Добре дошли в 30 -те! Официално вече сте пълнолетен, натоварен с основните отговорности в живота си. Но какво ще кажете за тези няколко сантиметра височина, които винаги сте искали да можете да растете? Е, общоприето е схващането, че човек не може да стане висок след пубертета. Но експертите смятат, че няма конкретна възрастова група за растеж и шансовете ви да увеличите височината след 30 -годишна възраст са възможни. В тази статия ще научим как да увеличим височината след 30, като използваме някои безопасни, напълно естествени методи. Те със сигурност ще променят живота ви, независимо колко голям или малък!

Най -добрите начини за увеличаване на височината след 30:

Има много хора, които желаят по -добра височина. Съвсем очевидно е, че те съществуват със заблудата, че е недостижимо да се повиши височината след 1 пубертет. Но учудващо, има редица проучвания, които предполагат, че е наистина вероятно да се увеличи височината след 30. Така че в тази статия ще изследваме как е възможно да се увеличи височината след 30, като се използват някои от упражненията. Тези съвети се оказаха успешни при покачване на височина, при условие че са придружени с правилно хранене.

1. Правилно хранене:

Ако не сте сигурни как да увеличите височината въпреки възрастта си, тогава се налага да започнете да ядете. Във всеки вид разбира се искате тялото ви да премине логично, като например да натрупате мускули, иначе се обучете да бъдете умни, за да получите нещо, трябва да ядете. Вземете диета, богата на протеини, витамин D и калций. Богатата на протеини диета развива мускулите, калцият плюс витамин D са по -добри за костите. Те подобряват костите, които от своя страна растат.

Една от причините, поради които консумацията е много важна за увеличаване на височината, е реалността, че храната подпомага производството на човешки хормони на растежа. Производството на тези хормони все още се извършва дори след навършване на 30 -годишна възраст, плюс за вас да създадете много от тях; имате нужда от пряко количество храна.

2. Допълнение: Увеличаване на височината:

Има някои добавки за растеж на височината след 30, които се предлагат на пазара, които стимулират човешките хормони на растежа да увеличат височината. Това лекарство помага на хипоталамусните жлези да стимулират производството на човешки растежен хормон, който също е отговорен за увеличаването на тялото. Това също е ефективно при увеличаване на гъвкавостта, плътността плюс дебелината на гръбнака, необходими за увеличаване на височината.

Нарастващият прах трябва да се приема с чаша бутилка или мляко сутрин плюс вечер. Една чаена лъжичка не е задължителна за възрастни на сутрин и вечер.

3. Излагане на слънчева светлина:

Как можем да увеличим височината след 30 естествено? Като приемате много витамин D! Слънчевата светлина е най -големият източник на витамин D без него калцият не може да бъде погълнат кабината е калциево свързващ протеин, който взаимодейства с TRPV 6 плюс предизвиква енергичен транспорт на калций в тялото. Този протеин разчита на витамин D за своята ефективност Излагането на слънчева светлина преобразува присъствието на 7 де хидро холестерол в гръбначния стълб във витамин D.

4. Хирургия:

Индивидът може също да опита операция за удължаване на крайниците. По време на тази операция за увеличаване на височината след 30 години, костите в долната част на краката се разбиват и се разделят, поради което тъканите започват да се увеличават, след като се свържат отново. Тази операция е успешна при увеличаване на дължината на краката, но също така увеличава общата височина. Това обаче е много опасно и не се препоръчва за всички случаи.

5. Упражнения:

  • Разтягането желае да бъде изпълнено веднага след къпане. Тъй като мускулите на тялото продължават да се затоплят по това време. Ходете с изправена глава и раменете директно за 5 минути. След това разклатете леко ръцете и краката, за да се отпуснете и да освободите притесненията на тялото. Най-добри резултати могат да се наблюдават при условие, че се повтаря 3-4 пъти седмично.
  • Котешкото разтягане трябва да се извършва нормално. Вдишайте извивки на гръбнака навътре плюс преувеличете извивката на гърба си. Хванете това положение за пет секунди. Издишайте и вдишайте гърба си нагоре, доколкото можете. Хванете този участък за 5 секунди.

6. Сън и почивка:

За повишаване на височината 8-10 часа сън е от съществено значение, тъй като здравият сън създава растежен хормон, който с цел увеличаване на височината. Уверете се, че позата ви е правилна, докато спите, тъй като лошите пози могат да притиснат гръбначния стълб и да ви накарат да изглеждате по -ниски от обикновено.

Сега, след като сте научили тези съвети за увеличаване на височината след 30, защо да не ги приложите в живота си? Всички тези хакове са лесни за практикуване всеки ден. С изключение на операция и медикаменти, можете да опитате да вземете добра диета, режим на сън и режим на упражнения, без да се налага да се консултирате с никого. За да приемате нещо вътрешно, трябва да потърсите съвет от експерт и да разберете напълно плюсовете и минусите. Ако сте следвали тези съвети и сте имали някакви резултати, споделете ги с нас.

Често задавани въпроси и отговори:

1. Коя е най -добрата йога за увеличаване на височината след 30?

Йога е най -добрият начин за увеличаване на височината след 30. Има много асани като поза на Кобра, Триконасана, Поза куче и котка, Поза на дърво, Тадасана и др., Които могат да разтегнат мускулите ви правилно и да активират хормоните ви. Те също така стимулират нервите ви и подобряват кръвообращението в тялото ви. Наред със засиления гръбначен стълб, ще забележите и подобрена стойка, необходима за увеличаване на височината.

2. Как да увеличите височината след 30 с лекарства?

На пазара има редица добавки за растеж, които твърдят, че увеличават по чудо вашия ръст. Много от тези твърдения са измама, тъй като няма лекарство, което да допринася директно за растежа. Някои лекарства от Аюрведа съдържат билки като Ashwagandha и Shilajit, които укрепват тялото и предлагат необходимата издръжливост за упражнения и тренировки.

3. Кой е най -лесният начин да изглеждате висок след 30?

Ако търсите незабавно решение да изглеждате по -високи, асансьорните обувки или сандалите на висок ток са най -добрите. Те идват с повдигната платформа, която добавя няколко сантиметра към вашата височина. Това също са удобни, безопасни и лесни начини да изглеждате високи. Можете да ги носите по всяко време, като изберете качествена обувка с възглавница.