Колиета са важна част от бижутата, които всяка жена носи, а висулките са по -важна част от огърлиците като украшение. Не винаги златните или диамантените, момичетата много пъти са луди по металните и сребърните.

сребърни висулки

Различни видове дизайни на сребърни висулки:

Ето списъка с топ 15 сребърни висулки и можете да изберете най -доброто за вас.

1. Висулка от червени кръвни клетки в сребро:

Висулка от червени кръвни клетки в сребро

Творчески проектираната висулка с висулката под формата на червена кръвна клетка. Уникално колие с красив дизайн е перфектна украса за всеки ваш повод. Сребърната верига с червената висулка с по -малко дизайн, но трезвен за носене.

2. Сребърна синя каменна висулка:

Сребърна синя каменна висулка

Сребърната верига с тъмносиния камък в спирално изработения сребърен медальон е елитно украшение за носене по всякакъв повод. Трезво, но приятно парче от врата, което можете да купите.

3. Сребърна висулка:

Сребърна висулка

Американският диамант, закачен на медальона със сребърна верижка, е такъв, който всяка дама би пожелала за парти или повод. Лесно изглеждащо, но стилно за носене, сребърната висулка е малко парче, което можете да носите, за да се покажете на всяко парти или функция.

4. Висяща висулка от сребро:

Висулка с чук от сребро

Сребърната висулка е изчукано парче висулка, което ви придава фънки поглед, когато излизате с него. Висулката във формата на кръг и забита би придала люлеещ вид на вашата личност. Така че, когато планирате да излезете с кадифеното си облекло и да разтърсите личността си с малко пикантност, винаги можете да предпочетете да носите този медальон в сребърна верига.

5. Сребърната висулка Fire Hawk:

Сребърната висулка Fire Hawk

Иновативно парче висулка с множество камъни, прикрепени един към друг в перлени и кафяви цветове, е уникално за закупуване. Камъните в различни размери, така несъвършено поставени, но придават перфектен вид, когато са прикрепени към веригата и биха придали страхотен вид, когато висят във врата.

6. Обикновена висулка с вписано врабче в сребро:

Обикновена висулка с вписано врабче в сребро

Отново иновативна висулка. Врабчето, вписано в висулката в куха форма, вместо да бъде проектирано и поставено върху горната част на плоския висулка, е сигурно парче творчески дизайн. Висулката би примамила всеки да купува, интересувайки се от категорията птици или диви животни. Врабчето по някакъв начин също символизира свободата и такова послание зад висулката би позволило на всеки да го купи.

7. Астрологична сребърна висулка:

Астрологична сребърна висулка

Един астролог или четец на карти таро със сигурност би харесал тази висулка като бижута. Плоските метални сребърни висулки с небесните тела като слънцето, луната и т.н. и пейзажа на дивата природа, нарисуван върху висулката с черния камък в ъгъла на висулката, изобразява цял набор от сценарии, които всеки четец на карти или астролог със сигурност би предпочел да има . Не само професионално, но и жени с лични интереси в такива концепции могат да продължат да купуват тази висулка заедно със сребърната верига, за да си придадат любознателен вид.

8. Сребърна двойна висулка с овална и кръгла форма:

Сребърна двойна висулка с овална и кръгла форма

Тази висулка е двойно проектирана с първата в овална форма, а другата стерлингова, свързана заедно и направена под формата на висулка. Ежедневен за носене с верига, този тип сребърни висулки би допълнил всякакъв вид тоалети.

9. Сребърни бижута с висулка Lotus:

Сребърни бижута с висулка Lotus

Сребърната висулка, изработена под формата на лотос, символизира мира и е приятна за гледане и носене. Не само бихте изпитали приятно чувство, носейки това, но и публиката също би имала същото чувство. Венчелистчетата, разположени по перфектен начин, също придават красив вид.

10. Дизайнът на висулката Opal в сребро:

Опал дизайн на висулка в сребро

Висулката е проектирана по красив начин с кръгове, поставени последователно един към друг. Двата дизайна с един от кръговете са обикновени, а другият с концентрични кръгове и синя перла в средата на всички кръгове му придава прекрасен вид. Висулка, която може да се използва за много цели, това е тази, която може да се носи за всякакъв вид функция или парти или дори на среща с приятели.

11. Дизайнерска съвременна висулка сребро:

Дизайнерска съвременна висулка сребро

Тази висулка с кръгове, прикрепени към обикновената дълга нишка в малки до големи размери, символизира начало и край на нещо. Дизайнът също изглежда като безкраен, когато началото или краят не са ясни и ви позволяват да погледнете по -дълбоко в него. Желаещи такива висулки с необикновен дизайн, винаги можете да предпочетете да купите тази висулка.

12. Чиста сребърна флотирана кръстосана висулка за мъже:

висулка с флот

Всеки, който е от военно минало, може да си купи този без да се замисля. Не само професионално, но и лично хората, които имат мек ъгъл за армията или флота, могат да предпочетат да носят това и да изпълнят желанията си.

13. Сребърната висулка за котка:

висулка за котки

Момичетата обикновено са силно привлечени от котките и искат да ги притежават. Тази висулка с куха надписана котка на повърхността е предназначена за момичетата, които имат мек ъгъл за котките. Дървото с дизайн на листа и малките дупки, разпръснати по повърхността, допринасят за красотата на висулката.

14. Геометричната висулка за момичета:

геометрично-висулка

Това е симетрично проектиран висулка с трите форми, поставени една върху друга. Триъгълникът, кръгът и полукръгът с кръгла топка в ъгъла е геометрично проектирана висулка, придаваща математически, но красив вид на висулката, и не само момичетата, които се интересуват от математика, но и други могат да предпочитат да я носят поради нейната красота.

15. Ръчно изработено висящо колие:

ръчно изработена огърлица

Тази висулка е една с кръгла сребърна висулка, но с куп нишки и хоризонтална линия отгоре, прикрепена към сребърната верига. Това е ежедневно, което предпочитате и можете да го носите на всяко събитие с ежедневен тоалет.

По този начин горният списък ви предоставя най -добрите 15 сребърни висулки за бижута на пазара. Винаги е досадна задача за момичетата да изберат най -добрите и лесно можете да отидете на някое от горните и да носите най -доброто за себе си.