хората с нормален ръст трябва да полагат усилия за тренировка за храна и дрямка и т.н. Нормалният човек може да се издигне поне до 2 до 4 инча чрез нормални средства. Има много начини, по които човек може да стане висок.

Най -добрите съвети, за да станете високи:

По -долу споменахме списък с най -добрите съвети, които са полезни за увеличаване на ръста ви. Те са както следва;

1. Добавки:

Наред с правилните упражнения, правилните добавки също са важни. Налични са много добавки за увеличаване на растежа, които включват основните съставки, които подпомагат растежа на глюкозамин, мултивитамини и аминокиселини. След като сте приели добавки, можете да растете с допълнителни 2 до 3 инча от правилните добавки.

2. Йога:

Йогата играе важна роля за развитието на вашия ръст, в допълнение към допълнителното време, което можете да отделите за подобреното. Йога ви помага да възстановите много сантиметри без болка или други странични ефекти. Подскоците, както и позите разтягат гръбначния ви стълб, след което развиват стойката ви, като ви помагат да разпространявате максимално високата си височина. Много хора вярват, че дълбоките оплаквания могат да премахнат напрежението, да изчистят енергията, която ви позволява да узреете повече.

3. Упражнения:

Някои упражнения са отговорни за височината или увеличаването на височината. Има 3 нива на развитие, настъпващи по време на упражнения и след това височината се увеличава.

Те са като последователи;

• Ниво 1: Мускулно и тонално подобрение на гръбначните мускули.

• Ниво 2: Декомпресия на гръбнака плюс Изправяне.

• Ниво 3: Усъвършенствано обновяване и кондензиране на гръбначния диск.

i) Скачане: Поставете по -рано пейка или темпо, което е крак във височина. Започнете със скок с 1 крак за 10 суми. В момента обобщение с по -нататъшното стъпало. Повторете този набор 3 пъти. Вземането на почивка сред масивите.

ii) Колоездене: Карайте цикъл навсякъде, където само пръстите на краката ви разпръскват педалите, след това карайте за 10 до 15 минути. Изпълнете при неподвижен цикъл. Подскачането при докосване на педалите ще изтласка краката ви да се разтегнат.

iii) ритане: Застанете с краката си отделно и плаващ 1 крак бързо излезе тласък. Повторете не по -малко от 20 удара на 1 крак плюс след това променете към следващия крак. Повторете тази тренировка 20 пъти. Тази тренировка е от полза за удължаване на пищяла, както и на бедрената кост.

4. Редовни ястия:

Шест хранения на ден подобряват метаболизма ви, за да повишат височината ви чрез естествени средства. Приемането на изолиращи подходящи ястия ще достави по -малко мазнини в тялото ви, следователно ще ви помогне да достигнете логически пълна височина. Той също така потвърждава цяло очарование от енергийни витамини, както и минерали в тялото ви.

5. Спете достатъчно:

Според някои проучвания се забелязва, че развиващите се младежи, както и пре-тийнейджърите искат между 8,5 плюс 11 часа сън всяка нощ. Докато почивате, тялото ви развива и подмладява тъканите. Човешкият растежен хормон или HGH се образува или подобрява естествено в нашата физика, особено за продължителността на дълбок или отпуснат вълнен сън.

6. Човешки растежен хормон или HGH:

Едно от най -скъпите лекарства е синтетичният човешки растежен хормон. Това помага да се повиши височината на индивида, способна да достигне 5 инча в рамките на много месеци. Предлагат се HGH инжекции, хапчета, прахове, които се приемат под наблюдението на лекарите.

7. Подобрете диетата си:

Един от най -добрите начини за увеличаване на височината е да имате определени храни, които помагат за увеличаване на височината. Например, храни с висока хранителна стойност могат да помогнат за увеличаване на височината. Храните, които желаят да служат на тялото ви, със сигурност ще ви позволят да увеличите ръста си. Така че е време да подобрите диетата си и да добавите към нея някои основни продукти, за да можете да осигурите на тялото си само най -доброто.

8. Висящо небрежно:

Освен да правите йога или упражнения, човек може лесно да увеличи височината си чрез окачване. Ако видите лента, опитайте се да скочите върху нея и да я хванете. Това може да се каже, че е един от най -добрите начини за увеличаване на височината. Очевидно ще трябва да висиш доста дълго време. Това е забавен, но предизвикателен начин за увеличаване на височината. Много хора са намерили това за тях ефективно и е време повече хора да започнат да използват тази забавна техника за увеличаване на височината.

9. Спорт:

Как да станеш висок? Занимавайте се с някакъв вид физически дейности или спорт. Ако бяхте част от училищния отбор по баскетбол, тогава би трябвало да ви е лесно да увеличите височината. Един от най -добрите начини за увеличаване на височината е да направите катерене по въже или планинско катерене. Това е един от най -добрите начини да увеличите височината и да имате висока физика. Проблемите с височината нарастват доста бързо в наши дни и много хора страдат от проблеми с ниската височина, тъй като това им пречи да извършват някои дейности. Както е обсъдено в този параграф, да се включите в някакъв вид спорт ще разтегне адекватно тялото и ще позволи на мускулите да растат, което допълнително ще помогне за увеличаване на височината.

10. Плуване:

Един от най -добрите начини да увеличите височината е да започнете да плувате. Доказано е, че движенията, извършвани по време на плуване, могат да увеличат височината и това е един от най -добрите начини за увеличаване на височината доста лесно.

11. Направете някои супер разтягания:

Има определени упражнения и процедури за разтягане, които разтягат тялото плътно и позволяват на мускулите също да се разтягат. Едно от най -добрите неща там е упражнението за докосване на пръстите на краката, което е една от най -известните дейности в лагера за обувки, които децата трябва да изпълняват, за да получат бонус. Очевидно много деца не са в състояние да направят това. Но всички знаем, че с подходяща практика всеки ще може да го овладее.

12. Добра стойка:

искате някои съвети да станете високи? Един от най -добрите начини да увеличите височината и да станете доста висок може да бъде поддържането на добра стойка. Хората, които поддържат добра стойка през целия ден, са по -малко склонни към проблеми с ниска височина.

13. Поддържане на имунната система в добро състояние:

Искате ли да знаете как бързо да станете високи? Поддържайте имунната система здрава и активна. Това може да се каже, че е един от най -добрите начини за намаляване на това тегло и увеличаване на височината. Хората, които страдат от проблеми с имунитета, също страдат от проблеми с ниска височина.

14. Вода:

“Как мога да стана висок?” Това е един от най -често срещаните въпроси на хора с нисък ръст. Един от най -добрите начини за бързо покачване на височина е правилната консумация на вода и поддържането на вътрешната система хидратирана.

15. Медицинска помощ:

Ако не ставате по -високи дори след практикуване и прилагане на горните техники, тогава е време да потърсите медицинска помощ. Това вероятно е последното нещо в списъка ви, което означава, че имате право да посетите лекар само ако сте опитали предишните техники и те не са тренирали добре за вас.

в тази статия са обсъдени някои от най -добрите техники и съвети за увеличаване на височината. Тези съвети и трикове са напълно уместни и са работили за повечето хора там, които отчаяно искат да увеличат ръста си. Можете да опитате тези и да увеличите височината си доста бързо.