Увеличаването на височината е един от основните социални проблеми, с които се сблъскват много хора в наши дни. Застанал сред група приятели, малка височина сред вашите крачоливи приятелки ви поставя в компрометираща позиция. Същият ефект се усеща и от момчетата. Всъщност момчетата се сблъскват повече с проблеми, свързани с височината, отколкото момичетата. Физическият външен вид винаги е заинтригувал и повлиял на хората, било то момиче или момче и в света на строга конкуренция, това е просто още едно препятствие, което искат да преодолеят.

Как да увеличите височината за 2 седмици

Целта:

Как да увеличите височината за 2 седмици

Целта е да наберете височина в рамките на две седмици. Настоящото поколение вярва в незабавни резултати. Плодовете за изчакване трябва да се опитат на момента и затова този миг, който иска да постигне нещо възможно най -бързо, ги е накарал да подредят телата си по такъв начин, че да бъдат изправени пред строги последици. Обикновено с кратък интервал от време и много постижения за завършване, интензивността се увеличава заедно с мигновено поставените цели.

Консултирайте се предварително:

Консултирайте се предварително

Преди да започнете този двуседмичен ритуал, уверете се, че сте взели консултативен курс с вашия треньор по фитнес и диетолог. През следващите няколко дни до приключването на двете седмици трябва да дадете всичко от себе си и да работите усилено.

Яжте правилно:

Хранете се правилно

Някои храни, предписани от вашия диетолог, трябва да бъдат единственото хранене за вас. По това време преминете на строга диета и включете във вашата система само необходимите здравословни. В този момент нездравословната храна може да забави развитието на тялото и по този начин растежа.

Започнете сутрините си с протеинов шейк, преди да тренирате. Това трябва да се заключи от две сурови яйца, една чаша соево мляко и банани, смесени заедно. След тренировка закусете с хляб и две сварени яйца с чаша мляко и след това малко портокалов или сок от лайм. По обед и за вечеря приемайте много пилешко или говеждо месо, тъй като те са обогатени с хранителни вещества за изграждане на тялото и биха ви помогнали за бърз растеж. Можете дори да хвърлите риба по сделката. За закуски или вечерни закуски направете си салата с кисело мляко и зелени листа като спанак и боб и марули.

Работете правилно:

Ако работите точно от първия ден в края на седмицата, определено бихте почувствали промяна във вас.

Плуване:

Плуване

Първото и най -важно нещо, което трябва да направите, е да запишете името си в плуване и да го практикувате поне 25 минути всеки ден безпроблемно. Плуването е чудесен метод за разтягане на тялото и изграждане на мускули, така че да можете да се развивате с по -бързи темпове.

Висящ:

Обесването е доказан метод за разтягане на тялото. За това ще ви е необходим подходящ висящ прът, който може да издържи пълното ви тегло. Използвайте ръцете си, за да висите сега от щангата и да поддържате разстояние от два фута от земята, докато го правите. Сега протегнете пръстите на краката си и се опитайте да докоснете земята.

Колоездене:

Колоездене

Колоезденето е още едно важно упражнение, което би ви помогнало, като използвате долната част на тялото добре. Гъвкавите мускули ще ви помогнат да растете по -бързо и без никакви пречки. Всяка вечер ходете на разходка с колело из града.

Разтегнете го:

Разтегнете го

Изпълнявайте достатъчно лесни упражнения у дома като подколенни сухожилия или йога, които са доказан начин за бързо увеличаване на височината без никакви големи странични ефекти. Винаги можете да редувате двете или да отделяте различно време за различни упражнения.

Бъдете без стрес:

Бъдете без стрес

Стресът е една от водещите причини за нисък ръст, така че не забравяйте да премахнете стреса, като изберете добър сън през нощта.