Възможно ли е да се увеличи височината след 15? Притеснявате ли се за ръста на детето си? Тогава не се притеснявайте днес в това писане ви казвам някои от най -добрите съвети за увеличаване на височината след 15 -годишна възраст. Високотата е необходим фактор, който определя цялостната личност на човешкото същество.

Малките зрели хора не само изпитват липса на увереност, но и изглеждат сигурни затруднения в редица аспекти на живота си. Не е голям късмет, че все пак доста привлекателен или иначе блестящ индивид е вероятно да остане незабелязан, ако той или тя не поддържа нормалната височина.

Как да увеличите височината след 15

Най -добрите съвети за увеличаване на височината след 15 години:

Има много естествени начини, по които лесно можете да увеличите ръста си на този етап. Те са както следва;

1. Силна диета:

Подхранваща диета- богата на протеини, аминокиселини, желязо, витамини, калций, калории и др. Следователно му кажете да избягва нездравословна храна, вместо това да включва мляко, риба, плодове и зеленчуци в диетата си. Хранителната храна ще му помогне да увеличи височината. Млякото съдържа много калций, & подпомагат издигането на височина. Освен това консумирайте храни, богати на витамин D.

2. Подходящ сън:

Докато се отпускате, тялото расте плюс регенерира тъканите. Всъщност човешкият растежен хормон (HGH), отговорен за увеличаването на височината, се създава естествено в тялото, след като имате звук плюс дълбок сън. През целия здрав сън мозъкът е без стрес и освобождава допълнителни хормони на растежа. Алтернативно, уморен мозък демонстрира ниско отделяне на хормони на растежа. По правило през целия етап на растеж индивидът трябва да спи поне 8 до 10 часа.

3. Вземете Ashwagandha:

Аюрведа заявява, че ашваганда също е признат за индийски женшен, който помага за увеличаване на височината. Ашваганда съдържа разнообразни минерали, които разширяват костния скелет, както и дебелината му. Това в обрат увеличава вашата височина. Можете без усилия да намерите ашваганда в билков магазин.

  • Смесете две супени лъжици ашваганда на прах в чаша хладко краве мляко. Добавете захар, в противен случай захар според вашия вкус плюс разбъркайте добре.
  • Пийте го всяка вечер преди лягане като минимум за 45 дни, за да увеличите ръста си.

Забележка: За да действа този лек, трябва да избягвате изцяло бързата храна.

4. Задръжте в Exercise Plus Sports:

Упражненията плюс спорт вдъхновяват отделянето на хормон на растежа, което допринася за вашата височина. За да имате добра височина, трябва да кандидатствате редовно, освен това да участвате в спортни действия.

  • Едно добро упражнение за увеличаване на височината е прескачането, където трябва да скачате много. Прескачайте поне 30 минути всеки ден на открито.
  • Задържането на хоризонтална лента и окачването с изпънат гръбнак е друго ефективно упражнение за улесняване на покачването на височина. Останете в това положение за 10 секунди и повтаряйте поне шест пъти на ден.

5. Изградете силен имунитет за предотвратяване на болести:

Той трябва да поддържа силната си имунна система. Слабата имунна система е причина за лошо здраве, което може да се превърне в пречка за растежа му. Добрата имунна система защитава организма от болестотворни микроорганизми. За да поддържа имунната система силна, той не трябва да се отдаде на никакви лоши навици (сигурен съм, че не е) като пушене и др..

6. Отдайте се на йога:

Освен това можете да правите йога, за да увеличите естествено ръста си. Разбира се, упражненията от йога облекчават отделянето на хормони, индуциращи растежа, в тялото. Йога също помага за освобождаване на стреса, който причинява напрежение в мускулите на гърба, което в съответствие с това проправя метода за максимален растеж. Най -добрата поза за йога за увеличаване на височината е „Surya Namaskar“, в която има 12 различни пози, изпълнявани в определен последователен ред.

Обикновено човешките същества могат да пораснат до определена възраст, от този момент нататък подобрението в развитието ще бъде спряно. Като следвате основни съвети, както по -горе, можете да станете по -високи, отколкото нормални. Затова включете тези съвети в ежедневния си живот и вижте резултатите.